Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Tebi, eskidendi o karını boşa beni al diye direten 2.kadınlar. Adamın çok zengin olması lazım artık kapışılması için.
Aynen öyle. Yasakken tatlı geliyor. Sonra aynı evin içinde bir bakıyorsun ki gayet sıradan bir ayı. Cazibesi kalmıyor işte.
 

Yakamoz keşke başka konu açsan da şu boşanmayan bosanicam diye ama.bosanamayan bir sürü kadına da örnek olsan

Ve resimlerin harika baştan beri konunu takip ettim hep destek verdim yorumlarımla inşallah herşey çok daha güzel olur senin icin
 
Aynen öyle. Yasakken tatlı geliyor. Sonra aynı evin içinde bir bakıyorsun ki gayet sıradan bir ayı. Cazibesi kalmıyor işte.
Emin ol o kadinin yiktigi ilk yuva degildir.. ha herif zaten yanlis ona bisey demeyecegim. Kadin alismistir ve boyle geciniyodur gununu gun ediyodur
 
Bir çırpıda hem de
Onsuz yaşayamaz bir an bile nefes alamazmış o artık onun KADINI olmuş
O kadın için bu sözleri diyene ne oldu pislik her gün arayıp bide yalvariyor
Kendi etti kendi buldu

Kadınım dediğini de bıraktı o kadına da ters olsun boşver sen keyfine bak
 
Emin ol o kadinin yiktigi ilk yuva degildir.. ha herif zaten yanlis ona bisey demeyecegim. Kadin alismistir ve boyle geciniyodur gununu gun ediyodur
Belki de öyledir. Yeni sevgili bakıyordur kendine. Sevgililikle eşlik bir değil tabi. Sevgiliyken mesafe oluyor, çoğu pisliğini görmüyorsun. Ama aynı ev içinde her türlü rezillikle baş başasın yani. O yüzden her kadın evliliği kaldıramaz. Ondan dolayı iş ciddiye binince bırakıp kaçmış olabilir.
 
Ben bastan beri sevdigini dusunmedim, seven kadin karini hos tut demez, mumkun degil. Bi yol bulmus iste kendince
 
Ben bastan beri sevdigini dusunmedim, seven kadin karini hos tut demez, mumkun degil. Bi yol bulmus iste kendince
Kadın sadece flörtten hoşlanıyor olabilir. Ya da ikinci kadın olmak da hoşuna gidiyor olabilir, bilemiyorum. Var böyle insanlar. Amaç adamı boşatıp kendine nikah kıydırmak değil zaten. Flört edip, varsa parasını yemek, evdeki kadını deli etmek vs. amaç.
 
Ben bastan beri sevdigini dusunmedim, seven kadin karini hos tut demez, mumkun degil. Bi yol bulmus iste kendince
Buraya da geliyorlar arada, '' Ama ben yuva yıkmak istemem, o yüzden evine dön çocuklarınla ilgilen diye yönlendiriyorum. '' diyorlar. Adamlar '' Aa ne tatlı kadın, ne iyi ne huzur dolu, hiç evdeki suratsıza benzemiyor. '' diye ayran budalası gibi ağzını açıyor, ama iş öyle değil işte. Şurda ettiği iki kelimeden anlıyoruz, aslında adamlar da anlar ama kan beyinden başka her yerde olduğu için anlamıyorlar. O tatlı, huzur dolu, iyi kalpli kadın nazını çekmeye talip olmamış, sanmıyorum ki akıllandı herif. Kurulu düzenini geri alabilirse yapacağı ilk iş bir tatlı, huzur dolu, iyi kalpli :) kadın daha bulmak.
 
Hah ustune bastin valla.. dedim ya kadin kendine bir yol bulmus
 
Gercekten cok zor.. yani herkes baslarda guleryuzdur ama ayni evin ici cok daha farkli…pisman oldu filan demis konu sahibi.. eski karisini ozlediginden degil tabii.. duzenini kahrini cekecek baska biri olmadigi icin butun tantanasi
 
Al bakalım konu sahibi. Bir ressam olarak ögrencilik yıllarımda yaptıgım bir cizimi paylasayım, ilham olurum umarım size. Mutlu oldum bosanmanıza.
Cok güzel olmuş. İlgim var böyle şeylere bu resimdeki adam kim.ilham olur dediniz bu resimde ne anlatiliyor

Anladım ben konu sahibi de çok güzel resimler yapmis oyuzden paylaştıniz ilham olur diye keşke bnimde çizimlerim iyi olsa imrendim size
 
Son düzenleme:
İlginin olması cok hosuma gitti karpuz senin kücükle oturup bol bol boya cizim yapın çok eğlenirsiniz bence sergilere falan katılın galerileri gezin. Cocukların kültürel gelisimi icin cok önemli. Bu canlı model karşımdaki modele bakarak çizmistim derste. 1 metre kagıda.
 

Aynen yapicam bunları hayal gücüm çok geniş ama çizime gelince maalesef iyi değilim belki oğlan iyi olur o konuda kim bilir
 
Bu konuyu okumuştum, bir daha baştan 60+ sayfada tekrar okudum. Kaç saatimi aldı, hakediyor bu konu.

İncecik olduk, tüm yağlarımız eridi, 38 beden bikinilerle dolaşasım geldi.

Harikasınız. YaKaMoZz-z
Gerçekten daha fazla ne diyeceğimi bilemiyorum, harikasınız.

Sizi bıcır bıcır miniklere resim öğretirken rahatça hayal ediyorum, kalem elinize ne güzel de yakışıyor.
 
Minik bir libido düşüklüğü yaşandı.

Vallahi Katibin Ruhu artık mesajlarına yetişemiyorum, gülmekten beğenmekten yoruldum burada.

Konu sahibine muhteşem demekten parmaklar zaten yoruldu, şimdi yine otomatik beğen olsun diyeceğim Mune kızar diye korkuyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…