Çöp EV

Sen geceden ertesi günün yemeğini yap git annen sadece ısıtsın daha az kirlenir ortalık

Annenuzin sucu yok 3 cocuk bunun sebebi .Cocuklara ceki duzen verin yada büyumelerini bekleyin .Yaslari jac bilmiyorum ama .

Hadi birinin esi hastaymis anlarimda digeride biraz uzerinden alsa yukun hafifler biraz bence. Gordugum sey genelde 1 cocugun ustlenmesi boyle seyleri. Sen nazini cekip rahat ettiriyosun demekki ondan senle kalmak istiyo. kendini yipratiyorsun bu sekildede

Önce ev dağınıklığı için minimalist yaşama geçin, çocuklara oyuncaklarini toplamaları için oyuncak kutuları alın. Toplu ev kolay temizlenir.
Zaten yemek işini yapmaya karar verdiniz. Eve gelince kısa sürede biter işiniz.
Ama bu ev isi nankör yap yap bitmiyor , biraz oluruna birakmak gerekiyor( bende çok rahat olamıyorum )

canım allah sanada kolaylık versin kızmak değil ama hergün dip bucak temizlik yapılmz ki.çocuklar salon ve oturma odasını dağıtır ve kirletir sadece ama bizde bir yer yok ki batmasın
Sağolasın canım, İnan bizim evi görsen şükür benim evim tertemizmiş dersin
Aslında temizlik de değilde, dağınıklık..
Ama ben öyle konularda biraz esneğim.
Yani halıları kaldırıp parkenin üstüne resim yapmışlığımız var oğlumla..
Ben her gün silip süpürüyorum, her gün yemek yapıyorum, malesef her gün çamaşır katla, as olayı oluyor.
Onun dışında bulaşık vs rutin şeyler işte.
Banyo balkon en fazla 2 güne bir yıkanıyor.
Yetişemediklerim cam silmek çekmece dolap içi silmek, yada duşakabinin camını silmek vs.
Ayrıntılara sarmayınca rahat ediyorum.
Olduğu kadar de, sende çalışıyorsun sonuçta, işte yorul evde yorul günah sana da..

Geceden yada sabah erken yemeklerini hazır et

Yine kir ve dağınıklık olacaktır tabi ama buna değil hastalığına rağmen çocuklarına bakan annene ne çok müteşekkir olman getektiğine yoğunlaş ve şükret

3 çocuk +3 birey ve düzenli bir ev o baya zor gb.
hazır yemek mi temiz ocak mı derseniz yemek olduktan sonra ocagı temizlemek 10 dakika.çocuklarınızı da yardıma çağırın onlar da sorumluluk alsınlar.
ananeye size yardım etmeyi ögrenmeliler.
h.sonu da genel temizlik yaparsınız bitti gitti.
inanın bana evde olsanız daha çok yorulursunuz yap yap bitmeyen ev işinden

Akşam işten gelince yarınki yemeği yapsan nasıl olur? Yemek olunca annen yemek yapmaz mutfak da çok kirlenmez?

Guvenilir biri bakiyor iste daha ne..yediriyor iciriyor giydiriyor seviyor...yemek de varmis ohhh.
her gece yatmadan once 1 saatte temizleyin birikmesin..oyle umursamamak gibi bir luksunuz yok.ki cocuklu ev temiz olmali..Kadin olmak anne olmak bu...alısmak zorundayiz..

Ayda 600 le evin eksigi giderilir hatta cocuklata kenara para atilir veya hayat sigortasi yapilir..her gece uykudan once 1 saat temizlik yapmak zor degil..para kolay kazanilmiyor o 600 senede 7bini gecer...harika bir tatile de gidilebilir...

anneme yüklenmiyorum fakat pislik içinde yaşamaktan bunaldım anneme yine bişey diyemem allah eksik etmesin.
Bence annene uygun bir dille çok yoruluyorsun birde yemekle uğraşma deyip işten gelince yemeğini yapmalısın. Zaten erken geliyormuşsun. En azından mutfak çok batmaz. Diğer taraflarıda dert etmiyceksin artık bi süre.

Canim anneniz ya..
Gozumde canlandi, tam goremeden kizi gelecek diye yemek hazirlayip torunlarina kosturan tonton anneanne
Bence geceden ya da haftasonundan yemegi ayarlayin, hem siz rahat edin hem anneniz fazladan yorulmasin.
Bnmde iki sipa var, ev hallac pamuguna donuyor kasla goz arasi.
Canlari sagolsun, kaderleri guzel olsun.
Ben gunluk supurge tutuyorum cok detaya girmeden.
Mutfagi toparliyorum o kadar.
Yoksa heryer oyuncak..

Ayda 600 le evin eksigi giderilir hatta cocuklata kenara para atilir veya hayat sigortasi yapilir..her gece uykudan once 1 saat temizlik yapmak zor degil..para kolay kazanilmiyor o 600 senede 7bini gecer...harika bir tatile de gidilebilir...

üç çocuğu olan ve çalışan bir anne... nasıl yapsın her gün bir saat. Zaten eve yorgun geliyordur, yemekti çocuklarla ilgilenmekti pert olur yatağın yerini zor bulur

doğru söze ne hacet teşekkür ederim

üç çocuğu olan ve çalışan bir anne... nasıl yapsın her gün bir saat. Zaten eve yorgun geliyordur, yemekti çocuklarla ilgilenmekti pert olur yatağın yerini zor bulur

aslında ben de sizin gibi düşünüyorum bir gün bi aile dostumuz ile tatile gitmiştik 3 çocukları vardı bir yavrucakta engelliydi hatta özel bir evladımızdı..

haliyle anne yorgun ve çocuklar erken kalktığı için de yüzü asık ve mutsuzdu...

adamın yaptığı yorumu unutamıyorum ''3 çocuklu bir annenin böyle lüksleri olamaz '' dedi.. anne olmak da bi tercih ve sonuçları böyle dedi..

ben şok ben iptal.. bazen çok bunalıyorum çocuklar haftasonu bile sabah 7 de ayaktalar.. acıkmış oluyorlar.. ve ben agresif oluyorum..
sonra kulaklarımda çınlıyor bu cümleler, sen istedin diyorum senin tercihindi.. yaş farkı az iki çocuk.. neyime güvendiysem diye söyleniyorum kendime..

bu annelik çok zor, anne olamamak daha zor rabbim herkesin gönlüne göre versin..

yorumunuzu görünce yine aklıma geldi paylaşmak istedim

Anne ben her şeyine razıyım istiyorum mu demiş ki baba öyle bir cümle kuruyor? bilemiyorum sadece anneye görevmiş gibi bu yükün yüklenmesi çok acı zaten. anne yorgun ya da morali bozuksa baba da destek olsa keşke, hiç böyle bi durumla karşılaşılmamış olurdu.

Bırakın batsın ev. 3 çocuk diyorsunuz kolay değil. tek çocukla bile evleri darma duman olan insanlar tanıyorum. Anneniz hastaymış kadıncağız buna rağmen çocuklarınıza bakıyor yemek yapıyor. Batırsın etrafı siz temizleyin yemek yapacağınız zamanı mutfağı toplamaya ayırın. Ne kıymetli anneniz var. Şükredin lütfen isyan etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…