Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Ne kadar basit bir çöp adam evli olduğu eşine aşık oldum,ayrılalım diyebiliyor.
Fakat bir kadın değil bunları söylemek eşine birşey dese neler olabiliyor...
Ne kadar gevşek bir okadar da ne kadar dar kalıplara sığdırdik benliğimizi ve en çokta darbe alan evlatlarımızı;kızıma birsey yapanı yakarım oğluma dil uzatana sıkarım diye deli dumrul gibi yiğitlik yapanların bu zararı vermesi.
Allah'a havale ediyoruz.

Öyle bir güzel çıkarıyor ki Rabbım önce evlatlarimizi korusun bu pis zihniyetin basi yerle bir olsun.

Ne diyeyim neresinden tutup anlatayım bilmiyorum arkadaşlarım yerle yeksan olmuş bir hayatın içindeyim
Anladığım gece evden kovdum gidiş o gidiş
Varış noktası aşkı oldu
Kendi mi itiraf ettim yokse siz mi yakaladınız

Ne diyeyim neresinden tutup anlatayım bilmiyorum arkadaşlarım yerle yeksan olmuş bir hayatın içindeyim
Anladığım gece evden kovdum gidiş o gidiş
Varış noktası aşkı oldu
Çok zor tahmin ediyorum
Sakin olmaya çalış zorda olsa
Senin sağlığın ve kendin herşeyden daha önemli

Sanma ki mutlu olucak böyle yapanlar nerde görülmüş mutluluğun daim olduğu

Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
Geçiyor hiç bir acı kalıcı değil hayatımızda. Ama acınızı yaşayın çünkü içinize atarsanız çok saçma yerde patlarsınız ve mutlaka piskoloğa gidin. Desteksiz bu dönemi atlatmayın

Bu durumu keşke siz farketmek zorunda kalmasaymişsiniz. Aşk bittiyse başka bir kadina gonlu kaydiysa oturup bir kendini sorgulasaymiş, emin olunca sizinle de konusup evlilige devam etmek istemedigini aciklasaymiş daha onurlu olurmuş.

Ama çogu erkek hem ilişkiyi hem evliligi birlikte goturmeye ve olabildigince saklamaya calisiyor. Bu elbette yaralar insani. Umarim kisa surede toparlanirsiniz.

Kendi mi itiraf ettim yokse siz mi yakaladınız
20 gündür şehir dışındaydı iş için şüpheli bazı durumları yakaladım uzun uzun konuşmaları oldu onu her aradığımda vakitli vakitsiz hep başkasıyla görüşüyordu en son Eve geleceği akşam gece 12 de neredesin Eve yaklaştın mı diye soracaktım aradım yine başkasıyla görüşüyor sonra aradı yaklaştım Ahmet abi aramış peki dedim gel
Beni salak sanıyordu sanırım
Hemen aldım telefonunu tabi Ahmet abi hikaye arama yok o saatte sadece benim cevapsız aramam var
Ağzıma geleni söyledim hissettiğimi söyledim bu şekilde gece 1.30 da evden kovdum
Hemen gitmiş sevdiceğinin yanına demiş karım beni kovdu artık seninim
O da demiş ki sonsuza kadar başımın üstünde yerin var
Ve bizim yaratık o sözün gazıyla her şeyi çok gevşek gevşek anlattı

Delilleri topla mutlaka. Sadakatsizliğinin bedelini ödemeli

İlahi adalet bir gün yerini bulur. En yakınım teyzemin eşi de bi kadın için 5 tane çocuğu ve teyzemi ortada bıraktı ve çok sürmedi teyzeme tekrar dönmeye çalıştı ama teyzem tabi ki kabul etmedi şimdi sürünüyor beter olsun böyleleri! Teyzem de çok acılar çekti ama şimdi geçti tek ihtiyacınız olan zaman... inşallah sizin için her şey zamanla düzelir iyileşir...

Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla

Geçer canım zamanla geçicek hatta şuan ki gözyaşlarım için pişman olacaksın

Bak yavruarın var onlar için dimdik duracaksın

Bende yaşadım hayatım tepetaklak oldu gecmiyecek sandım o kadar zor ve kötü şeyler yaşadım ki geçti gitti

O uykusuz gecelerime gözyaşlarıma şimdi üzülüyorum

Sadece zaman ve sabır lazim

Biraz toparlanayım karşısında gördüğü bana inanamayacak zaten ne yapılması gerekiyorsa hukuki süreci başlatacağım ama bu hafta değil kafamı toparlayıp önümüzde ki hafta hamlelerime başlayacağım
Kızlar hepinizin yazdıklarını okuyorum tek tek alıntı yapıp yazmaya gücüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…