- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Çok doğru yazdıklarınız çocuklarımın yanında hiç ağlamadım çok sıradanlaştırdım müziği açıp deli gibi dans ettik hoplaya zıplaya hiç yüzümü asmadım büyük oğlum gidip gelip gözümün içine bakıyor anne iyi misinGeçecek arkadaşım geçecek .Ama biz kadınlar hep aldatmalarda kendimizi değersiz hissediyoruz önce bu duygudan kurtulmaya bakın gerekıyorsa destek alıp daha çabuk atlatın.Aslında bir kadını değerli yapan eşinin sevgisi sadakati olmadığı gibi değersizleştiren de eşinin sadakatsizliği değildir.Çocuklarınızın yaşları küçük onların olaya bakış açısı sizinkinin taklidi olacak .Çok zordur eminim ama onların yanında ağlamayın çocuklarda babam bizi bırakıp gitti çaresiziz duygusu uyanmasın.Çocukların yanında sıradanlastırın durumu bazen anne babalar anlasamaz bosanır bızım gıbı anlasamayıp bosanan cok var ama o sızın hep babanız sadece benım kocam olmayacak seklınde. Aksi takdirde çocuklar sizin kadar çabuk toparlanamaz.Siz yalnız kaldıgınızda ağlayın tabi ki de kusun öfkenizi.Bir de hiç onur gurur yapmayın danışın bir avukata ne koparıyorsanız koparın dımdızlak kalsın.
Çok teşekkür ederim her noktası doğruİnanamıyorum kadın ayrı adam ayrı iğrenç. Sizin yanınızda ne kadar yetersiz hissetmiş ki kanıtlamak için bi de size anlatıyor rezil. Kendisi de biliyor bence size layık olmadığını o yüzden bi şeyleri kanıtlamaya çalışmış kendince ama sadece şerefsizliğini kanıtlamış kuş beyinli.
Her tarafı erkek olsa bunun ne olacak? Ne abartıyorlar şu erkekliği sonra da bu hallere düşüyorlar. O kadının kendisini kullandığını anlayamıyor mu cidden? Seven bi kadın onunla da birlikte ol karın olduğu için kıskanmam der mi mal bu adamlar gerçekten. Kadının bir süre takılıp sonra tekmeyi vuracağı o kadar belli ki sakın boşanma falan demesinden. Gerçekten şaka gibi hem bi tarafımla güldüm rezaletlerine hem de bu iki aptalın size bunları yaşatmasına çok sinirlendim, çok üzüldüm.
Adam kendi yetersizlik hissini size yansıtıyor sizi suçluyor bir de. Sakın onun saçmalıklarına inanmayın, sizin özgüveninizi kırmasına izin vermeyin.
Ben eminim ki o adam mutlu olamayacak. İt gibi sürünecek kapınızda. Boşanıp yolunuza devam etmenizi diliyorum ben ama kararınız ne yönde olursa olsun umarım en hayırlısı olur, en kısa zamanda bu olayların kötü izleri silinir ve çocuklarınızla güzel bir ömür geçirirsiniz
Genişlikte, utanmazlıkta son noktaBen anlamasaymışım evliliğimiz böyle sürecekmiş sakın karını ihmal etme onunla da birlikte ol demiş ben sana her durumda aşığım demiş
Ben karısı olduğum için kendini aldatılmış hissetmezmiş
Çok teşekkür ederim her noktası doğru
Bizim aramızda görsel olarak müthiş bir uçurum var kendisi 135 kilo ayının tekidir yanıma kendini yakıştırmaz çocuklarımla gezerken bizi uzaktan izler sonra aşağılık psikolojisine girerdi
Cinsel olarak defalarca kendi yetemedi kendine dert etti git dedim tedavi ol yok olmadı işte o yüzden sorun bendeymiş
Kendini ispat etme peşinde
Kim ne yapsın o ayıyı Allah aşkına iyi ki defoldu gitti iyi ki
canım çok yanıyor sadece çocuklarım için ve kadınlık gururum incindiğini için
İnan’ın yüzünü görmek dahi istemiyorum benim için gereksiz bir detay olarak kalacak
Ona beslediğim bi aşk yok sevgi vardı bunu sonlandırmak hiç zor olmayacak
Dedim ya canımı yakan evlatlarım ve gururum
Allah hepsini ıslah etsinArkadaslar her seyi yazmıs. Bende yakın zamanda yasadım benzer duygular.
Benimki de tatlı dil samimiyet sıcak kanlılık ve gülüşüne kanmıs. Sevmiş.
Benimde 2yavrum var. Kızım 4yasında oğlum 5aylık oldu.
Sen kendin fark etmissin ne güzel. Ben itiraf aldım, almadan uzunca bir süre (7ay) suclanarak, değersizleştirilerek geçti günlerim hamile sonrasında lohusa idim.
6sendir evliyim.. Tüm taslarını döktü önüme ne var ne yok, meğer ne çok şey birikrimiş içinde.. 7ay burnumdan getirdi.
Sonrasında öğrendim ki aldatma varmıs...7aydır yaptıkları, aldattığı için kendisini haklı çıkarma politikaları imiş demek ki. (Bende onu ne çok üzmüşüm ne kötü insanım diye hep telafi etmeye çabaladım.)
