Bende betona otururdum atlet giymezdim hep banada derlerdi Allaha şükür 2 .ci ye hamileyim
vücudum alıştı hep kendini koruyan biriysen hasta olursun alt tarafı üşütürsün adet dönemi karnın ağrır idrar yolu iltahabı olursun baka bişey olacağını sanmam
Kızzz daha ne n olsunnn o olursun bu olursunBende betona otururdum atlet giymezdim hep banada derlerdi Allaha şükür 2 .ci ye hamileyim
vücudum alıştı hep kendini koruyan biriysen hasta olursun alt tarafı üşütürsün adet dönemi karnın ağrır idrar yolu iltahabı olursun baka bişey olacağını sanmam
Bende küçükten beri çorap pek giymezdim romatizma başlangıçı olmuş bacaklarımda betonlara basmaktan ki 18 yaşındayım daha
Yani doğruolabilir o denilenler ..
Ayak baş parmağı beyyinle bağlı sinir uçları var ayaktan her hastalıgı kapabilirsin .
Kızzz daha ne n olsunnn o olursun bu olursun
Kasıklarında agrı oluyormu pekı
Benim ayağımda şuan tam 3 çift çorap var evin sıcak olmasına rağmen .. Birde böyle benim gibileri var işte.. Bende çok çorap giyerim ama benimde böbreklerim ağrır..
Ya ınanırmısın bole bugun ınce bır agrı ıhısseetım cok korktum corap gıyıyorum ıste ama garıp bır korku var ıcımde
Ben de sevmiyorum çorap giymeyi.Şu an yaklarım cıbıl cıbıl. :) Neyse ki terlik giyme alışkanlığım var .
benimde 2 çiftBenim ayağımda şuan tam 3 çift çorap var evin sıcak olmasına rağmen .. Birde böyle benim gibileri var işte.. Bende çok çorap giyerim ama benimde böbreklerim ağrır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?