Çöp Karıştıran Kv

Kayınvalidenizin akıl sağlığı yerinde mi? Dolap karıştırani duydum da, ama çöp karıştırani ilk. Allah kolaylık versin. Zor böyle insanlar

Karistirir canim 1 tanede bende var. Gelin oglumun paralarini ziyan ediyor mualelesi yapabilmek icin geline müsrif tembel diyebilmek icin aranirlar. Kendi kızlarınında açıgını kapatırlar.

Kadının yardım alması lazım. Üzüldüm ben. İkna edin doktora götürün.

Kayinvalideniz kac yasinda ? Anlattiklariniz demenz hastalarina benziyor ..... Allah korusun cok kötü birdey sey

eski zamindan hatiralari anlatiyor mu sürekli ? Cabuk sinirleniyoe mu soru sordugunuzda ?
Yok ikisini de yapmıyor. Maddi konularda surekli mudahale peşinde. Kızartma yerine fırın açmam, kediyi aşıya götürmem...
Tam yasını bilmiyorum ama 60 yok.

Akli dengesinde her hangi bir problem yok. Gayet de akıllı. Yaptığı şeylerle seni delirtrmeye çalışıyor o kadar. Ayyy eşimin annesi babası ailesi diye düşünüp vicdan yapacağına kendini düşün, kendine iyilik yap ve hepsiyle görüşmeyi kes. Hamilelikte yaşadığın sıkıntıları biliyorum. Samimiyetle söylüyorum DEGMEZ. Sen de anlayacaksın ama iş işten geçmez inşallah.
Bebegimle ilgili konular cıktıgından beri evine bir kez bile gitmedim. O çıktı geldi. :( inşallah

Bence çok kızıp eleştirmeyin belki geri kafalıyımdır ama çok kınadığımız kızdığımız insanların huyları sonra kendi çocuğumzda çıkıyor hamilesiniz yani dikkat edin çok kafaya takılacak birşey değil
Yediğim, içtiğim, gezdiğim hatta ev hanımı olmam bile ona dert. Bu da beni rahatsız ediyor

Bizimkinide yatak odasında yakaladım kaç kere
Dolapla duvar arasındaki boşluğa bakıyordu utu masası var arada zaten
Allah’ım kızlarınada kendileri gibi kv verir inşaaaalllaaaaah
Yardım adı altında gelir koskoca gun sadece yemek yapar cekilir kenara
İki doğumuma geldi sadece yemek yapıp oturdu
Ölsemde gebersemde istemem kendisini yardıma gelsin diye

Hayır aslında umrumda olmaz ama kendisi kızının çalışmayan, kumar oynayan kocasını besliyor. O zaman giden paralar gözüne batmıyor da benim kedimin aşısı, açtığım fırın batıyor. Dört gözle atanıp çalışmamı bekliyor. Evde eşinin parasını yiyor gözüyle bakıyor. Dışarda ayda yılda bir yenen yemege kadar laf yapıyor. Zaten hiç temiz birisi de degil, evime gelip bana yemek vs yapsın istemem. Bi de bu haliyle evde kedi var diye benim yaptığımı yemiyor. Sürekli ellerinizi yıkayın diyor bana ve eşime

Merhaba hanımlar
Aylık rutin kv konuma hoşgeldiniz
Ne zaman kv ile bir araya gelsek beni deli edecek şeyler yaparak canımı sıkıyor.
Bi de eşim ısrar etti şuan bizde kalıyor.
Kv eve gelir gelmez sagı solu kurcalama peşine düştü. Mutfağa giriyor, poşetlerime bakıyor vs. En son baktım çöpü kurcalıyor. Eşim de ben de mudahale ettik. Attığımız kıvırcıgı cıkarmaya çalışıyor. Geri bıraktırdım ve kızdım. İstersen derinlere de bak ne var ne yok dedim. Bi de utanmadan yalan söylüyor. Ki en sinir olduğum nokta yalancı olması. Bu ilk degil. Neymiş çöp oldugunu anlamamış. Poşet çöp kutusunda ve hem ben hem eşim çöp diye uyardık. Ben de "nasıl anlamadın kaç kez söyledik " dedim. Hiç utanmıyor bile. Şuan salonda yatıyor. Hem temiz biri degil hem böyle her şeyi kurcalıyor. O yüzden içim hiç rahat degil. Sürekli faturalarımızı soruyor. Fırın açıyorum ben, kızartma yerine hep fırın açılır evde. Hesap sorar gibi bunun lafını yaptı. Ben tersleyince de her zamanki gibi kıvırdı.
Kedim var sürekli ona laf yapıyor. Aşagı yürüyüşe indik. Eşimle aşağıda kedilerle ilgileniyoruz "evde var ya yeter,kedilerle kafayı bozarsın " tarzı ciddi ciddi sanki kafayı yemişim gibi davranıyor. Tepki verince yine geri vites. Eltim evde degil, sanki baskın yapmak ister gibi, yürüyüş esnasında onun evinin sokağına girmek istiyor. Üsteledigim zaman da belki görürüz diyor. İnanmıyor musun evde degilim dedi kadın diyorum yine kıvırıyor. Şuan stresten uzak durmam lazım, bebegimde sorunlar var ve en ufak stres ve yorgunluktan uzak durmam gerekirken kv nin saçmalıklarını kafama takmış uzanıyorum
eşiniz neden ısrar etti sizde kalması için kv nin?

Ne kadar zorlandığını anlıyorum. Ama şu hayatta gördüğüm kadarıyla büyük laf etmemek lazım. Tamam çağırmazsınız ama ölsem de çağırmam demek, sanki belayı çağırmak gibi

Son düzenleme:
Yediğim, içtiğim, gezdiğim hatta ev hanımı olmam bile ona dert. Bu da beni rahatsız ediyor
İnsanları değiştiremiyoruz bari kendimizi üzmeyelim napalım karıştırsın kendi mikrop kapsın istediği kadar dertlensin kendine zarar sen kendini biliyorsan eşinden eminsen salla gitsin

Back
X