- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Bence kadın terk etti ondan eminim hattaBen de merak ediyorum bunu. Akli başına zaten gelirdi de bu kadar erken donk etmesini beklemiodum. Bosaninca uçuşa uçuşa o kadina gider gibi gelmisti konu gidisatindan. Sasirdim nasil ben ettim sen etme bosanmayalima evrildi bu herif bu kadar kisa surede. O kadin da mi terk etti yakamoz?
Mutluluğunuz, mutluluğumuz daim olsunİşte onlar yüzünden toplumda bosanma mevzusuna öcü gözüyle bakılıyor. Çok şükür ama bu zamanlar yine eskisi gbi değil.
YaKaMoZz-z cum çok sevindim canım benim... Ben de aldatıldım bosandım. Çok çok mutluyum. Allahım daha nice güzel günler nasip etsin.
Hepimize...
Çok teşekkür ederimÇok günlerde ki en güzel haber. Adınıza çok sevindim. Biz buna ilahi adalet diyoruz
Çok teşekkürlerÇizimleriniz çok güzel, yolunuz açık olsun
Muhteşem! Elinize emeğinize sağlıkAl bakalım konu sahibi. Bir ressam olarak ögrencilik yıllarımda yaptıgım bir cizimi paylasayım, ilham olurum umarım size. Mutlu oldum bosanmanıza.
Teşekkür ederim canım hiçbirinizin desteğinizi unutmadım iyi ki varsınızYakamoz keşke başka konu açsan da şu boşanmayan bosanicam diye ama.bosanamayan bir sürü kadına da örnek olsan
Ve resimlerin harika baştan beri konunu takip ettim hep destek verdim yorumlarımla inşallah herşey çok daha güzel olur senin icin
Aynen öyle canımGercekten cok zor.. yani herkes baslarda guleryuzdur ama ayni evin ici cok daha farkli…pisman oldu filan demis konu sahibi.. eski karisini ozlediginden degil tabii.. duzenini kahrini cekecek baska biri olmadigi icin butun tantanasi
Ya nasıl mutlu oldum yazdıklarınıza çok teşekkür ederimBu konuyu okumuştum, bir daha baştan 60+ sayfada tekrar okudum. Kaç saatimi aldı, hakediyor bu konu.
İncecik olduk, tüm yağlarımız eridi, 38 beden bikinilerle dolaşasım geldi.
Harikasınız.YaKaMoZz-z
Gerçekten daha fazla ne diyeceğimi bilemiyorum, harikasınız.
Sizi bıcır bıcır miniklere resim öğretirken rahatça hayal ediyorum, kalem elinize ne güzel de yakışıyor.
Her zaman yazabilirsiniz yardımcı olurum daimaMuhteşem! Elinize emeğinize sağlık
Sizin gibi insanlar bana her zaman örneksiniz
Dilerim sizin gibi iyi bir sanatçı olayım
Konuyu üstte görünce inşallah güncelleme yapmışsınızdır diyerek açtım.Slm kızlar zaman ne hızlı geçiyor
Hayallerime bir bir kavuşuyorum
Kazandım arkadaşlar resim öğretmenliğini kazandım
Bu benim için ne büyük bir başarı anlatamam
Slm kızlar zaman ne hızlı geçiyor
Geçen gün aklımı geldin. Ne yaptı acaba dedim. Nickini de hatırlayamadım. Çok sevindim senin adınaSlm kızlar zaman ne hızlı geçiyor
Slm kızlar zaman ne hızlı geçiyor
Kısa bi özet geçer misiniz ilk sayfadan sonra Aralarda neler olmuşBu konuyu okumuştum, bir daha baştan 60+ sayfada tekrar okudum. Kaç saatimi aldı, hakediyor bu konu.
İncecik olduk, tüm yağlarımız eridi, 38 beden bikinilerle dolaşasım geldi.
Harikasınız.YaKaMoZz-z
Gerçekten daha fazla ne diyeceğimi bilemiyorum, harikasınız.
Sizi bıcır bıcır miniklere resim öğretirken rahatça hayal ediyorum, kalem elinize ne güzel de yakışıyor.
Çok ama c9k sevindim tebrik ederimSlm kızlar zaman ne hızlı geçiyor
Çocuklarımın babası olarak hayatımızdaçooook tebrik ederim
o asalaktan haber var mı
zabaa gadan sevişecek birini bulmuş muÇocuklarımın babası olarak hayatımızda
Hiç bir hırsım öfkem kalmadı
Her koyun kendi bacağından asıldı
Tebrik ederimSlm kızlar zaman ne hızlı geçiyor
Dengesiz ruh hastası çokzabaa gadan sevişecek birini bulmuş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?