• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coooookkkk sasirdimmm

Seninkide birsey mi :) benim babam vefat ettiginde bassagligina gelenlerden bi kadin senin kizi benim oglana dusunsek olur mu demisti anneme. Kaldiki ben o zaman 16 adam 26 yasinda:tokat:.ayrica adam daha oncede 16 yasindaki kizla evlenip bosandi. Adamin anneside kucuk gelin avcisi gibi dolasiyor. Boyle patavatsiz insanlar olabiliyorr malesef. 2 yasta bahane gibi geldi bana:KK16:

Suan moralim cidden bozuk. Onun icin cok daraldim. Agresiflestim simdi. Hakkimi helal etmiyorum beni böyle üzenlere. Samimiyetimle söylüyorum Beni begenip begenmemeleri sorun degil. Yanliz biraz dokundu. Bunlari yasamama sebep olan eski esimede hakkim zerre helal degildir. Allah'a havale ettim ben onu...

Bence o kapıda kendilerine göre bir kız olmadığını gördüler ve bahane aradılar zar. Bence kendinle övün canım.

Aman be aman:KK48:

Görücü usulünün de bir adabı var bunlar yol üstündeyken gelip bakalım demişler galiba.

Bende bu tür şeylere maruz kalmış bir insan olarak söylüyorum ki o işler yaş. Adam evde işte annesi kız arıyor bilmem ne hiç ciddiyeti yok. Bir de kız büyük falan saygısızlikta cabası:sopa:

Bu tarz şeylere maruz kalmamak için görücüyü hemen kabul etmeyin önce bir fotoğraf genel bilgi falan edinin in mi cin mi kim bilin değil mi yani :KK16::KK16:

Adam evlenip bosanmis hala annesi mi kiz ariyor? Annesi kiz ariyorsa iyi ki olmamis. Her daim elleri evinizin icinde olurdu. Bence hayirlisi degilmis. Ben olsam uzulmezdim. Yas bahane olmus.
Hayirlisi olsun diyin hep. Sevgiyle kalin.

biz birgün pikniğe gitmiştik. haber geldi dünür var diye. babam dedi biz piknikteyiz. aile ısrar etmiş illa geleceğiz diye. yaylaya geldiler. ama yanlış gelmişler.meğer babamın işçisinin kızına geleceklermiş. rezil oldular yani :)

ayıp etmişler. görücü usulunun mantığı önceden bişeylri bilerek gitmek değil mi zaten?

Hanimlar hayatimda ilk defa böyle bisey yasiyorum. Gülsemmi, aglasammi bilemedim. Beni bugün görücü usulü istemeye geldiler ve oglumuzdan iki yas büyükmüs deyip cekip gittiler. Ömrüm billah böyle bisey yasamamistim. Yani niye olmadi diye üzülmüyorum ama dengesizlige bakarmisiniz :) Suan Ben sok Ben iptal :)
Kafayı yemişler :KK49:
Anneannem de otururken tanıdıkları bir kız gelmişti , biraz sonra da iki kadın, biz seni beğendik oğlumuza isteyeceğiz diye, kızı resmen takip etmişlerdi , biz şok :KK48:

Back
X