Copyright Meme Estetiği Ameliyatı

Miks,arkadaşım seninle buradan irtibat kurabildiğim için burada yazıyorum.copyright senden özür dilerim kusura bakma ne olur.özelden yazamıyorum mesajını okudum.şimdi anladım.okeydir.aklıma takılan sorular olduğunda sana sormayı isterim:))

erdemlik tamam canım msj yazamıyorsun sanırım..

Kızlar bende evlenmeden önce yaptırdım 15 gün oldu . sözlüme söylemedim yaptırdığımı eylülde düğünüm o zaman kadar izlerde de yavaş yavaş kaybolma olur umarım o anlamadıktan sonrada söylemeyi düşünmüyorum :) zaten ameliyat öncesi operasyonun stresini yaşadım bide onu ikna etmekle uğraşmayım dedim bilmiyo şimdilik:34:

Kızlar bende evlenmeden önce yaptırdım 15 gün oldu . sözlüme söylemedim yaptırdığımı eylülde düğünüm o zaman kadar izlerde de yavaş yavaş kaybolma olur umarım o anlamadıktan sonrada söylemeyi düşünmüyorum :) zaten ameliyat öncesi operasyonun stresini yaşadım bide onu ikna etmekle uğraşmayım dedim bilmiyo şimdilik:34:

söyleme bencede :) anlaması da cok zor zaten..

Canım Eylüle daha çok var. Bence anlaşımaz:34:

gerçekten silikon taktıran kızların fotolarına baktıgımda bilmesem anlamam hayatta hayet doğaldı su zzamana kadar bu forumda gördüğüm tüm silikon taktıran kızların maşallah diyelim:nazar:

Kizlarr bende 15 gun once naci beye ameliyat oldum ve çoook memnunum... ama daha meme ucumda tam his yok :( cok az var yani.. normalmi bu ??? :((

Kizlarr bende 15 gun once naci beye ameliyat oldum ve çoook memnunum... ama daha meme ucumda tam his yok :( cok az var yani.. normalmi bu ??? :((

Hoşgeldiinn:70::71:

Normal canım. gün geçtikçe his gelmeye başlıyor. Benimde ucu önce hissizdi şimdi his geldi ama meme ucundan dikişe doğru inerken hissizlik var. O da zamanla gelecek zati:4:

ee biraz bilgi versen sen de kaç cc kondu neler yaşadın, yeni sütyen aldın mı:9::9:

Bende 14 şubatta Hasan beye ameliyat oldum,benimde meme ucundan koyuldu ama pansuman yaparken bile hissediyorum,inanılmaz his var:nazar::nazar: Doktorum his kaybınını olmayacagına dair garanti vermişti zaten ameliyattan önce,dedigide çıktı.Ben çok menmunum,eminim iyileşince sıfır iz olacak.İyiki meme ucu kesisini tercih etmişim.:8:

Hoşgeldiinn:70::71:

Normal canım. gün geçtikçe his gelmeye başlıyor. Benimde ucu önce hissizdi şimdi his geldi ama meme ucundan dikişe doğru inerken hissizlik var. O da zamanla gelecek zati:4:

ee biraz bilgi versen sen de kaç cc kondu neler yaşadın, yeni sütyen aldın mı:9::9:

Tsk ederimm canim bilgin icin.. rahatladimm baya, tek bende yokmus o sorun demek :))
bana yuvarlak protez 320 cc kondu... yeni sutyen daha almadimm spor sutyeni kullaniyorum daha :) cok sabirsizlaniyorum hemen almak istiyorum!
Sonuctan cok cok coookk memnunum, iyiki naci beye yaptirmisim. :1:

Tsk ederimm canim bilgin icin.. rahatladimm baya, tek bende yokmus o sorun demek :))
bana yuvarlak protez 320 cc kondu... yeni sutyen daha almadimm spor sutyeni kullaniyorum daha :) cok sabirsizlaniyorum hemen almak istiyorum!

bu arada, turkcem biraz zayif ya, nebicim yazmisim. Kusura bakmayin :5:

canım cok gecmış olsun bende naci beyitercih edenlerdenım cok memnunum

cok tesekkur ederim. Kesinlikle hersey tam istedigim gibi oldu.

Yalniz bi sorum daha olacakti.. :30:

kac hafta sonra havuza girebilirim??

cok tesekkur ederim. Kesinlikle hersey tam istedigim gibi oldu.

Yalniz bi sorum daha olacakti.. :30:

kac hafta sonra havuza girebilirim??

heheee..:9: sende benim gibi yüzme manyagımısın.Ayy..valla bende çok istiyorum bir an önce kendimi havuza atıp yüzmeyi,dalmayı,çıkmayı...:31::31:

Kızlaarr foto ekledim. Şaka maka 1 ay 10 gün oldu yahu.. Bu arada fotolar yamuk kusura bakmayın düzeltmeye çalıştıkça yayıldı:26: İdare ediverin artık. Oldukça yumuşaklar. Üst kısım hala biraz daha dolgun zamanla aşağı doğru inip damla şeklini alacakmış. Ay böyle kalsa bile çok mutluyum be. Canım doktorum:70:

Ben şimdi bir dolanayım bakayım ben yokken diğer memeliler neler yapmış:9:

Back
X