Corapsiz kendimi ciplak hissediyorum!

ne çorap yırtmak mı
benim külotlu çorabımı yırtacak erkeği görmemişim ben kocam hele bi denesin canım külotlu çorabımı yırtmayı ne yapayım görsün

coraptan jatiyere ordan kim bilir sohbet nereye kızlar?? külotlu corap koptm ya :) aytfff =)

ne çorap yırtmak mı
benim külotlu çorabımı yırtacak erkeği görmemişim ben kocam hele bi denesin canım külotlu çorabımı yırtmayı ne yapayım görsün

Canım o işin hırçın kısmı ki bence ara ara cinsellikte olmalı böyle şeyler,ne bileyim çorap yırtmak olsun hafiften popoya şaplak atmak olsun,sonuçta cinsellik hayvani bir dürtü,biraz haşinlik renk katar bence

coraptan jatiyere ordan kim bilir sohbet nereye kızlar?? külotlu corap koptm ya :) aytfff =)

hemcinsim bile gülüyor, erkek adam hayli hayli güler yav. iyikide ona demeden size söyledim

de simdi benim cözüm bulmam lazim. ben yeni evlilerden hep ic camasirlariyla yattiklarini duydum, o bile cok geliyomus.
ne benzer benim taytim atletime corabima

iç çamaşırla uyunur mu yaaa
ben giyerim pijamalarımı,çorabımı,içimede çıtçıtlı body mi ohh miss

canım ne yapılır ne denir bilemedimki şimdi ne desem bos benm zıttımsın mağlum...banada corap hep fazlalık gelir =)

iç çamaşırla uyunur mu yaaa
ben giyerim pijamalarımı,çorabımı,içimede çıtçıtlı body mi ohh miss

cıtcıtlı body kadar deli eden birsey daha yoktur beni hic rahat edemiyorum onla he bikere kızın teki kucuk beden almıs yanlardan cıkmıstı sanki cıtcıtlı tanga body olmus gibiydi

evet biraz haşinlik iyidir ama çorap yırtmakda neyin nesi

cıtcıtlı body kadar deli eden birsey daha yoktur beni hic rahat edemiyorum onla he bikere kızın teki kucuk beden almıs yanlardan cıkmıstı sanki cıtcıtlı tanga body olmus gibiydi

ben hep kışın çıtçıtlı body giyerim içime eskiden giyemezdim ama şimdi onsuz olamıyorum renk renk desen desen bissürü var benim yani:)
ama belki o kızın ki tanga olanından dır çıtçıtlı bodylerinde tangalı olanları var yanüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…