• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çooook kötüyüm kızlar çok !!

trLavinya

Live,love,laugh.
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
549
68
318
merhaba arkadaşlar.bu gece cok kötü bi olay geçti başımdan hemde çok kötü. 2 senelik bi ilişkim vardı kıskançlık , şiddet ve benzeri sorunlardan bitirmiştik 4-5 ay önce. ve hiç aramadık birbrmzi. şimdi tekrar karsıma cıktı ama yine limoniydik ben aramıyodm falan. bi arkadaşın dogum günü vardı benim eski sevgilmde beyaz pantolona aşırı takıntılı. ben oraya giderken beyaz pantolon giymiştim ayrıydık ztn yine o zamanlar. bu facebookta resimleri görmüş. kızdı sen niye giydin beyaz pantolon diye. bende dedim ki daha bana bu yaşta karışıyorsan yaşım 18 , evlenince nasıl olucak dedim ben sonuçta neyi nerde giyicgmi biliyorum dedim. oda iyi geceler deyip btrdi yine muhbbeti bende hiç aramadım ve bu arada hattını degistrdi. bunlar 1 hafta önce oluyo. gelelim bu geceye. 1 seneden beri tanıdıgım , bizim ilişkimizi bilen bi arkadasım vardı erkek. bu aksam aradı dedi yürüyüs yapalım mı yapalım ddim bende zaten iyice bunalmıştım. ama cocugunda hiç bi suçu , art niyeti yok. neyse dolaşıyoruz bi kafenin önünden geçtik eski sevgilim ordaydı bizi görmesiyle cocugun üstüne atlaması bir oldu.eski sevgilim 23 yaşında bu arada. kafenin oldugu yerde dövdü cocugu resmen cok mahcup oldum cok kötüyüm. hani sanki aldatmışımda elele gezmişim de öyle davrandı. zaten artık eski sevgilmde gönlüm yok daha dogrusu kimsede yok ama böyle olması beni cok üzdü. bana dediki içimde son bi umut vardı oda artık bitti bu cockla gördm ya seni senden nefret ediyorum dedi. bende dedim ki yazıklar olsun 2 yıllık sevgilini tanıyamamışsın dedim ayrıca senin bu hissettiklerini ben daha 1 sene önce hissetmiştim dedim sen bana tokat atarken küfür ederken dedim. agzımı kapatmaya calıstı. kızlar bişey diyin ya ben hatalı mıyım ? ve eski sevgilmde böyle bi kızla oturmştu ve ben kızı hiç tanımıyordum ayrıydık o zamanlar 3-4 ay önce oldu bu ben yinede bişey demeyip sineye çekmiştim. şimdi böyle olması cok üzdü beni arkadasıma cok mahcup oldum. ne yapsam hiç bilmiyorum. hattımı değiştirmek geliyor aklıma ne dersiniz ?? :50:

hala iletişim halinde olman hata
hattını değiştir onun görebileceği yerlerden uzak dur vs. vs.....

bence düşünmeden cıkar hayatından cnm yaa bu ne böle şiddete maruz kalıosun hatta arkadaşını da dövüyor ve sen hala düşünüyorsunn yapma lütfenn tabi ne yaşandı bilemeyiz bizler ama sana vurması affedilemezz...

evet zaten bu yüzden ilişkiye son vermiştim ve hiç aramıyordum ama bu akşam canım acayip sıkıldı bu duruma ya

ben üçbuçuk yıllık evliyim 2 yılda öncesi var eşim bana elini kaldırmamıştır.ki daha 18 yaşındasın sen hemde ne yani bu kişisel hürriyetini kısıtlıyo bu adam senin kıskançlık seni kısıtlamamalı.evlenince düzelir diye falan sakın düşünme düzelmez bi erkek evlenmeden önce nasılsa sonrada öyledir.benimde senin yaşındayken ilişkilerim oldu.unutamam deniliyo o zamanlar hayatım zimndan olur deniliyo ama emin ol unutuluyo.kendine yazık etme cnm benim.ezdirme kendini:50:

bence düşünmeden cıkar hayatından cnm yaa bu ne böle şiddete maruz kalıosun hatta arkadaşını da dövüyor ve sen hala düşünüyorsunn yapma lütfenn tabi ne yaşandı bilemeyiz bizler ama sana vurması affedilemezz...

