çooook ŞÜKÜR

hakper

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
63
0
86
İstanbul
:sm_cool:arkadaşlar ikiz anne adayıyım çoook mutluyum.bu duygu tarif edilemez bir şeymiş .allah kucağıma almayı nasip eder inşallah

allahım hayırlı evlatlar versin sana canım bende hep hayatım boyunca ikiz bebeklerim olsun istemiştim ve bazende allahım diyorum belkide bu tüp bebek işlemi ikizlerim olsun diyedir :)

Canım tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin böyle güzel sonuçlar olunca bizlerde çok mutlu oluyoruz

sağolun arkadaşlar,allah hepinizin gönüne göre versin dualarımız kabul olsun.bende dört buçuk sene bekledim 1 aşılama denedim olmadi geçen sene bu zamanlarda hamileydim kendiliğinden olmuştu ama sonu hüsran olmuştu dış gebelik oldum.ocakta mikroenjeksiyon yaptırdık 3 taneden 2 si tutu,10 gün sonra kalp atışlarını dinlicez allahımın izniyle bana dua ederseniz sevinirim

hayırlı olsun allah meleklerini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına

maşallah canım hayırlı olsun..darısı başımıza:)canım kaç hücrelilerdi ve kaçıncı kaliteydi senin bebişler?

canım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. çok sevindim. böyle haberler bizim için de moral oluyor.

:sm_cool:arkadaşlar ikiz anne adayıyım çoook mutluyum.bu duygu tarif edilemez bir şeymiş .allah kucağıma almayı nasip eder inşallah

bende bugun aldım sonuc..benımde pozıtıf...tebrık ederım..ALLAHIM herkese bu duyguyu tatmayı nasıp etsın ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:

maşallah canım hayırlı olsun..darısı başımıza:)canım kaç hücrelilerdi ve kaçıncı kaliteydi senin bebişler?

amin inşallah canım.bana bir arkadaşımda bunları sordu ama benim doktorum bana kalite derecesi hakkında birşey söylemedi.tek bildiğim 2.gününde 2 tane bölündüğü tarnsferden öncede 3 oldu dediler ama 2 tanesi tuttu .12.kun kan testindede değerim 528 di.bir sonraki gidişimde sorarım artım,bende merak ettim

:ecrin_bebek:
bende bugun aldım sonuc..benımde pozıtıf...tebrık ederım..ALLAHIM herkese bu duyguyu tatmayı nasıp etsın ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:

tebrikler canım.hayırlısıyla kucağımıza alırız meleklerimizisenin kan değerin kaç?evet allah herkeze nasip etsin

tebrikler canım allah kalplerinide görmeyi nasip etsin inşallah benimde şu an ikiz ama insan her anlamda panik halinde yok keseler yok kalpler iyilermi büyüyolarmı hep düşünce hep düşünce inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız sağlıklı bi şekilde valla 8.5 haftada ömrümün yarısı gitti sanki allah kolaylık versin arkadaşım eşini ve seni yürekten kutlarım.....:1hug:

canım benim aramıza hoş geldin ikiz annesi olmak çok güzel bişi biz 1 tane sevinç yerine 2 sevinç yaşadık umarım hiç sorunsuz bir gebelik dönemin olur ben hiç yaşamadım ne bulantı ne baş dönmesi ne aşerme umarım sende rahat edersin benim kızım ve oğlum olacak kısmetse allahım ellerine ayaklarına kavuştursun tekrar tebrikler çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…