Çöp Karıştıran Kv

Merhaba hanımlar
Aylık rutin kv konuma hoşgeldiniz
Ne zaman kv ile bir araya gelsek beni deli edecek şeyler yaparak canımı sıkıyor.
Bi de eşim ısrar etti şuan bizde kalıyor.
Kv eve gelir gelmez sagı solu kurcalama peşine düştü. Mutfağa giriyor, poşetlerime bakıyor vs. En son baktım çöpü kurcalıyor. Eşim de ben de mudahale ettik. Attığımız kıvırcıgı cıkarmaya çalışıyor. Geri bıraktırdım ve kızdım. İstersen derinlere de bak ne var ne yok dedim. Bi de utanmadan yalan söylüyor. Ki en sinir olduğum nokta yalancı olması. Bu ilk degil. Neymiş çöp oldugunu anlamamış. Poşet çöp kutusunda ve hem ben hem eşim çöp diye uyardık. Ben de "nasıl anlamadın kaç kez söyledik " dedim. Hiç utanmıyor bile. Şuan salonda yatıyor. Hem temiz biri degil hem böyle her şeyi kurcalıyor. O yüzden içim hiç rahat degil. Sürekli faturalarımızı soruyor. Fırın açıyorum ben, kızartma yerine hep fırın açılır evde. Hesap sorar gibi bunun lafını yaptı. Ben tersleyince de her zamanki gibi kıvırdı.
Kedim var sürekli ona laf yapıyor. Aşagı yürüyüşe indik. Eşimle aşağıda kedilerle ilgileniyoruz "evde var ya yeter,kedilerle kafayı bozarsın " tarzı ciddi ciddi sanki kafayı yemişim gibi davranıyor. Tepki verince yine geri vites. Eltim evde degil, sanki baskın yapmak ister gibi, yürüyüş esnasında onun evinin sokağına girmek istiyor. Üsteledigim zaman da belki görürüz diyor. İnanmıyor musun evde degilim dedi kadın diyorum yine kıvırıyor. Şuan stresten uzak durmam lazım, bebegimde sorunlar var ve en ufak stres ve yorgunluktan uzak durmam gerekirken kv nin saçmalıklarını kafama takmış uzanıyorum
Ayyyy bu ne be afakanlar basti okurken

Gelınler ne kadar müsrif ne kadar tutumlu onun cetelesını tutuyor kadın. Bunu anlamanın en kolay yolu cöpe bakmak:)

Hastalik deil köylu kurnazi ne atiyo cöpe die merak ve yüzüne vuracak bir seyler ariyo
Hastalık onun elinde olmayan şeylerle ilgili ama. Oysa onun benim evimdeki parasal konulara burnunu sokması onun elinde
Valla hastalık dediğin öyle şu hariç bu dahil bir durum değil. Kendini küçük düşürmek adına yaptığı bu şey normal değil. Genel tavrı da garip geldi bana. Kv senin anne kocanın siz bilirsiniz ama ben olsam doktora bi götürürdüm.

Merhaba hanımlar
Aylık rutin kv konuma hoşgeldiniz
Ne zaman kv ile bir araya gelsek beni deli edecek şeyler yaparak canımı sıkıyor.
Bi de eşim ısrar etti şuan bizde kalıyor.
Kv eve gelir gelmez sagı solu kurcalama peşine düştü. Mutfağa giriyor, poşetlerime bakıyor vs. En son baktım çöpü kurcalıyor. Eşim de ben de mudahale ettik. Attığımız kıvırcıgı cıkarmaya çalışıyor. Geri bıraktırdım ve kızdım. İstersen derinlere de bak ne var ne yok dedim. Bi de utanmadan yalan söylüyor. Ki en sinir olduğum nokta yalancı olması. Bu ilk degil. Neymiş çöp oldugunu anlamamış. Poşet çöp kutusunda ve hem ben hem eşim çöp diye uyardık. Ben de "nasıl anlamadın kaç kez söyledik " dedim. Hiç utanmıyor bile. Şuan salonda yatıyor. Hem temiz biri degil hem böyle her şeyi kurcalıyor. O yüzden içim hiç rahat degil. Sürekli faturalarımızı soruyor. Fırın açıyorum ben, kızartma yerine hep fırın açılır evde. Hesap sorar gibi bunun lafını yaptı. Ben tersleyince de her zamanki gibi kıvırdı.
Kedim var sürekli ona laf yapıyor. Aşagı yürüyüşe indik. Eşimle aşağıda kedilerle ilgileniyoruz "evde var ya yeter,kedilerle kafayı bozarsın " tarzı ciddi ciddi sanki kafayı yemişim gibi davranıyor. Tepki verince yine geri vites. Eltim evde degil, sanki baskın yapmak ister gibi, yürüyüş esnasında onun evinin sokağına girmek istiyor. Üsteledigim zaman da belki görürüz diyor. İnanmıyor musun evde degilim dedi kadın diyorum yine kıvırıyor. Şuan stresten uzak durmam lazım, bebegimde sorunlar var ve en ufak stres ve yorgunluktan uzak durmam gerekirken kv nin saçmalıklarını kafama takmış uzanıyorum
Klasık kayınvalide işte bu durumda eşinize cok iş düşüyor o anneye müdahale edicek izin vermicek.mümkünse mesafeli olun kayınvalideye.sakın sinir stres yapmayın tek senin basında degl bu tipler her evde var malesef.eşinizle cocuklarınıza verin kendinizi buarada saglıkla kucagna al inşallah☺️

Klasık kayınvalide işte bu durumda eşinize cok iş düşüyor o anneye müdahale edicek izin vermicek.mümkünse mesafeli olun kayınvalideye.sakın sinir stres yapmayın tek senin basında degl bu tipler her evde var malesef.eşinizle cocuklarınıza verin kendinizi buarada saglıkla kucagna al inşallah☺
Eşim orta yolu bulmak istiyor ve cok ileri giderse tepki veriyor. Ben biraz da hassas bir yapıya sahip oldugum icin cok takarım :) çok teşekkür ediyorum, Aminn 💕

Aslında kalmak için gelmedi. Eşim ısrar etti. Onun ısrar etme sebebi de ertesi gün eltime geçecek olması. Bizden yakın oluyor.
Aynı şehirdesiniz yani, eşiniz annesinin huyunu biliyor niye kalsın diye ısrar ediyor ki

Back
X