Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Çok doğru yazdıklarınız çocuklarımın yanında hiç ağlamadım çok sıradanlaştırdım müziği açıp deli gibi dans ettik hoplaya zıplaya hiç yüzümü asmadım büyük oğlum gidip gelip gözümün içine bakıyor anne iyi misin
Neden bu kadar mutlusun diye bile sordu her zaman ki halim olduğunu onlarla olduğum için hep mutlu olacağımı söyledim
Benim bu duruşumdan sonra oğlumun kaygısı bi tık daha azaldı
Takip edeceğim çocuklarımda bi farklılık sezersem pedagojik yardım da alacağım onlar için
Ama bunlar hep dışım, ya içim yangın yeri hiç dinmiyor içimdeki ses susmuyor ne uyku ne yeme ne içme
Bunları çok acil toparlamam lazım

Çok teşekkür ederim her noktası doğru
Bizim aramızda görsel olarak müthiş bir uçurum var kendisi 135 kilo ayının tekidir yanıma kendini yakıştırmaz çocuklarımla gezerken bizi uzaktan izler sonra aşağılık psikolojisine girerdi
Cinsel olarak defalarca kendi yetemedi kendine dert etti git dedim tedavi ol yok olmadı işte o yüzden sorun bendeymiş
Kendini ispat etme peşinde
Kim ne yapsın o ayıyı Allah aşkına iyi ki defoldu gitti iyi ki
canım çok yanıyor sadece çocuklarım için ve kadınlık gururum incindiğini için
İnan’ın yüzünü görmek dahi istemiyorum benim için gereksiz bir detay olarak kalacak
Ona beslediğim bi aşk yok sevgi vardı bunu sonlandırmak hiç zor olmayacak
Dedim ya canımı yakan evlatlarım ve gururum

Genişlikte, utanmazlıkta son nokta .. Ne yazsam bilemedim En tez vakitte boşanıp, çocuklarınızla mutlu bir düzen kurmanızı dilerim.

Son düzenleme:
Sen çok güçlü bir kadınsın bunu sakın unutma. Çocuklarınla çok mutlu olacaksın ihtiyacın olan sadece biraz zaman. Bu adam kendinden nefret ettirecek çok fazla cümle kurmuş sana o yüzden daha çabuk atlatacağına inanıyorum. Yolun hep güzelliklere çıksın bundan sonra..

Ben bu yazdiklarinizdan sonra esinizin size anlattiklarinin gercek olmadigini dusunuyorum. Sizin caninizi acitmak ve kendini yiyip bitirdigi yetersizlik hissini icinde telafi etmek icin uydurmus. Igrenclik oldugu gercegini degistirmiyor ama dogruluk payi da yok. Cok eminim o diger kadin da birkac aya kapi onune koyar bu anlattiginiz profildeki kisiyi.

Daha kotu hissetmeyi beklemeyin lutfen kendiniz ve cocuklar icin yardim alin. Bu surec tek basiniza kaldirabileceginizden cok daha zor, yukunuzu paylasin lutfen.

Arkadaslar her seyi yazmıs. Bende yakın zamanda yasadım benzer duygular.
Benimki de tatlı dil samimiyet sıcak kanlılık ve gülüşüne kanmıs. Sevmiş.
Benimde 2yavrum var. Kızım 4yasında oğlum 5aylık oldu.
Sen kendin fark etmissin ne güzel. Ben itiraf aldım, almadan uzunca bir süre (7ay) suclanarak, değersizleştirilerek geçti günlerim hamile sonrasında lohusa idim.
6sendir evliyim.. Tüm taslarını döktü önüme ne var ne yok, meğer ne çok şey birikrimiş içinde.. 7ay burnumdan getirdi.
Sonrasında öğrendim ki aldatma varmıs...7aydır yaptıkları, aldattığı için kendisini haklı çıkarma politikaları imiş demek ki. (Bende onu ne çok üzmüşüm ne kötü insanım diye hep telafi etmeye çabaladım.)
Sizi çok çok iyi anlıyorum...
Geçecek ikimziinki de inşaallah düşünsene hangi acımız baki kaldı ki.... Rabbim evlat ile sınamasın sağlık ile sınamasın.... Bugüne şükür.

Allah hepsini ıslah etsin
Bende kötü oldum benim yüzümden olmuş sevmemişim değer vermemişim sonra ben sebep olmuşum falan filan
Hepsi boş laflar
O pislik için canım yanmaz hatta daha mutlu olacağımdan hiç şüphem yok
İşte her ne olursa olsun yaşananlar ve içine girdiğim süreç zor
Ha birde tonla borç bıraktı üstüme bu da tuzu biberi oldu pislik herifin

Ne zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
Yaa üzüldüm yakamoz , Rabbim sana ferahlik versin , insanlarda vicdan ahlak kalmamiş
Mutlumu olucak sanki , geri dönecek sana ama ne fayda..

Ben gerçek olduğunu düşünüyorum kendisini çok iyi tanıyorum
Kapının önüne koyulacak gerçekten tahammül edilesi bi tip değil

Ayy böyle yazıyorum ya ne rahatladım ya düşünceler içimde kalınca hiç birini bi araya getirip bi anlam oluşturamamıştım
Böyle yazıya dökünce iyi ki, iyi ki , iyi ki
Defolup gitti diye gönlüm coşuyor

Tabii ki destek alacağım zaten hali hazırda psikolojik tedavi görüyorum panik atağım var ileri boyutta
Doktorumla bu hafta görüşüp yaşadığım süreci halının altına alıp bambaşka bir yerde patlamasını istemiyorum
Şu an benim için en en en zoru kabulleniş süreci umuyorum ki bu da geçecek zor olacak ama geçecek

Ne zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
Malesef bu devirde anaya babaya bile guven yokken bu durumların olması ne acı ki çok duyulduk ... Yaptığının cezasını çok yakında çeker duyarsin

Tuuuhhhh ahlaksız. Karakterli adam, kendini ayrılırken belli eder.Bi halt yedin bari, azıcık onurlu davran, aldattığın karını yermeye çalışma böyle belden aşağı mevzularla. Bu şekilde eşini rencide edici şeyler söyleyen insan müsveddesinden kurtulduğunuz için üzülmek yerine sevinmelisiniz.

Pes , sanki birşey yariştiriyor adam bukadar da terbiyesiz olunmaz..

Cibilliyetsizler

Tuu Allah rezil etsin onları,sabah sabah çok üzüldüm çok

Banada çok garip geldi sanki , metresi hırs yapmış atmış bu mesajları, ne farkeder ki ama sonuçta buna izin verende yapanda cibilliyetsiz bir koca.. insan çocukları olduğu kadına bukadar terbiyesiz olurmu ya.

Yuhhh karaktersiz adam.Bence böyle yaratıktan kurtulduğunuza sevinin.Bu kadın delisi abaza sanma ki o kadınla mutlu olacak. uçkuru için karısını ve 2 çocuğunu bırakacak kadar gözü dönen şahsiyetsiz için sakın üzülmeyin.Metresiyle de çok uzun sürmeyecek inanın o yaratığın tek istediği cinsellik. Hevesi geçince ya size koşacak ya da yenilerini bulmaya çalışacaktır bu tipler hep böyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…