- 19 Ağustos 2010
- 549
- 68
- 318
merhaba arkadaşlar.bu gece cok kötü bi olay geçti başımdan hemde çok kötü. 2 senelik bi ilişkim vardı kıskançlık , şiddet ve benzeri sorunlardan bitirmiştik 4-5 ay önce. ve hiç aramadık birbrmzi. şimdi tekrar karsıma cıktı ama yine limoniydik ben aramıyodm falan. bi arkadaşın dogum günü vardı benim eski sevgilmde beyaz pantolona aşırı takıntılı. ben oraya giderken beyaz pantolon giymiştim ayrıydık ztn yine o zamanlar. bu facebookta resimleri görmüş. kızdı sen niye giydin beyaz pantolon diye. bende dedim ki daha bana bu yaşta karışıyorsan yaşım 18 , evlenince nasıl olucak dedim ben sonuçta neyi nerde giyicgmi biliyorum dedim. oda iyi geceler deyip btrdi yine muhbbeti bende hiç aramadım ve bu arada hattını degistrdi. bunlar 1 hafta önce oluyo. gelelim bu geceye. 1 seneden beri tanıdıgım , bizim ilişkimizi bilen bi arkadasım vardı erkek. bu aksam aradı dedi yürüyüs yapalım mı yapalım ddim bende zaten iyice bunalmıştım. ama cocugunda hiç bi suçu , art niyeti yok. neyse dolaşıyoruz bi kafenin önünden geçtik eski sevgilim ordaydı bizi görmesiyle cocugun üstüne atlaması bir oldu.eski sevgilim 23 yaşında bu arada. kafenin oldugu yerde dövdü cocugu resmen cok mahcup oldum cok kötüyüm. hani sanki aldatmışımda elele gezmişim de öyle davrandı. zaten artık eski sevgilmde gönlüm yok daha dogrusu kimsede yok ama böyle olması beni cok üzdü. bana dediki içimde son bi umut vardı oda artık bitti bu cockla gördm ya seni senden nefret ediyorum dedi. bende dedim ki yazıklar olsun 2 yıllık sevgilini tanıyamamışsın dedim ayrıca senin bu hissettiklerini ben daha 1 sene önce hissetmiştim dedim sen bana tokat atarken küfür ederken dedim. agzımı kapatmaya calıstı. kızlar bişey diyin ya ben hatalı mıyım ? ve eski sevgilmde böyle bi kızla oturmştu ve ben kızı hiç tanımıyordum ayrıydık o zamanlar 3-4 ay önce oldu bu ben yinede bişey demeyip sineye çekmiştim. şimdi böyle olması cok üzdü beni arkadasıma cok mahcup oldum. ne yapsam hiç bilmiyorum. hattımı değiştirmek geliyor aklıma ne dersiniz ??