Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Slm kızlar zaman ne hızlı geçiyor
Hayallerime bir bir kavuşuyorum
Kazandım arkadaşlar resim öğretmenliğini kazandım
Bu benim için ne büyük bir başarı anlatamam
Çok çok mutlu oldum sizin adınıza tebrik ederim

Al sana kadın MaşAllah ya ne kadar gururlandım bir bilsen inş ben de bu kadar hızlı gelişirim. Başarılar dilerim harikasın

Konuyu baştan sona okudum ve dirayetinizi takdir ettim. Güzel günler elinizde. Tam yol ileri

Sizi tebrik ederim,yaşadıklarımızı rağmen hayata küsmemiş hayallerinize sahip çıkmışsınız.Bende resim öğretmeniyim.Devletteyim.Çok rahat stresi az eğlenceli bir meslek.Ben çok severek yapıyorum.Dilerim sizede nasip olur.Çook mutlu olun evlatlarınızal

Dilerim ki kimse bunları yaşamasın ama yaşamın olumsuz gerçekleri
Benzer şeyleri yaşayan arkadaşım KORKMA!
Sadece yapacaklarına inan ve akışına bırak
Kalp çok acıyor evet, hayat manasını yitiriyor evet, evet her duygunda çok haklısın ama sadece o an için
İnan ki yarın hayat bambaşka oluyor senin için
Sadece kendine inan hiçbir şey inancını kırmasın buna asla müsaade etme
Bişeyler yaşanıyorsa rotayı değiştirme vakti gelmiştir
Evrenin mesajı bu

Merhaba KOCA YÜREKLİ ASLAN KADIN, konunu baştan sona okudum ve inanır mısın bana ilaç gibi geldin. Ben de aldatıldım, avukatımın davayı açmasını bekliyorum ve annemin evindeyim. Bu sırada 3 aydır ne tezime odaklanabiliyordum ne de İngilizce sınavıma. Ama bu konuyu okuyunca 3 aydır süren karanlıktan çektin çıkardın beni. Sana çok teşekkür ederim. İnşallah ben de akademisyen oldum diyeceğim bana öyle bir ışık verdin ki.. Senin için dua ediyorum. Lütfen bir anne olarak sen de beni duana dahil et. 29 yaşındayım en çok istediğim şey anne olmaktı inşallah bir gün ben de anne olur senin gibi dik yürürüm. Yürüdüğün yollar hep çiçekli olsun güçlü kadın, çocukların çok şanslı

ayakları üzerinde duran bir kadın ne kadar gurur veriici sadece birşeyi merak ediyorum aslında hatırlatmakta istemezdim ama ara mesajlardada göremedim. bunca geçen zamanda ne oldu bu iki karaktersiz hala birlikteler mi

Merhabalar hangi üniversiteyi kazandınız? Bende resim öğretmeniyim 2007 de kazanmıştır dünyalar benim olmuştu çok çalışmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…