Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

2 günde 63 kilodan 60 a düştüm bi yudum su içsem midem almıyor
Bir an evvel toparlanmalıyım ama nasıl
İnşallah bende sizin düşünürüm en kısa zamanda
Şu an hiç geçmeyecek gibi
Sürekli kanayan bir yara gibi

Sikma canini, her sey geciyor. Bak ben de 2 oglumla pasalar gibi yasiyorum

Bunlar şuan için normal
Ama ac kalınca üzülünce kendini yıpratınca ne değişiyor hicbir şey olan olmuş
Aynen hiç gecmiyecek gibi oluyor

Sadece dua et çocuklarına yansıtma
Ayakta dimdik dur
Bide böyle zamanda sağlıklı düşünemiyor insan sana akıl verenlere değil kendinin ne istediğine odaklan

Yakamoz, bu adamin sana bir hıncı, bir hırsı mi var?? Yani baskasini sever,aldatir, ayrilmak ister ama nispet yapar gibi bunca ballandira ballandira anlatmasinin sebebi ne olabilir? Asla normal değil. Şeref yoksunu!
Kendini ispat ediyor sanırım bilmiyorum ki
Ben onu mutlu edememişim
Onda erkeklik sorunu yokmuş sorun meğer bendeymiş

3 gün sonra balon gibi söner aşkları sizin ayakta durmanız gerekiyor evlatlarımızın size daha çok ihtiyacı var şuan Allah yardımcınız olsun

Akıl veren çok hiç kimseyi dinlemiyorum ben neyi nasıl istiyorsam öyle olacak fevri kararlar asla vermek istemiyorum
Bir süredir panik atak ve anksiyete tedavisi görüyorum bu hafta Doktoruma gideyim önce sağlıklı düşünmem için bana yardımcı olsun ondan sonra planlarımı sıraya dizeceğim

Çok üzüldüm. Çok çok üzüldüm. Böyle konular içime dokunuyor, konu sahibinin acısını kalbimde hissediyorum nedense. Edilecek çok beddua var o haysiyetsiz eşine ama ben sana dua edeceğim. Allah kalbine tez vakitte ferahlık versin arkadaşım. O kocanın da pişmanlıkla kapında yalvardığı günleri tez vakitte göstersin inşaallah!

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Aynen böyle yap
O adama karşı asla ezik ne yapıcağını bilmeyen kadın gibi durma
Sapa sağlam duvar gibi sağ gibi ol

Kendini ispat ediyor sanırım bilmiyorum ki
Ben onu mutlu edememişim
Onda erkeklik sorunu yokmuş sorun meğer bendeymiş
Sorun sizde değil onda erkeklik sorunu var karısını bir sokak kadınına tercih ettiği için. Edepli,yuvasına sadık karısını bir metrese tercih ettiği için onda erkeklik sorunu var. Merak etmeyin diğer kadın da da yakında başlar erkeklik! Sorunu. Hep böyle alev alev olmayacak elbette bu yasak aşkın ateşi söndüğünde size koşacak ama ...

Ay güler misin, ağlar mısın? Rezil.

At gibi giden, it gibi döner, bunu unutma.

Öyle olacak hiç şüphem yok
Ha birde sayı veriyor bir gece de 5 kez birlikte olmuş muazzam biblo gibiymiş hayranlıkla bakmış o geceden sonda erkek olmuş yürüyüşü bile değilmiş hayata bakış açısı bambaşka olmuş

İnanamıyorum kadın ayrı adam ayrı iğrenç. Sizin yanınızda ne kadar yetersiz hissetmiş ki kanıtlamak için bi de size anlatıyor rezil. Kendisi de biliyor bence size layık olmadığını o yüzden bi şeyleri kanıtlamaya çalışmış kendince ama sadece şerefsizliğini kanıtlamış kuş beyinli.
Her tarafı erkek olsa bunun ne olacak? Ne abartıyorlar şu erkekliği sonra da bu hallere düşüyorlar. O kadının kendisini kullandığını anlayamıyor mu cidden? Seven bi kadın onunla da birlikte ol karın olduğu için kıskanmam der mi mal bu adamlar gerçekten. Kadının bir süre takılıp sonra tekmeyi vuracağı o kadar belli ki sakın boşanma falan demesinden. Gerçekten şaka gibi hem bi tarafımla güldüm rezaletlerine hem de bu iki aptalın size bunları yaşatmasına çok sinirlendim, çok üzüldüm.
Adam kendi yetersizlik hissini size yansıtıyor sizi suçluyor bir de. Sakın onun saçmalıklarına inanmayın, sizin özgüveninizi kırmasına izin vermeyin.
Ben eminim ki o adam mutlu olamayacak. İt gibi sürünecek kapınızda. Boşanıp yolunuza devam etmenizi diliyorum ben ama kararınız ne yönde olursa olsun umarım en hayırlısı olur, en kısa zamanda bu olayların kötü izleri silinir ve çocuklarınızla güzel bir ömür geçirirsiniz

Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
Geçecek arkadaşım geçecek .Ama biz kadınlar hep aldatmalarda kendimizi değersiz hissediyoruz önce bu duygudan kurtulmaya bakın gerekıyorsa destek alıp daha çabuk atlatın.Aslında bir kadını değerli yapan eşinin sevgisi sadakati olmadığı gibi değersizleştiren de eşinin sadakatsizliği değildir.Çocuklarınızın yaşları küçük onların olaya bakış açısı sizinkinin taklidi olacak .Çok zordur eminim ama onların yanında ağlamayın çocuklarda babam bizi bırakıp gitti çaresiziz duygusu uyanmasın.Çocukların yanında sıradanlastırın durumu bazen anne babalar anlasamaz bosanır bızım gıbı anlasamayıp bosanan cok var ama o sızın hep babanız sadece benım kocam olmayacak seklınde. Aksi takdirde çocuklar sizin kadar çabuk toparlanamaz.Siz yalnız kaldıgınızda ağlayın tabi ki de kusun öfkenizi.Bir de hiç onur gurur yapmayın danışın bir avukata ne koparıyorsanız koparın dımdızlak kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…