- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
2 günde 63 kilodan 60 a düştüm bi yudum su içsem midem almıyorGeçer canım zamanla geçicek hatta şuan ki gözyaşlarım için pişman olacaksın
Bak yavruarın var onlar için dimdik duracaksın
Bende yaşadım hayatım tepetaklak oldu gecmiyecek sandım o kadar zor ve kötü şeyler yaşadım ki geçti gitti
O uykusuz gecelerime gözyaşlarıma şimdi üzülüyorum
Sadece zaman ve sabır lazim
Sikma canini, her sey geciyor. Bak ben de 2 oglumla pasalar gibi yasiyorumBiraz toparlanayım karşısında gördüğü bana inanamayacak zaten ne yapılması gerekiyorsa hukuki süreci başlatacağım ama bu hafta değil kafamı toparlayıp önümüzde ki hafta hamlelerime başlayacağım
Kızlar hepinizin yazdıklarını okuyorum tek tek alıntı yapıp yazmaya gücüm yok
Bunlar şuan için normal2 günde 63 kilodan 60 a düştüm bi yudum su içsem midem almıyor
Bir an evvel toparlanmalıyım ama nasıl
İnşallah bende sizin düşünürüm en kısa zamanda
Şu an hiç geçmeyecek gibi
Sürekli kanayan bir yara gibi
Kendini ispat ediyor sanırım bilmiyorum kiYakamoz, bu adamin sana bir hıncı, bir hırsı mi var?? Yani baskasini sever,aldatir, ayrilmak ister ama nispet yapar gibi bunca ballandira ballandira anlatmasinin sebebi ne olabilir? Asla normal değil. Şeref yoksunu!
3 gün sonra balon gibi söner aşkları sizin ayakta durmanız gerekiyor evlatlarımızın size daha çok ihtiyacı var şuan Allah yardımcınız olsunBen anlamasaymışım evliliğimiz böyle sürecekmiş sakın karını ihmal etme onunla da birlikte ol demiş ben sana her durumda aşığım demiş
Ben karısı olduğum için kendini aldatılmış hissetmezmiş
Akıl veren çok hiç kimseyi dinlemiyorum ben neyi nasıl istiyorsam öyle olacak fevri kararlar asla vermek istemiyorumBunlar şuan için normal
Ama ac kalınca üzülünce kendini yıpratınca ne değişiyor hicbir şey olan olmuş
Aynen hiç gecmiyecek gibi oluyor
Sadece dua et çocuklarına yansıtma
Ayakta dimdik dur
Bide böyle zamanda sağlıklı düşünemiyor insan sana akıl verenlere değil kendinin ne istediğine odaklan
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunÇok üzüldüm. Çok çok üzüldüm. Böyle konular içime dokunuyor, konu sahibinin acısını kalbimde hissediyorum nedense. Edilecek çok beddua var o haysiyetsiz eşine ama ben sana dua edeceğim. Allah kalbine tez vakitte ferahlık versin arkadaşım. O kocanın da pişmanlıkla kapında yalvardığı günleri tez vakitte göstersin inşaallah!
Aynen böyle yapAkıl veren çok hiç kimseyi dinlemiyorum ben neyi nasıl istiyorsam öyle olacak fevri kararlar asla vermek istemiyorum
Bir süredir panik atak ve anksiyete tedavisi görüyorum bu hafta Doktoruma gideyim önce sağlıklı düşünmem için bana yardımcı olsun ondan sonra planlarımı sıraya dizeceğim
Aynen öyle olacağım kendimde o gücü hissediyorumAynen böyle yap
O adama karşı asla ezik ne yapıcağını bilmeyen kadın gibi durma
Sapa sağlam duvar gibi sağ gibi ol
Amin sönse de sönmese de umurumda değil bana ve çocuklarıma uzak, cehenneme direk olsun inşallah3 gün sonra balon gibi söner aşkları sizin ayakta durmanız gerekiyor evlatlarımızın size daha çok ihtiyacı var şuan Allah yardımcınız olsun
Sorun sizde değil onda erkeklik sorunu var karısını bir sokak kadınına tercih ettiği için. Edepli,yuvasına sadık karısını bir metrese tercih ettiği için onda erkeklik sorunu var. Merak etmeyin diğer kadın da da yakında başlar erkeklik! Sorunu. Hep böyle alev alev olmayacak elbette bu yasak aşkın ateşi söndüğünde size koşacak ama ...Kendini ispat ediyor sanırım bilmiyorum ki
Ben onu mutlu edememişim
Onda erkeklik sorunu yokmuş sorun meğer bendeymiş
Ay güler misin, ağlar mısın? Rezil.Ben anlamasaymışım evliliğimiz böyle sürecekmiş sakın karını ihmal etme onunla da birlikte ol demiş ben sana her durumda aşığım demiş
Ben karısı olduğum için kendini aldatılmış hissetmezmiş
Öyle olacak hiç şüphem yokSorun sizde değil onda erkeklik sorunu var karısını bir sokak kadınına tercih ettiği için. Edepli,yuvasına sadık karısını bir metrese tercih ettiği için onda erkeklik sorunu var. Merak etmeyin diğer kadın da da yakında başlar erkeklik! Sorunu. Hep böyle alev alev olmayacak elbette bu yasak aşkın ateşi söndüğünde size koşacak ama ...
Gidişi olsun dönüşü olmasın inşallah Rabbim benden ve evlatlarımdan uzak tutsunAy güler misin, ağlar mısın? Rezil.
At gibi giden, it gibi döner, bunu unutma.
Geçecek arkadaşım geçecek .Ama biz kadınlar hep aldatmalarda kendimizi değersiz hissediyoruz önce bu duygudan kurtulmaya bakın gerekıyorsa destek alıp daha çabuk atlatın.Aslında bir kadını değerli yapan eşinin sevgisi sadakati olmadığı gibi değersizleştiren de eşinin sadakatsizliği değildir.Çocuklarınızın yaşları küçük onların olaya bakış açısı sizinkinin taklidi olacak .Çok zordur eminim ama onların yanında ağlamayın çocuklarda babam bizi bırakıp gitti çaresiziz duygusu uyanmasın.Çocukların yanında sıradanlastırın durumu bazen anne babalar anlasamaz bosanır bızım gıbı anlasamayıp bosanan cok var ama o sızın hep babanız sadece benım kocam olmayacak seklınde. Aksi takdirde çocuklar sizin kadar çabuk toparlanamaz.Siz yalnız kaldıgınızda ağlayın tabi ki de kusun öfkenizi.Bir de hiç onur gurur yapmayın danışın bir avukata ne koparıyorsanız koparın dımdızlak kalsın.Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?