Çöp EV

yağlayacaksın ballayacaksın başka çare yok.. şurda misafir geliyorsun bi oğlunun evinde rahat ettirmeyeceksek nerde edeceksin diye..

yorulmana izin veremem öyle şey mi olur hem beni rahata alıştırma hep isterim diyeceksin.. tatlı dil bence herşeyi çözer..

bunları agresiflikle söylerseniz olmaz tabi..

anne deşarj oluyorum mutfaga girince iş psikolojime ağır geliyor diyeceksin mesela.. senin bize sohbetin yeter falan diye bala batıracaksın

Benim bile kalkip iki supurge yapasim geldi heee:))

Aynen kalp kirmaya degmez. Sevaba girelim derken gunah almayalim diyorum. Ama yasli anneye bakmaktan daha zor yasli babaya bakmak. Erkek inan ki zor gozu tam gormuyor kulagi kulaklikla duyuyor. Bogazida masallah super. Ornek vereyim oyle onune peynir zeytin recel yumurtayi veremezsin kahvaltida. Ya tost ya gozleme ya memenen ya borek mutlaka hergun ayri birsey olacak. Susayim kimseye yuk olmayim ne bulursam yiyeyimde demez. Hala yönetme derdinde yani. Doktukleri pisledikleri seylerde bi dunya yani. Hep arkasindan geziniyorum.

Calisiyomusun?

Bende evden ole alistim abla hic iyi bise degil : ( sicak biseler olmadan kahvaltiya oturtmuyorum kimseyi cocuklarida ole. Nadirdir oyle ekmege cikolata surup verdigim ya da ekmek arasi biseler yedirdigim. Bu seferde nerdeyse bi aksam yemegi tadinda yoruluyosun.

Herseyin pratigine bakicaksin o zaman sen ablacim. Atiyorum buzluga borek vs at. Elinden geliyosa pizza yap at baska tur hamur isleri mesela. Cikarip isitirsin yanina peynir zeytin domates.

Biz esimle cay pek tuketmiyoruz. Bu yuzden o skntim olmuyo. Bazen canim cok ceker oyle:) yorucu oluyo cok boylede. Birde ben simdi belki cocuklardan kahvaltidan hemen sonra aksam yemegini koyayim derdinde oluyorum. Kizartma vs olmuyo onceden ama tencere yemekleri oluyo. Gun icinde gezeceksem gene geziyorum yemek varsa kafa rahat

Mümkün mü bilmiyorum ama evde kendinize ait bir köşe / oda ilan edin ve ev halkının orayı dağıtmasını / kullanmasını yasaklayın. En azından bir köşeyi derli toplu görmek, etraftaki dağınıklıktan kaçıp kendinizi sakinleştirebilecek bir alana sahip olmak biraz rahatlatır belki sizi.

Ev hanimi oldugum halde zor yetiyorum. Sabah kahvaltisi bile aksam yemegi yorgunlugunda evet. Dedigin gibi buzlugum agzina kadar tika basa dolu. Kendimi bos buldugum an buzluga birseyler atarim. Gozlemesini bile ayri ayri ister sucuklu kasarli. Kiymali peynirli vs. Bugun sabah bayramdan beri yumurta haslamamistim. Hasladim. Masaya bakti baktii. Buzluktan lahmacun cikarsaydin bari dedi. Yuhh demisim sabah kahvaltisinda lahmacun dusunsene. 1 saat evvelde yarin bana sucuklu kasarli bazlama ekmeginde tost yap dedi. Aksam oldumu sabah kahvaltisini dusunur. Sabah kahvaltisinda da aksam yemegini. Ufacik bir lafindada hemen alinir. Öleyimde kurtulun diyor. Bazen benim agrim sancim oluyor umurunda bile degil ilac ic der. Benimde hergunum iyi olmuyor ki. Erkekler gercekten anlayissiz 47 yasindayim beni hala genc kiz saniyor.

Zor gercekten.. yemek icin yasayan bi insan haline gelmis gibi...belkide kural koyup ne koyuyosam onu ye demen gerekiyo bilemedim : ( birde kendi anne baban bile olsa evde misafir agirlar gibi hosnut etmeye calisiyosundur, bu da seni strese sokuyo olabilir.

Yemeği geceden hazırlayın. Böylece o da yemek yapmaz.

Senim baban daha uzun yasar
Allah uzun omur versin tabii
Cunku rahat cunku bencil.
Hicbirseyi eksik olmayacak anlasilan
Caninin kiymetini biliyor

Allah size de mukafatini verir

Esine yeri geldiginde laf soyleyebilirsin rahatlarsin. Anne babaya soylenmiyor iste. Icimde hep la havle cekiyorum. Bazen kendide anliyor benim sinirlendigimi hemen aliniyor öleyimde rahatlayin diyor.
Söylüyorum elbet söylemesine ama karşılığında huysuz, hiçbir şeyden memnun olmayan nemrut insan muamelesi görüyorum.
Size de sabırlar diliyorum

aksamdan sen bolca yemek yapsan, hazir yemekleri isitip yedirse??? ozaman annende yorulmamis olur sanada daha az is cikar? yada hafta sonu bol bol atip buzluga atanlar var.

Gercekten zor. Aklin fikrin yemekte diyince de bundan sonra yemekten baska ne dusunucem ki diyor. Her lafa bir cevabi var. Komsularim bile iyi bas edebiliyorsun diyorlar. Onune bunu koyuyorum baska birsey yok desem inanin kuser. 2 ablam var onlara kotuler beni bakmiyor der. Bazen dusunuyorum ablamlarda baksin istiyorum ama birinin esi hasta. Digeride kendine zor bakiyor uyusuk. Bu kadar baktim baktim bu saatten sonrada birakamam.

Son düzenleme:
Senim baban daha uzun yasar
Allah uzun omur versin tabii
Cunku rahat cunku bencil.
Hicbirseyi eksik olmayacak anlasilan
Caninin kiymetini biliyor

Allah size de mukafatini verir
Amin saolun.Rahat oldugu ve bogazi kuvvetli oldugu icin 85 yasina geldi galiba :)) Annem vefat etti 21 yil evvel. Uvey annemde vefat edeli 5 yil oldu. Sira bende galiba.

En mantiklisi izin gününde veya akşamları çeşit çeşit yemek yapıp dolaba koymanız. Anneniz de kaygı etmemiş olur. Göremediği için ne kadar battığını fark edemiyor. Anne yemeğim hazır sen yorulma dersiniz..

Allah hem kolaylık hem sabır versin, biraz sabredin sinirlendiğiniz zaman düşünün; Allah korusun annenizi kaybetseniz?? Ne kadar çok çanınız yanar değil mi, annem olsaydı da evim pislik içinde kalsaydı dersiniz, o an böyle düşünüp sakinleşmeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…