O zaman ince çorap giymeni tavsiye ederim,hem yırtması kolay olur
fermuarlısı yokmu vardır belkisozde sana coraplarını cıkarman konusunda yardımcı olmalıydık dimi
ne yalan söyliyeyim bende hani tamami kapali ince külotlu corap giyerim diye düsünüyordum. hatta bisürü desen desen aldim.
Ne güzel işte renkli bir cinsel hayatınız olur
ne çorap yırtmak mı
benim külotlu çorabımı yırtacak erkeği görmemişim ben kocam hele bi denesin canım külotlu çorabımı yırtmayı ne yapayım görsün
ne çorap yırtmak mı
benim külotlu çorabımı yırtacak erkeği görmemişim ben kocam hele bi denesin canım külotlu çorabımı yırtmayı ne yapayım görsün
ne çorap yırtmak mı
yeri geldimi yirtmasini bilecek arkadas.
sende ona yenisini aldirtmayi bileceksin
coraptan jatiyere ordan kim bilir sohbet nereye kızlar??külotlu corap koptm ya :) aytfff =)
Canım o işin hırçın kısmı ki bence ara ara cinsellikte olmalı böyle şeyler,ne bileyim çorap yırtmak olsun hafiften popoya şaplak atmak olsun,sonuçta cinsellik hayvani bir dürtü,biraz haşinlik renk katar bence
Panty fetish diye geçiyor ingilizcede de,çok yaygınmış tıpkı ayak fetişi gibi.
Benim de fetişim var mesela ama ayağa falan değil
iç çamaşırla uyunur mu yaaa
ben giyerim pijamalarımı,çorabımı,içimede çıtçıtlı body mi ohh miss
Canım o işin hırçın kısmı ki bence ara ara cinsellikte olmalı böyle şeyler,ne bileyim çorap yırtmak olsun hafiften popoya şaplak atmak olsun,sonuçta cinsellik hayvani bir dürtü,biraz haşinlik renk katar bence
cıtcıtlı body kadar deli eden birsey daha yoktur benihic rahat edemiyorum onla he bikere kızın teki kucuk beden almıs yanlardan cıkmıstı sanki cıtcıtlı tanga body olmus gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?