Gülme kız,dua et kel kafasına külotlu çorap geçiren hırsız kılıklı adam fetişim yok
ama aklınada recep ivedigin sahnesi geliyormus yanisevgilin korkmustur pancar edersin cocugunkafasını vura vura
Gülme kız,dua et kel kafasına külotlu çorap geçiren hırsız kılıklı adam fetişim yok
adam acana kdr tamam atractive vazgectim hadi yatalım uyuyalım der bıkkınlık gelir
o senin corabini cikarip kafasina gecirirse oda olur meraklanma
kiyamam ya senin sevgiliyi kel yapmak lazim
ooo süperrr elinden kurtulma fırsatı işte baktım kocam benim istemediğim zaman istiyor başım ağrıyor bahanesi yerine çıtçıtlı bodyle yatmak daha mantıklı
kızlarrrr inanmıyorum cok ayıp mahrem jartiyer yok opak yok ince corap... kızın corabını konusun ya kız cıkaramıyor işte corabı ona yardımcı olmamız lazım bu gidişatıda kızcazın ii deil yakında pardüseyle yatar bu kız yatağa =)
evet kadınlar artık basım agrıyor bahanesinden kurtulsun cıtcıtlı bodyim var ohoooo kim acıcak onu simdi deyiip doner poposunu yatar adam
Üstten aşağı doğru indiriverirler,onun da çaresi var anam
yanlış anlama ama fiziğinde veya kendinde beğenmedin yerlerin mi var? bu bir savunma tekniği olabilir çünkü...iyi düşün...
yok okadarda degil.
yav uzaylimiyim ben 10 sayfa olmus care cok fantezelire girdik, milletin taytim corabim ve atletimle fantezilerini dürttüm sanki.
bunu netten yaptiysam benim sevglim yanimdayken neler yapar.
sen neymissin taytim atletim corabim
kız hoş sohbet oldu işte gece gece fena mı
hem sende çare bulunamadı diyip duruyosun napalım yani burdan gelip bütün kızlarla gece yanına gelip çoraplarını mı çıkaralım
şu anı demiyorum çocukluğundan gelme bişeydir...duyduğun bir söz veya birileri tembihlemiştir aman kızım bacak açılmaz tarzında veya buna benzer...çünkü benim buna bağlıydı bunu şımdi fark ediyorum...yok yanlis anlamam suan selülitlerim var biraz kiloluyum ama bu bende cocukken basladi yeni degil.
bildim bileli böyleyim.
Üstten aşağı doğru indiriverirler,onun da çaresi var anam
kız hoş sohbet oldu işte gece gece fena mı
hem sende çare bulunamadı diyip duruyosun napalım yani burdan gelip bütün kızlarla gece yanına gelip çoraplarını mı çıkaralım
doğru ya hiç aklıma gelmemişti bu benim
ama hani uzun kollu bodyler var ya çıtçıtlı onları indiremezler ama
gelin gelin biri bi corabimi digeri öteki corabimi, biri taytimi, biride atletimi heeh tamamm 4 ksis var dimi
yav evlenince esimle birlikte olmayi istemedigimde napacagim caresini bile bulmus kizlar citcitli atletlede benim ise yok care
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?