Corapsiz kendimi ciplak hissediyorum!

Neden psikolojik olmadığını düşünüyorsunuz ki, bende tamamen psikolojik bir olay bu.

gayet de psikolojik bir durum.
istemeseniz de elinizde olmadan böyle yapmak zorunda hissediyorsunuz
mantıklı bir sebebi de yok
üşüme vs gibi
ayağım deyince iğreniyorum diyorsunuz
ben de çoraptan nefret ederim tayttan vs
bacağımı sıkıyor çok rahatsız oluyorum.
biraz kilo al o çorap tayt seni sıkmaya başlayınca görürsün o rahatsızlığı bol eşofmanlara koşarsın.
bence psikologa gitmelisin ya da zorla kendini alıştırmalısın derim.

dua et eşin çorap fetişi olsun
var öyle insanlar çünkü, çorabı cinsel obje olarak görüp tahrik unsuru sayan.
çorapla kendini daha seksi ve güzel hisseden kadınlar da aynı zamanda.
ben de çorapsız duramam ayaklarım çok üşür mesala
ayrıca kilotlu çorapları da çok severim pantolon bile giysem altına değişik değişik giymeye bayılırım
ama benimki üşüme, beğeni ve zevkten ibaret
senin durumun biraz daha farklı
çünkü ben çorapsız durunca tiksinmiyorum durumdan:26:

Çorap ve atletmi ve gece
Uyurken saten çarşafa değmek gıbısı yok nesı ıgrenç
Kıs yaz gece bişi giymem
Gunduzde atlet asla

Etegin altına jart corap kullanırım kılotlu çok soğuksa ve dışarda olacaksam çok rahatsız nasıl duruyosun hayret

Psikolojik olmadigini ve sebebini acikladim.
Bu durumdan eminim.

Bu arada corapsiz yatmayi denedim.
Defalarca uyandim gece.
Sanirim ayagimi capalattikca carsafi hissederek istem disi uyandim.
Derin uykumdan nasil hissettim onu da anlamis degilim.
Böyle tuhaf bir durum iste.

Ayrica eklemek isterim,
bazilari sokakta giydigi corap modelini türünü anlatmis.
Illede neler giydiginizi aciklamak istiyorsaniz baska bir konu acip "ne tarz corap seviyorsunuz/ giyiniyorsunu?" diye sorabilirim !!

Konuyla ilgili degilse zahmet edip yazmayin lütfen.

psikolojik olmama sebebi olarak sundukların zaten psikolojik olduğunu kanıtlıyor.
psikolojik olmasa gece uyanmaz, çorapsız da durabilirdin ama çorabı daha sıcak tuttuğu vs gibi geçerli bir neden yüzünden giydiğini söylerdin.
ama senin gece-gündüz çorap giyme isteğinin mantıkla açıklanabilecek bir açıklaması yok kendini çıplak hissettiğini vs söylüyorsun. giymeden duramıyorsun. yani giyip giymemek senin opsiyonunda değil. bu bir dürtü ve yapmadan rahat edemiyorsun. psikolojikliğin âlâsı yani.
bunu değiştirmek istemiyorsan o zaman neden konu açtın anlamadım.
çorap modelleri mi önerelim istiyorsun anlamadım. öncelikle psikolojik olduğunu kabullenip psikologa başvurman lazım.
yok ben halimden memnunum diyorsan, o zaman çoraplarınla mutluluklar ne diyelim.

Canım söylediklerin çok ilginç. Çok farklı bir alışkanlık. Bu şuan hayatında bir sorun olmuyorsa bile bence ileride sorun teşkil edecek bir şey. Çorapsız olduğunda bacaklarının üşüdüğünü morardığını söylemişsin, çünkü bedenini o yoğun ısıya alıştırmışsın normal sıcaklık artık senin bedenine uygun değil. Bence bunu aşmak için çabalamalısın. Üşüsen bile dayanmalısın zamanla alışır bedenin. Bu bence de psikoloji bir şey. Öyle değil diyorsun ama hayatımızda yaptığımız davranışların hepsi psikolojinin konu alanına girer. Özellikle senin bahsettiğin bu alışkanıklar bi nevi takıntılar. Senin hatırlayamadığın bir olay bilinçaltına yerleşmiştir ve sende de bu alışkanlık oluşmuştur böylece. Bilinçaltından bunu temizlediğin zaman sorunun ortadan kalkar buna güven. Mesela eğerki muhafazakar bir aileden geliyorsan küçüklüğünde tenin açıkta kalmasıyla alakalı bir olay ilgini çekmiş olabilir ve bilinçaltına birşeyler kazımış olabilirsin bu da sende ileriki yaşantında bu alışkanlığı doğurmuş olabilir.Bilemiyorum kısaca psikologtan yardım alırsan bu konunun çözüme ulaşacağına inanıyorum. Yere çıplak ayak basmak güzeldir ya sende bu zevki tadabilir hale gelirsin umarım:)

Padon bu agresiflik neden?

1. Cümlen cok iddiali, Psikologmusun? Ki olsan bile hicbir doktor yüzde yüz böyledir demez, siz buna nasil cürret ediyorsunuz?!

Psikolojik konuya gelecek olursak:
Insan derin uyudugunda etrafinda olanlari hissetmez,
ses duymaz vs. ama ben okadar derin uyumama ragmen defalarca uyandim.

Bu konuyu actiktan sonra dün gece corapsiz yatmayi denedim
ve sonuc yukarida yaziyor.
Bu durumdan rahatsiz olmasam konu acmazdim.
En nefret ettigim cümlede bu dur.
Biri konu aciyor birileri niye actin madem beni dinlemiyorsun diyor, yargiliyor.

