- 23 Ağustos 2012
- 14.609
- 38.616
- 798
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
onu kırmayı hayatta istemiyorum ki rabbim o derdi bu defa bana verir ben korkarım.Daha önce söyledim kendi bildiğini yapıyor yineAnnenizle acik ve kesin bir sekilde konuşun onu kirmadan. Yemek işini size biraksin kesinlikle yapmasin o sadece çocuklarinizla ilgilensin. Tmm annenizi uzmek istemiyorsunuz ama size de yazik. Sinir hastasi olduktan sonra bir kiymeti yok. Anneniz size yardimci olmak icin orda krize sokmak icin degil.
Lütfen uygun bir şekilde söyleyin.
Ben titiz bir insan değilim ama yetişemiyorum, uzun zamandır evde olduğum için eşim de yayıldı iyice , ben istemesem hiçbir şeye elini sürmüyor.takmamaya çalışacaksın maalesef ki ben çok takıyorum artık delireceğim terapi almayı düşünüyorum.Stresle başbaşayım her an.
güzel fikirler veriyorsunuz teşekkür ederim yapacagım dediklerinizi.Yemeğinizi bir gün önceden yapın. Siz yaparsanız, onunla konuşmanıza gerek kalmaz. Kalbi kırılmamış olur.
misafir kısmına hiç girmedim bile kv sürekli gelir 2- aya birçalışırken iş yapmak zaten zor hele dağıtan çocuk varken çok zor ama bir de devamlı ani misafiri gelen varsa çok çok çok zor... ben de bu konuda çok dertliyim evim sürekli temiz ve düzenli kalmak zorunda.çalışan bayanların evine zırt pırt habersiz gitmeyin kardeşim
sen kendine stres yapıyor musun ben delireceğim o yüzden açtım.Ben titiz bir insan değilim ama yetişemiyorum, uzun zamandır evde olduğum için eşim de yayıldı iyice , ben istemesem hiçbir şeye elini sürmüyor.
Her zaman da istemiyorum kendi düşünsün istiyorum.
Evde her yer ekmek kırıntısı oluyor mesela, oğlum 1,5 yaşında ve yemesi sorunlu. Yeter ki yesin diye eline veriyorum bazen gğnde 3 kere makine açıyorum. Sonuçta yemek kırıntılarının üzerine basıp geçemeyiz.
Böyle devam edemem yetişmem mümkün değil yardımcı va ayarlarım ama o zaman da çalışmamın ne anlamı kalacak bilmiyorum. Bakıcı parası temizlikçi parası vs vs
Konuyu ben açsaymışım keşke senden daha dertli çıktım :))
aynen güzel fikirler veriyorsunuz o şekilde yapmayı düşünüyorum bende yemekleri akşamdan yapmak en iyisi.yemeğinizi yapma demenize rağmen anneniz yapıyormuş, siz yapın ki yapamasın?
bi de annenizle güzelce konuşmayı deneyin, anne hem yorulma hemde ben gelince pratik bir iki bir şey yapıyorum falan mı deseniz. yemek işine girmeden çocuklara baksın, ısıtsın ya da sadece.
hem yorulmamışta olur, onun da sizin de iyiliğinize.
off hepimiz dertliymişiz valla yaa. eşimde şu temizlik konusunu fazla takıntı yapıyosun bırak yapma diyo. ama ben de yardım edeyim de yapalım demiyomisafir kısmına hiç girmedim bile kv sürekli gelir 2- aya bir
olmuyor ki gelde takma ki takmayanlara hayranım şahsen erkekler yardım etmez güzelim.ama bişeylerin ucundan tuttur.duş sonrası banyosunu temizleme gibi flan.off hepimiz dertliymişiz valla yaa. eşimde şu temizlik konusunu fazla takıntı yapıyosun bırak yapma diyo. ama ben de yardım edeyim de yapalım demiyo
annemin maaşı var 59 yaşında canım.Akşamdan yapmayı düşünüyorum artık biraz düzene girer bari hayatım.Yemeği önceki akşam yapın. Kadın yemek yapmamış olur. Kendisi kaç yaşında? Maaşı var mi? Belediyeden maddi yardim almayı denediniz mi?
benimki 1 kez söylemeye 1 kez yapar yani her duştan çıktığında temizle demem gerekiyorolmuyor ki gelde takma ki takmayanlara hayranım şahsen erkekler yardım etmez güzelim.ama bişeylerin ucundan tuttur.duş sonrası banyosunu temizleme gibi flan.
ikizler 3 yaşında büyük 10 cnmyemekleri akşamdan yapma fikri iyiymiş umarım işe yarar. çocuklarınızın yaşları kaç?
sende alışana kadar hergün söyle ben öyle yaptım o dilden anlıyorlar çünkü.benimki 1 kez söylemeye 1 kez yapar yani her duştan çıktığında temizle demem gerekiyor
Ben toplarken çok sinirleniyorum, aslında eşim evdeyse daha da sinirleniyorum söyleniyorum kendi kendime delirmiş gibi. Aslında normalde öyle düşünmüyorum ama o anlarda sanki bütün hayat pislik toplamaktan ibaret gibi geliyorsen kendine stres yapıyor musun ben delireceğim o yüzden açtım.
seni çok iyi anlıyorum.Arkadaşlar merhaba; sizinle dertleşmek bana terapi olur inşallah ne gidişatımı ne de kendi hareketlerimi begenmiyorum artık aslında gelir kaynağım olsa bu denli sıkıntılı olmazdım sanırım fakat standart olunca iş başa dert oluyor.
3 cocuk annesi olarak gündüz iş akşam ev yürütmek zor oluyor çalışan kadınlara.Fakat artık ben canavar oldum sanırım.Akşam 5 te evime dönüyorum annnem sarı nokta hastası ikiz kızlarıma annem bakıyor.Yemegi ben yaparım diye onlarca defa söylememe ragmen sağolsun yine annnem yapıyor fakat;bomba patlamış gibi buluyorum mutfagı hergün meyve çöpleri çöpün kenarında,duvarlar salça ketçap çorba taşmış ocak batmış koltuk kırlentleri yerlerde kısacası çöp evdaha yemegimi bile yemeden cogu zaman etrafa girişmeye balşlıyorum etesi gün yine aynı,bir sonraki gün daha beter.Annneme kızamıyorum gözleri görmüyor fakat ben pislik içinde yaşamaya nasıl alışacagım ya dertten patlıyacagım....hergün sinirden kendimi yiyorum gündelikçi al diyeceksiniz fakat benim eve tam günlü birini tutmak gerekir ki bütçem bunu hiçbir şekilde kaldırmaz ki kaldırsa cocuklarıma bakıcı tutardım zaten.Umursamamak istiyorum,Dünya altüst olsun ama ben dayanamıyorum artık.Ağzımdan istemsiz kötü şeyler çıkıyor stresten artık öleceğim sanırım Psikolagamı gitsem ki,Sinirlerimimi aldırsam şarlatan şeytanı gibi bişey oldum teşekkürler.
işte bende öyle sinir kendi kendine söylenme felaket gibi aynı.AYnı sen,n gibi düşünoyrum ben ev gözüme pislik içinde geliyor sürekli.Ben toplarken çok sinirleniyorum, aslında eşim evdeyse daha da sinirleniyorum söyleniyorum kendi kendime delirmiş gibi. Aslında normalde öyle düşünmüyorum ama o anlarda sanki bütün hayat pislik toplamaktan ibaret gibi geliyor
aynen güzel fikirler veriyorsunuz o şekilde yapmayı düşünüyorum bende yemekleri akşamdan yapmak en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?