çorap giymemek

hel_in

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
4.838
200
363
Arkadaslar corap gıymemek gercekten hastalıklara mı sebep oluyor
Nenem dıyor corap gıymessen cocugun olmaz
Annem dıyor bobreklerını kaybedersın
Teyzem dıyor. Agrıdan duramassın

Bu yasıma kadar ılk kez bugun corap gıydım evde corap dedıgımde evde botlar varya onlar barı bacama kadar gıyıyorum ki usumeyımmmmm

Çocuğun olmazsa evlatlık alırsın sorun değil.
Böbreklerini kaybedersen böbrek nakli olursun.
Ağrın olursa ağrı kesici içersin.

Böylece bütün sorunlarına çözüm üretmiş olduk... Bu arada "teyzem diyor" dan sonra yanlışlıkla nokta koymuşun onu sil.

Bende betona otururdum atlet giymezdim hep banada derlerdi Allaha şükür 2 .ci ye hamileyim
vücudum alıştı hep kendini koruyan biriysen hasta olursun alt tarafı üşütürsün adet dönemi karnın ağrır idrar yolu iltahabı olursun baka bişey olacağını sanmam

Bende küçükten beri çorap pek giymezdim romatizma başlangıçı olmuş bacaklarımda betonlara basmaktan ki 18 yaşındayım daha

Yani doğruolabilir o denilenler ..

Ayak baş parmağı beyyinle bağlı sinir uçları var ayaktan her hastalıgı kapabilirsin .

aslında bunların bilimsel açıklaması yok bence, neye inanırsan o olduğundan, çocukluğumuzdan beri böyle büyütüldüğümüzden hasta oluyoruz bence

Kasıklarında agrı oluyormu pekı

Kızzz daha ne n olsunnn o olursun bu olursun

Benim ayağımda şuan tam 3 çift çorap var evin sıcak olmasına rağmen .. Birde böyle benim gibileri var işte.. Bende çok çorap giyerim ama benimde böbreklerim ağrır..

Ya ınanırmısın nette arastırma yapıyorum bununla alakalı bır sey yok senın yasında 18 daha romatızma demek yaşa da bakmıyor gecmıs olsn

Ben de sevmiyorum çorap giymeyi.Şu an yaklarım cıbıl cıbıl. :) Neyse ki terlik giyme alışkanlığım var .

Benim ayağımda şuan tam 3 çift çorap var evin sıcak olmasına rağmen .. Birde böyle benim gibileri var işte.. Bende çok çorap giyerim ama benimde böbreklerim ağrır..

Ya ınanırmısın bole bugun ınce bır agrı ıhısseetım cok korktum corap gıyıyorum ıste ama garıp bır korku var ıcımde

Ya ınanırmısın bole bugun ınce bır agrı ıhısseetım cok korktum corap gıyıyorum ıste ama garıp bır korku var ıcımde

O gibi ağrılar sadece ayakları üşütmekten olmuyor . Dedim ya ben çok çora giyerim ama yinede ağrır ..

Bele gelen o soğuk hava bile ,ağrıtır insanın orasını burasını ..

Sen yinede özellikle şu soğuk havalarda ayağından çorabı eksik etme , sağlığın açısından ..

Direkt olarak kısırlağa şuna buna sebep olur demek yanlış.
Ama ayak tabanında belli noktalar vardır. Direk böbreğe giden, bele kasıklara giden vs.
Eğer böbrek rahatsızlığınız falan varsa. Bu noktaların soğukla teması ağrıyı tetikler..
Aynı şey kulak içinde geçerlidir mesela.. masaj yaptığınız zaman belirli bölgeleri uyarırsınız..

Bazı insanlar çok hassastır bu noktalara, bazıları da pek hassas değildir.. Nedenini bilemicem.
Bende çorap giymem. Ayaklarım hiç üşümez.
Kışın herkes botun altına kalın kalın çoraplar giyerken, ben patik çorap giyerim..
Bazılarıda bi gün çorapsız gezsin ertesi gün böbrekleri ağrır..

çorap sevmiyorum ama mecburen giyiyorum.....rahmimde kist oluşur diye korkuyorum...sağlık herşeyden önce gelir benim için =)

Hayatımda ılk kez evde su yasıma kadar corap gıydım yanı su an sabahtan berı ıyıyım ısallah bole gıder ayaklarımı yere basmıcam a
Ilk kez bole garıp bır agrı hıssettım

benimde 2 çift
kışın ayaklarım feci üşür. burada birde klimayla ısındığımızdan ve doğal gaz olmamasından el mecbur giyiyorum. ha birde çorapla yatarım. çok üşüyor ayaklarım ne yapayım

valla varoşlarda, çocukların ayağında bırak çorabı ayakkabı bile yok, soğukta öyle geziyorlar oynuyorlar bişey olmuyo, kimse onları aman evladım hasta olursun diye sarıp sarıpsarmalamıyor çünkü çorap giymessen hasta olursun lafını hiç duymamışlardır bile, ben oğluma bi gün dikkat etmesem ertesi gün salya sümük yatar, yani bence kesinlikle inançlada ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…