Bazi arkadaslar konumla ilgisi olmadigi halde sokakta sunu giyerim, bunu giyerim seni anlamiyorum felan yazmis. Anlamiyorlarsa yazmasinlar. Cevabim da onlaraydi!

Tekrar agresif tavrinizi dönecek olursak.
Ben burada cözüm ariyorum, sunu dene söyle yap, bende aynisini yasadim su sekilde atlattim diyenlere ihtiyacim var.
Yoksa hangi dert konusu olursa olsun milettin "psikoloja git" gibi klasik cümlesi hicbirseyi degistirmez, cünkü konu sahipleri en az sizin kadar psikiyatriye gitme olanagini biliyordur.

Niye kendimi savunmak durumunda oldugunuda anlamadim,
bir konu actim ve derdime tartisma konusu degil cözüm ariyorum.

Bundan sonra cevaplar olursa daha kaliteli olacagina inaniyorum.

Cevabiniz icin cok tesekkür ederim.
Bir arkadas daha sormustu ama gecmise dair öyle birsey hatirlamiyorum.
Cok garip bu durumun nedenini bilmiyorum.

Pozitif yazmissiniz, bu beni bu gecede corapsiz yatmayi denemeye itekliyor.
Halbuki dün gece corapsiz yatmayi deneyip, sabaha kadar defalarca uyandim.
Ve sabah yorgun bir seklde kalktigimda, asla daha corapsiz yatmayi denemem demistim.
Belki bu gecede corapsiz yatabilirim.
Insallah kendimi zorladikca daha cok baglanmam coraplarima

tavrım agresif değil, gerçekçiyim.
derin uykuda olanlar bilinç dışı şeyler sanıyorsan yanılıyorsun.
neyse size iyi günler.

katılıyorum.

bu soruna takıntı bozukluğu ya da obsesyon deniyor. ya üstüne gideceksiniz bu sorunun yani inatla çıkarmayacaksınız evde veya yatarken; ya da bir psikologla görüşeceksiniz, bu takıntıyı üstünüzden nasıl atmanız gerektiği konusunda yardımcı olur size.

psikolojik olduğunu söyleyenlere neden sinirleniyorsun ben de onu anlamadım :/ durumun tamamen psikolojik başka bir arkadaş da yazmış, mesajlarında anlattıklarına göre obsesyona benziyor.

şunları denedim geçtiyle geçebilecek bir durum olduğunu da düşünmüyorum çünkü herkesin obsesyon nedeni birbirinden farklıdır. ayrıca geçmişte yaşadıkların vs vs bunlar forum ortamında çözülecek konular değil psikoterapiye giriyor ki her psikolog bile psikoterapist değilken burda sana sorular sorup cevabına göre çıkarımlar yapmamız evcilik oynamaktan farksız.

psikolojik olabileceği ihtimalini ısrarla kabul etmemen de ayrı bir patoloji gibi geldi bana. bence git psikiyatrist ya da psikologa konuş onlar psikolojik değil desin madem psikolojik olmadığını düşünüyosun hiç değilse o ihtimali tamamen ortadan kaldırmış olursun.

Herseyin bir uslubü vardir, bunu herkes bilmiyorsada ögrenmesi gerekir.
Psikolojik oldugunu söyleyenlerde bunu hakaret edici sekilde dile getirmeleri hic hos degil.
Gercek hayatlarinda eger bu sekilde bir cevap veriyorlarsa kendi promlemleridir, ama benimle o sekil konusulmasina asla müsaade etmem.
Onlara sert cevap vermemin nedeni de budur. Sizin bu durumdan rahatsiz olmaniza bende anlam veremedim.

Bir diger konu ise, konumla ilgili olmayarak millet nasil corap tarzi giydiginden bahsetmis.

Ben burada seviyeli bir sekilde fikir edinmek icin yazdim,
bana hakaret edici sekilde yazilmasi icin degil.

Son olarakda fikirleriniz icin tesekkür ederim.

siz bence en kısa zamanda bir doktora gidin. mesela dahiliye bölümü olabilir , bir hastalık belirtisi vs. dir belki..
önemli bir sorun

siz bence en kısa zamanda bir doktora gidin. mesela dahiliye bölümü olabilir , bir hastalık belirtisi vs. dir belki..
önemli bir sorun

Ben kücükkende böyle oldugum icin ailem beni doktora getirmis, sadece bir tirnagimda mantar cikti, onun haricinde birsey bulunamadi.
Doktor bu duruma normal demis herkesin alisik oldugu birsey vardir, bazisinda cok belli olur misal corap giyinmek/giyinmek istememek,
pijamasiz yatamamak/pijamayla yatmak istememek. vs.
Her insanin aliskanliklari farkli, cogu alistigi seylerden vazgecemez.
Insallah benimle ayni sorunu yasayip atlatan biri nasil atlattigini yazar

bende bunlara alısık degılım asla corapla uyuyamam atlet gıyemem ...kısın bıle kat kat gıyınmekten nefret ederım cok fazla gıyınemem..durumunuz zor ya yazın dusunemıyorum bılee ( ınsallah kurtulursunuz bu durumdan

benimde çorap değil de atlet takıntım var...asla atletsiz duramam..yazın o sıcakta bile illa ki o atletim olacak...hep bakıyorum arakadaşlarım tanıdıklarım sadece iç çamaşırı ve direk penye badi tişört giyebiliyorlar ama ben penye de giysem badi de gömlek de farketmez illaki atlet giyecem...rahat edemiyorum...
aslında bi nevi iyi bişey bu çünkü atlet vücudun derisidir derler...teri alıyor, hasta olmayı engelliyor..avantajı çok ama yazın sıcakta zor oluyor...

bende o takintida var ama o yine iyi, yazin corapli daha kötü. coraptan kastim bacaklarimin komple kapali olmak zorunda olmasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…