Hem burda hem kendimde hem çevremde tüp bebek veya operasyon geçiren kadınları görünce sorguluyorum üremeler düşmüş.ve hiç bir sebep yokken çook iyi bir kalite embriyo ve rahim,ilaçlar test vs. malesef ki negatif sonuçlanıyor .Çıktığımız bu yolda verdiğimiz çaba tabbiyki gayrete aşıktır .ama çok zorlanıyorum her akşam çok ağlıyorum kimseyede anlatamıyorum burda benim gibi olan çok kişi var biliyorum ama elimde değil sabahlara kadar uyuyuyamıyorum çevrenizde hep hamile çoluk çocuklu olan bir ailede barınmanın verdiği bu pisklojiyi hiç bir türlü atlatamıyorum buraya kadar okuduysanız bile teşekkür ederim ,belki halime şükretmeliyim bilmiyorum dünyada o kadar savaş var ,ama sadece ölmeden önce anne olmayı çok istiyorum o hamilelik duygusunu nedir bilmek istiyorum o videoşarda gördüğümüz insanların ben hamileyim ,baba oluyorsun demenin verdiği o hissi nedir bilmek istiyorum,karnın nasıl büyür,nasıl tekme atardı nasıl olurdu acaba ,canından bile çok seveceğin bebeğinle nasıl bağ kuracağını bilmiyorum çoçuk nasıl emzirecemin verdiği acemiliği nedir sabahlara kadar bebeği için uykusuz kalmanın yorgunluğunu şikayet eden insanların durumunu ne kadar hasret olduğumuzu anlayan bir ben olamam ne yazıkkiiii anne olucakmıyım acaba? bu cevabı hiç bilmiyorum...teşekkür ederim okuduğunuz için inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Saat 04:03
Saat 04:03