Sizi çok çok iyi anlıyorum...
Geçecek ikimziinki de inşaallahdüşünsene hangi acımız baki kaldı ki.... Rabbim evlat ile sınamasın sağlık ile sınamasın.... Bugüne şükür.
Yaa üzüldüm yakamoz , Rabbim sana ferahlik versin , insanlarda vicdan ahlak kalmamişNe zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
Ben gerçek olduğunu düşünüyorum kendisini çok iyi tanıyorumBen bu yazdiklarinizdan sonra esinizin size anlattiklarinin gercek olmadigini dusunuyorum. Sizin caninizi acitmak ve kendini yiyip bitirdigi yetersizlik hissini icinde telafi etmek icin uydurmus. Igrenclik oldugu gercegini degistirmiyor ama dogruluk payi da yok. Cok eminim o diger kadin da birkac aya kapi onune koyar bu anlattiginiz profildeki kisiyi.
Daha kotu hissetmeyi beklemeyin lutfen kendiniz ve cocuklar icin yardim alin. Bu surec tek basiniza kaldirabileceginizden cok daha zor, yukunuzu paylasin lutfen.
Amin canım çok sağ olYaa üzüldüm yakamoz , Rabbim sana ferahlik versin , insanlarda vicdan ahlak kalmamiş
Mutlumu olucak sanki , geri dönecek sana ama ne fayda..
Hep iyi ol inşallah , süreç çok zor ama eminim yükün hafifleyecek zamanla.. çocukların içinde hayırlısı olsun onlar için sağlıklı bir süreç oluşur umarım kucuklermiAmin canım çok sağ ol
Geri dönüşü olmasın inşallah
Malesef bu devirde anaya babaya bile guven yokken bu durumların olması ne acı ki çok duyulduk ...Ne zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
Tuuuhhhh ahlaksız. Karakterli adam, kendini ayrılırken belli eder.Bi halt yedin bari, azıcık onurlu davran, aldattığın karını yermeye çalışma böyle belden aşağı mevzularla. Bu şekilde eşini rencide edici şeyler söyleyen insan müsveddesinden kurtulduğunuz için üzülmek yerine sevinmelisiniz.Öyle olacak hiç şüphem yok
Ha birde sayı veriyor bir gece de 5 kez birlikte olmuş muazzam biblo gibiymiş hayranlıkla bakmış o geceden sonda erkek olmuş yürüyüşü bile değilmiş hayata bakış açısı bambaşka olmuş
Pes , sanki birşey yariştiriyor adam bukadar da terbiyesiz olunmaz..Öyle olacak hiç şüphem yok
Ha birde sayı veriyor bir gece de 5 kez birlikte olmuş muazzam biblo gibiymiş hayranlıkla bakmış o geceden sonda erkek olmuş yürüyüşü bile değilmiş hayata bakış açısı bambaşka olmuş
Cibilliyetsizler20 gündür şehir dışındaydı iş için şüpheli bazı durumları yakaladım uzun uzun konuşmaları oldu onu her aradığımda vakitli vakitsiz hep başkasıyla görüşüyordu en son Eve geleceği akşam gece 12 de neredesin Eve yaklaştın mı diye soracaktım aradım yine başkasıyla görüşüyor sonra aradı yaklaştım Ahmet abi aramış peki dedim gel
Beni salak sanıyordu sanırım
Hemen aldım telefonunu tabi Ahmet abi hikaye arama yok o saatte sadece benim cevapsız aramam var
Ağzıma geleni söyledim hissettiğimi söyledim bu şekilde gece 1.30 da evden kovdum
Hemen gitmiş sevdiceğinin yanına demiş karım beni kovdu artık seninim
O da demiş ki sonsuza kadar başımın üstünde yerin var
Ve bizim yaratık o sözün gazıyla her şeyi çok gevşek gevşek anlattı
Tuu Allah rezil etsin onları,sabah sabah çok üzüldüm çokÖyle olacak hiç şüphem yok
Banada çok garip geldi sanki , metresi hırs yapmış atmış bu mesajları, ne farkeder ki ama sonuçta buna izin verende yapanda cibilliyetsiz bir koca.. insan çocukları olduğu kadına bukadar terbiyesiz olurmu ya.Bunları size nasıl söyledi? Yüzyüze mi telefonda mı, mesajla mı? Pek erkek ağzı gibi değil bu cümleler. Şaşırdım doğrusu okuduklarıma. Mesajla söylediyse kadın yazmıştır belki. Bir kadının cümlelerine daha çok benziyor çünkü.
Yuhhh karaktersiz adam.Bence böyle yaratıktan kurtulduğunuza sevinin.Bu kadın delisi abaza sanma ki o kadınla mutlu olacak. uçkuru için karısını ve 2 çocuğunu bırakacak kadar gözü dönen şahsiyetsiz için sakın üzülmeyin.Metresiyle de çok uzun sürmeyecek inanın o yaratığın tek istediği cinsellik. Hevesi geçince ya size koşacak ya da yenilerini bulmaya çalışacaktır bu tipler hep böyledirÖyle olacak hiç şüphem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?