- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Ahlaklariyla beraber beyinlerini de kaybediyor demek böyleleri.Metrese bak sen
Kendi mi itiraf ettim yokse siz mi yakaladınızNe diyeyim neresinden tutup anlatayım bilmiyorum arkadaşlarım yerle yeksan olmuş bir hayatın içindeyim
Anladığım gece evden kovdum gidiş o gidiş
Varış noktası aşkı oldu
Zamanında adamla evlenebilecekken şimdi metres olmuş. Kadının kendine biçtiği değerAhlaklariyla beraber beyinlerini de kaybediyor demek böyleleri.
Çok zor tahmin ediyorumNe diyeyim neresinden tutup anlatayım bilmiyorum arkadaşlarım yerle yeksan olmuş bir hayatın içindeyim
Anladığım gece evden kovdum gidiş o gidiş
Varış noktası aşkı oldu
Geçiyor hiç bir acı kalıcı değil hayatımızda. Ama acınızı yaşayın çünkü içinize atarsanız çok saçma yerde patlarsınız ve mutlaka piskoloğa gidin. Desteksiz bu dönemi atlatmayınGeçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
20 gündür şehir dışındaydı iş için şüpheli bazı durumları yakaladım uzun uzun konuşmaları oldu onu her aradığımda vakitli vakitsiz hep başkasıyla görüşüyordu en son Eve geleceği akşam gece 12 de neredesin Eve yaklaştın mı diye soracaktım aradım yine başkasıyla görüşüyor sonra aradı yaklaştım Ahmet abi aramış peki dedim gelKendi mi itiraf ettim yokse siz mi yakaladınız
Delilleri topla mutlaka. Sadakatsizliğinin bedelini ödemeli20 gündür şehir dışındaydı iş için şüpheli bazı durumları yakaladım uzun uzun konuşmaları oldu onu her aradığımda vakitli vakitsiz hep başkasıyla görüşüyordu en son Eve geleceği akşam gece 12 de neredesin Eve yaklaştın mı diye soracaktım aradım yine başkasıyla görüşüyor sonra aradı yaklaştım Ahmet abi aramış peki dedim gel
Beni salak sanıyordu sanırım
Hemen aldım telefonunu tabi Ahmet abi hikaye arama yok o saatte sadece benim cevapsız aramam var
Ağzıma geleni söyledim hissettiğimi söyledim bu şekilde gece 1.30 da evden kovdum
Hemen gitmiş sevdiceğinin yanına demiş karım beni kovdu artık seninim
O da demiş ki sonsuza kadar başımın üstünde yerin var
Ve bizim yaratık o sözün gazıyla her şeyi çok gevşek gevşek anlattı
++++Delilleri topla mutlaka. Sadakatsizliğinin bedelini ödemeli
Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?