Çorap vb nasıl satıyorsunuz?

ekonomimagduru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2025
2
-3
1
28
Biraz garip bir soru olacak ama gerçekten bu konuda bilgiye ihtiyacım var. Ekonomi malumunuz, ben de bir çok insan gibi çok sıkıntıdayım. Anonimliğimize dayanarak soruyorum, aranızda giyilmiş çoraplarını vs satan var mı acaba? Varsa nasıl yapıyorsunuz özellikle parayı alma işi nasıl oluyor iban paylaşırsak ismimiz gözükür çünkü? Gizliliği bozmadan nasıl oluyor bu işler? Bir de bu işin vergisi falan onlar nasıl oluyor acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu konuda deneyimli kişilerin görüşlerini bekliyorum.

Ülkemizdeki sapıklık düzeyini buradan anlayabiliriz o kadar çok satan var ki ikinci el uygulamalarda alanlar ne yapıyor acaba o çorapları iğrençlik hat safhada

Konuyu okurken ortadan don, çorap reklamı çıktı kocaman.

Girmeyin böyle sacma sapan işlere iğrenç ya

Eklentiler

• Screenshot_2025-10-27-19-31-29-97_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2025-10-27-19-31-29-97_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 13
Kokmuş çorap alana elimde satılık köprü var hdhdj ulan sapıklıkta zor be, milletin diline düş böyle herkes götüsüyle gülsün 😑 zor iş
Osuruk satan var ne diosun paraya para demiyor kadın hdhdhdh bu sektör çok gelişmiş sapıklar sağolsun 😂
Ağzına bile sokuyor olabilir abdhshs
Dhhdhdhdh bak bunu düşünmemistm. Cebine koyup baleciler gibi kıyıda köşede fırt fırt kokluyor da olabilir :KK70:

Back
X