benimde 2 çift
kışın ayaklarım feci üşür. burada birde klimayla ısındığımızdan ve doğal gaz olmamasından el mecbur giyiyorum. ha birde çorapla yatarım. çok üşüyor ayaklarım ne yapayım
benimde 2 çift
kışın ayaklarım feci üşür. burada birde klimayla ısındığımızdan ve doğal gaz olmamasından el mecbur giyiyorum. ha birde çorapla yatarım. çok üşüyor ayaklarım ne yapayım
Yatarkendemı gıyıyorsunuz????
Demın konumu acmadan once corap gıymemekle alakalı bır bayan yorum yazmıs
Yatarken corap gıyen ınsanlarda gozlerınde cok capaklanma alıyormus bana cok garıp geldı bu durum
Keske bende corap gıysem hep ne guzel
valla varoşlarda, çocukların ayağında bırak çorabı ayakkabı bile yok, soğukta öyle geziyorlar oynuyorlar bişey olmuyo, kimse onları aman evladım hasta olursun diye sarıp sarıpsarmalamıyor çünkü çorap giymessen hasta olursun lafını hiç duymamışlardır bile, ben oğluma bi gün dikkat etmesem ertesi gün salya sümük yatar, yani bence kesinlikle inançlada ilgili
Yatarkendemı gıyıyorsunuz????
Demın konumu acmadan once corap gıymemekle alakalı bır bayan yorum yazmıs
Yatarken corap gıyen ınsanlarda gozlerınde cok capaklanma alıyormus bana cok garıp geldı bu durum
Keske bende corap gıysem hep ne guzel
aynen bende gece ayr bir çift çorap gündüz ayrı bir çift çorap giyiyorum..Aynı aynı bende gece yatarken ayrı çorap giyerim öyle uykuya dalarım. Yalnız ben gece uyumuyorum hep sabah hep sabah
gece giymesem ayaklarımn üşümesinden uyuyamam ki
bende çapak olmuyor ama bak
aynen bende gece ayr bir çift çorap gündüz ayrı bir çift çorap giyiyorum..
Ben çorap giymekten nefret ederim.
Banada hep derlerdi çorap giymiyorsun çocuğun olmayacak, reglilerin sancılı geçecek vs.
5 Yaşında bir prensesim var ve regli sancısı nedir bilmem.
Gerçi evde asla çorap giymem ama terliksizde halıya bile basmam.
çorapsız bir hayat düşenemiyorrum ...
ben kızımı doğum yaptığım zaman, havalar baya sıcaktı, çorap giymedim haliyle...
kızım da çok gazlı bi bebekti... sürekli gazından dolayı ağlar dururdu..
6 ay boyunca bunu başıma kaktılar...
ben çorap giymediğim için bebeğim gazlı olmuş diye...
hay Allah benim cezamı versin dedim, ben nası böyle bi hata yaptım, bi hafta çorap giymedim, 6 ay dinledim yaa...
doğruluk payı var mı bilmiyorum ama miletin çenesini çekmek yerine, 40 derece sıcaklıkta çorap giyerim daha iyi....
ben kızımı doğum yaptığım zaman, havalar baya sıcaktı, çorap giymedim haliyle...
kızım da çok gazlı bi bebekti... sürekli gazından dolayı ağlar dururdu..
6 ay boyunca bunu başıma kaktılar...
ben çorap giymediğim için bebeğim gazlı olmuş diye...
hay Allah benim cezamı versin dedim, ben nası böyle bi hata yaptım, bi hafta çorap giymedim, 6 ay dinledim yaa...
doğruluk payı var mı bilmiyorum ama miletin çenesini çekmek yerine, 40 derece sıcaklıkta çorap giyerim daha iyi....
Çorap giymemenin ağrıya neden olduğu doğru. Bende bir de temizlik takıntısı var yalın ayak dolaşırsam evde ayağım kirlenir diye ya terlik ya da çorap giyerim... Bir de bizim evde kaloriferler gece yanmıyor ev buz gibi oluyor bazen gece yatarken de çorap giyiyorum... Yalın ayak dolaşmak gaz sancısına da neden oluyor bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?