- 21 Aralık 2014
- 9.062
- 27.915
- 798
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Aynen öyle. Yasakken tatlı geliyor. Sonra aynı evin içinde bir bakıyorsun ki gayet sıradan bir ayı.Tebi, eskidendi o karını boşa beni al diye direten 2.kadınlar. Adamın çok zengin olması lazım artık kapışılması için.
Merhaba kızlar
Evet kendime ne söz verdiysem tek tek yapıyorum hayatım bambaşka bir yere doğru gidiyor
Güzel şeyler de paylaşmak istedim
Konuyu hortlatmış oluyorum ama ilerleyişime de şahit olun istiyorum
Bi kaç çizimi mi paylaşıyorum ressamlık yolunda ilerlerken
Emin ol o kadinin yiktigi ilk yuva degildir.. ha herif zaten yanlis ona bisey demeyecegim. Kadin alismistir ve boyle geciniyodur gununu gun ediyodurAynen öyle. Yasakken tatlı geliyor. Sonra aynı evin içinde bir bakıyorsun ki gayet sıradan bir ayı.Cazibesi kalmıyor işte.
O kadın için bu sözleri diyene ne oldu pislik her gün arayıp bide yalvariyorBir çırpıda hem de
Onsuz yaşayamaz bir an bile nefes alamazmış o artık onun KADINI olmuş
Belki de öyledir. Yeni sevgili bakıyordur kendine. Sevgililikle eşlik bir değil tabi. Sevgiliyken mesafe oluyor, çoğu pisliğini görmüyorsun. Ama aynı ev içinde her türlü rezillikle baş başasın yani. O yüzden her kadın evliliği kaldıramaz. Ondan dolayı iş ciddiye binince bırakıp kaçmış olabilir.Emin ol o kadinin yiktigi ilk yuva degildir.. ha herif zaten yanlis ona bisey demeyecegim. Kadin alismistir ve boyle geciniyodur gununu gun ediyodur
Ben bastan beri sevdigini dusunmedim, seven kadin karini hos tut demez, mumkun degil. Bi yol bulmus iste kendinceBelki de öyledir. Yeni sevgili bakıyordur kendine. Sevgililikle eşlik bir değil tabi. Sevgiliyken mesafe oluyor, çoğu pisliğini görmüyorsun. Ama aynı ev içinde her türlü rezillikle baş başasın yani. O yüzden her kadın evliliği kaldıramaz. Ondan dolayı iş ciddiye binince bırakıp kaçmış olabilir.
Kadın sadece flörtten hoşlanıyor olabilir. Ya da ikinci kadın olmak da hoşuna gidiyor olabilir, bilemiyorum. Var böyle insanlar. Amaç adamı boşatıp kendine nikah kıydırmak değil zaten. Flört edip, varsa parasını yemek, evdeki kadını deli etmek vs. amaç.Ben bastan beri sevdigini dusunmedim, seven kadin karini hos tut demez, mumkun degil. Bi yol bulmus iste kendince
Buraya da geliyorlar arada, '' Ama ben yuva yıkmak istemem, o yüzden evine dön çocuklarınla ilgilen diye yönlendiriyorum. '' diyorlar. Adamlar '' Aa ne tatlı kadın, ne iyi ne huzur dolu, hiç evdeki suratsıza benzemiyor. '' diye ayran budalası gibi ağzını açıyor, ama iş öyle değil işte. Şurda ettiği iki kelimeden anlıyoruz, aslında adamlar da anlar ama kan beyinden başka her yerde olduğu için anlamıyorlar. O tatlı, huzur dolu, iyi kalpli kadın nazını çekmeye talip olmamış, sanmıyorum ki akıllandı herif. Kurulu düzenini geri alabilirse yapacağı ilk iş bir tatlı, huzur dolu, iyi kalpli :) kadın daha bulmak.Ben bastan beri sevdigini dusunmedim, seven kadin karini hos tut demez, mumkun degil. Bi yol bulmus iste kendince
Hah ustune bastin valla.. dedim ya kadin kendine bir yol bulmusKadın sadece flörtten hoşlanıyor olabilir. Ya da ikinci kadın olmak da hoşuna gidiyor olabilir, bilemiyorum. Var böyle insanlar. Amaç adamı boşatıp kendine nikah kıydırmak değil zaten. Flört edip, varsa parasını yemek, evdeki kadını deli etmek vs. amaç.
Gercekten cok zor.. yani herkes baslarda guleryuzdur ama ayni evin ici cok daha farkli…pisman oldu filan demis konu sahibi.. eski karisini ozlediginden degil tabii.. duzenini kahrini cekecek baska biri olmadigi icin butun tantanasiBuraya da geliyorlar arada, '' Ama ben yuva yıkmak istemem, o yüzden evine dön çocuklarınla ilgilen diye yönlendiriyorum. '' diyorlar. Adamlar '' Aa ne tatlı kadın, ne iyi ne huzur dolu, hiç evdeki suratsıza benzemiyor. '' diye ayran budalası gibi ağzını açıyor, ama iş öyle değil işte. Şurda ettiği iki kelimeden anlıyoruz, aslında adamlar da anlar ama kan beyinden başka her yerde olduğu için anlamıyorlar. O tatlı, huzur dolu, iyi kalpli kadın nazını çekmeye talip olmamış, sanmıyorum ki akıllandı herif. Kurulu düzenini geri alabilirse yapacağı ilk iş bir tatlı, huzur dolu, iyi kalpli :) kadın daha bulmak.
Cok güzel olmuş. İlgim var böyle şeylere bu resimdeki adam kim.ilham olur dediniz bu resimde ne anlatiliyorAl bakalım konu sahibi. Bir ressam olarak ögrencilik yıllarımda yaptıgım bir cizimi paylasayım, ilham olurum umarım size. Mutlu oldum bosanmanıza.
İlginin olması cok hosuma gitti karpuz senin kücükle oturup bol bol boya cizim yapın çok eğlenirsiniz bence sergilere falan katılın galerileri gezin. Cocukların kültürel gelisimi icin cok önemli. Bu canlı model karşımdaki modele bakarak çizmistim derste. 1 metre kagıda.Cok güzel olmuş. İlgim var böyle şeylere bu resimdeki adam kim.ilham olur dediniz bu resimde ne anlatiliyor
Anladım ben konu sahibi de çok güzel resimler yapmis oyuzden paylaştıniz ilham olur diyekeşke bnimde çizimlerim iyi olsa imrendim size
İlginin olması cok hosuma gitti karpuz senin kücükle oturup bol bol boya cizim yapın çok eğlenirsiniz bence sergilere falan katılın galerileri gezin. Cocukların kültürel gelisimi icin cok önemli. Bu canlı model karşımdaki modele bakarak çizmistim derste. 1 metre kagıda.
Olacak sadece inanAynen yapicam bunları hayal gücüm çok geniş ama çizime gelince maalesef iyi değilimbelki oğlan iyi olur o konuda kim bilir
Minik bir libido düşüklüğü yaşandı.hahayy sefan olsun. e ama ne oldu gecede 5 kere seviştiği büyük aşkına şimdi???
Minik bir libido düşüklüğü yaşandı.
Minik bir libido düşüklüğü yaşandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?