- 2 Şubat 2017
- 3.342
- 3.491
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
elimde olmadan stres yapıyorum maalesef yoruldum sanırım.Çocuklar anaokuluna gidene kadar sabredeceksiniz.
Annenize muhtaçmışsınız çünkü.
anneme yüklenmiyorum fakat pislik içinde yaşamaktan bunaldım anneme yine bişey diyemem allah eksik etmesin.Hastaysa yapacak birşey yok. Biz bile tek çocukla ancak yetişiyoruz. İkizmis bir de çocuklarınız. hergün tam almanıza gerek yok ben haftada yarım gün alıyorum 130 m2 evim var yetiyor.bütçenize gore belirleyebilirsiniz. Annenize yuklenmeye hakkınız yok malesef.
kadına bişey demiyorum cnm varlıgı yeterde elimde olmaksızın stres içerisindeyim.Kadıncağız hasta haliyle 2 çocuğa bakıyor, yetişemiyor demek ki. Haftasonu temizlersiniz eşinizle
isteyemem ki istesemde vermez zatenAnnenizden 200 lira isteyin bir seferlik gündelikçi alın. Canınıza yazık .
bide evde kalsında gör evin halin, kızınızçalışırken kolay değil tabi ki. benim bir kızım var çalışıyorum o kreşe gidiyor eve geldiğimizde 2 saat içinde evi alt üst ediyor. ben de çoğu zaman isyan ediyorum ama yapacak bir şey yok sabır edin büyüdükçe düzelecek zaten
evet annemin hakkı büyük allah var bişey diyemem kadına.benim sinirlerim altüst hergün aynı şeylerden olsa gerekYemeği birgün önceden yapsan belki o yapmazsa sorun biraz azalır. Bence annen hastayken bu kadar senin için uğraşıyorsa bazı şeylere katlanmaya çalış.
takmamaya çalışacaksın maalesef ki ben çok takıyorum artık delireceğim terapi almayı düşünüyorum.Stresle başbaşayım her an.Aynı durumun içindeyim, benim 2 çocuğum var ve şu an izindeyim. Sürekli evde olmama rağmen arkamı döndüğüm an ev savaş alanına dönüyor. Gün içinde sürekli arkalarını topluyorum.
Örneğin haftasonu sabah eşime sen çocuklara bak ben biraz uyuyum diyemiyorum, birkaç kez yaptım uyandığımda ev haftalardır hiç toplanmamış gibi görünüyordu.
Takmamak mümkün değil, oturacak yer bulamıyorum nerdeyse, baZen delirecek gibi oluyorum.
İki ay sonra işe başlayacağım halimiz ne olacak bilmiyorum
yiyecek olayını kendim ele almayı düşünüyorumannemde fazla yorulmaz hem.ben kafayı sıyırmak üzereyim artık cidden.Hergun ayni seyleri yapmak cidden biktirici. Ben calismiyorum. Evde de esim, ben, kedimiz variz ve ev pek dagilmiyor ama esim hep sehpalari cekip biseyleri ortaliga atiyordu mesela onceden ve duzenledigim ev surekli ayni hale geliyordu.
Yorulmuyordum oyle buyuk bi daginiklik yok ama ayni seyi devamli duzeltmek delirtiyor. Esime dedim ben biktim hergun ayni seyi yapmaktan. Sonra aldigini yerine yerlestirmeye baslamisti.
Cidden devam etseydi yerine koymazdim hicbiseyi.
Yiyecek olayini siz haftasonundan halletseniz ve buzluga filan atsaniz daha az mi dagilir acaba mutfak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?