Çöp Karıştıran Kv

Herkeste ayni sekilde sirayet edecek diye birsey yokki parayi sonradan iyi kazanmaya baslayan insanlarin cogunda bu durum var dogustan cimri olani da bir parca ekmegi 10 kisiyle bolusende onu bu hale getiren mutlaka altinda yatan aci tecrubeler vardir ben uzuldum haline
Tecrubesi kendisini ilgilendirir. Kendş hayatına uygulasın, benimkine degil. Ben zerre üzülmüyorum. Eltim kaç kez onun yüzünden eşiyle kötü oldu. Kocası kv den etkilenip kızdan kıstı. Eşim de etkilense aynen öyle yapacak. Aldıgım çoraba kadar karışma hakkı yok. bi de doğmamış bebegime bakacakmış da ben çalışacakmışım. Kadın para ile kafayı bozmuş. Cocukken de oğlunu sana saat alıcam diyerek kandırıp el işleri yaptırır ve parasını vermezmiş. Cocuk parayı isteyince de kafasından kan gelecek şekilde vurmuş.

Tecrubesi kendisini ilgilendirir. Kendş hayatına uygulasın, benimkine degil. Ben zerre üzülmüyorum. Eltim kaç kez onun yüzünden eşiyle kötü oldu. Kocası kv den etkilenip kızdan kıstı. Eşim de etkilense aynen öyle yapacak. Aldıgım çoraba kadar karışma hakkı yok. bi de doğmamış bebegime bakacakmış da ben çalışacakmışım. Kadın para ile kafayı bozmuş. Cocukken de oğlunu sana saat alıcam diyerek kandırıp el işleri yaptırır ve parasını vermezmiş. Cocuk parayı isteyince de kafasından kan gelecek şekilde vurmuş.
Siz ona para veriyormusunuz kendisi nasil geciniyor

Yok yok böyle şeyler çok hoşuma gidiyor. Asla utanmaz, güler bile. Sonra da eltisine ve kızına yetiştirir. Malzeme, cıkar yani :KK70:
çıksın evli değilmisin kurcalamasın oda😂yap inanki bak utanma çıkar maruluda sana bunla özel salata yapcam de.akdeniz salatası😂

Valla bian benim kv denmi bahsediyor acaba dedim yeminle ayni aynii,😒 paragözlugu,pintiligi,yalan soylemesi, herşeyden kismasi,( kurabiye yapar,sekersiz, sulu kofte yapar kiymasiz,🤭) yazlari tatile gideriz cantami valizimi didik didik karistitirir ne almis, dışarı ciksam gelfigim posetleri katistirirken bulurum, dediğin gibi kendimeic çamaşırı almaya korkuyorum valls para hesabi yapiyor diye 😒
Aynen tarifteki gibi ışte:)

Rahmetli babaannem nur içinde yatsın oda bizim çöpümüzü hep karıştırırdı ne yeyip içtiğimizi merak ediyordu.

Kayinvalideniz kac yasinda ? Anlattiklariniz demenz hastalarina benziyor ..... Allah korusun cok kötü birdey sey

eski zamindan hatiralari anlatiyor mu sürekli ? Cabuk sinirleniyoe mu soru sordugunuzda ?

Eltim de akli dengesinin yerinde olmadıgını düşünüyor. Ailesinde de akli olarak problemli kişiler var. Klasik olacak ama belki genetiktir
Bence çok kızıp eleştirmeyin belki geri kafalıyımdır ama çok kınadığımız kızdığımız insanların huyları sonra kendi çocuğumzda çıkıyor hamilesiniz yani dikkat edin çok kafaya takılacak birşey değil

Akli dengesinde her hangi bir problem yok. Gayet de akıllı. Yaptığı şeylerle seni delirtrmeye çalışıyor o kadar. Ayyy eşimin annesi babası ailesi diye düşünüp vicdan yapacağına kendini düşün, kendine iyilik yap ve hepsiyle görüşmeyi kes. Hamilelikte yaşadığın sıkıntıları biliyorum. Samimiyetle söylüyorum DEGMEZ. Sen de anlayacaksın ama iş işten geçmez inşallah.

Back
X