yok zaten hayatımdan tamamen cıkarmıştım onada bunu defalarca söyledim ama hala böyle ya :50:

ben üçbuçuk yıllık evliyim 2 yılda öncesi var eşim bana elini kaldırmamıştır.ki daha 18 yaşındasın sen hemde ne yani bu kişisel hürriyetini kısıtlıyo bu adam senin kıskançlık seni kısıtlamamalı.evlenince düzelir diye falan sakın düşünme düzelmez bi erkek evlenmeden önce nasılsa sonrada öyledir.benimde senin yaşındayken ilişkilerim oldu.unutamam deniliyo o zamanlar hayatım zimndan olur deniliyo ama emin ol unutuluyo.kendine yazık etme cnm benim.ezdirme kendini:50:

evet aşırı kıskanç.beyaz pantolon yasak , yazın etek giymek yasak bisürü şey. zaten oda dedi artık bıdaha olmaz diye bende zaten 1 sene yokum yurtdışına cıkıyorm agustosta ama şmdi o arkadasın yüzüne nasl bakıcam bilmiyorum

senin bu hissettiklerini ben daha 1 sene önce hissetmiştim dedim sen bana tokat atarken küfür ederken dedim. agzımı kapatmaya calıstı. kızlar bişey diyin ya ben hatalı mıyım ? ve eski sevgilmde böyle bi kızla oturmştu ve ben kızı hiç tanımıyordum ayrıydık o zamanlar 3-4 ay önce oldu bu ben yinede bişey demeyip sineye çekmiştim. şimdi böyle olması cok üzdü beni arkadasıma cok mahcup oldum. ne yapsam hiç bilmiyorum. hattımı değiştirmek geliyor aklıma ne dersiniz ?? :50:

Ayrıldığınız halde,

18 yaşında bir kız değil de 40 yıllık evli bir kadın gibi o size hesap sorunca bir de cevap mı verdiniz?

Muhatap olmadan geçemediniz mi pantolonunuz, başka bir erkekle gezmenizi sorun etmesini ciddiye mi aldınız, "yazık, 2 yıllık sevgilini tanıyamamışsın" diye kendinizi savundunuz?

Bütün bunlara rağmen mesele arkadaşınıza mahcup olmanız mı?

18 yaşında kıza anne babası vursa evi terk etmeye kalkar elin oğlundan tokat küfür yer, hakaret işitir, konu açar "ben hatalı mıyım?" diye sorar...

O çocuğun kendini kocanız sanması, birinin eşi olmayı da ona karışmaktan ibaret görmesi, sizin bunara izin vermeniz ömür ziyanı... Bu iş zaten bitmiş de bundan sonraki ilişkiniz (elbette ruhunuzu dinlendirdikten sonra) biraz daha medeni olsun, kendinizi üç kuruşluk insanlara ezdirmeyin...

Neden şikayet etmediniz ki bu adamı. Adam bile denmez ya.
Cezasını çekmeliydi.
O kim oluyor da bir insana bu şekilde davranabiliyor.
Bu feci bir olay. Siz hala beyaz pantalon, kıskançlık falan diyorsunuz.

sinir oluyorum bu erkeklere ya!! ne istediklerini bilmiyorlar bir türlü..
ayrılmışsın sanane kız kimle dolaşıyorsa dolaşır ne hakkın var vurmaya töğbe yaaa...
canım böyle insanlara taviz verme, bırak gitsin.. yazık verdiğin yıllara..
hattını değiştir, bulunduğu ortamlardan uzak dur yeter..
Allah kolaylık versin....

Bir an bunları ben mı yazdım dedım bende boyle bı adama 4 yıl katlanmıştım canım
hersey yasaktı beyaz pant etek tshrt hersey şiddet kufur desen hat safhada ayrıldımızda bıle hesap sorar dı evın önune gelırdı beyınsız .sana tavsıyem sakın ama sakın yuz verme kurtul artık bak bız ayrılalaı 1 yıl oldu ve ben 8 aydr baskasyla çıkıyorum oakdar mutluyum kıı aklıma bıle gelmıyooor.

Back
X