Corapsiz kendimi ciplak hissediyorum!

yanlış anlama ama fiziğinde veya kendinde beğenmedin yerlerin mi var? bu bir savunma tekniği olabilir çünkü...iyi düşün...

ooo süperrr elinden kurtulma fırsatı işte baktım kocam benim istemediğim zaman istiyor başım ağrıyor bahanesi yerine çıtçıtlı bodyle yatmak daha mantıklı

evet kadınlar artık basım agrıyor bahanesinden kurtulsun cıtcıtlı bodyim var ohoooo kim acıcak onu simdi deyiip doner poposunu yatar adam

yok okadarda degil.
yav uzaylimiyim ben 10 sayfa olmus care cok fantezelire girdik, milletin taytim corabim ve atletimle fantezilerini dürttüm sanki.
bunu netten yaptiysam benim sevglim yanimdayken neler yapar.
sen neymissin taytim atletim corabim

yanlış anlama ama fiziğinde veya kendinde beğenmedin yerlerin mi var? bu bir savunma tekniği olabilir çünkü...iyi düşün...

yok yanlis anlamam suan selülitlerim var biraz kiloluyum ama bu bende cocukken basladi yeni degil.
bildim bileli böyleyim.

kız hoş sohbet oldu işte gece gece fena mı
hem sende çare bulunamadı diyip duruyosun napalım yani burdan gelip bütün kızlarla gece yanına gelip çoraplarını mı çıkaralım

yok yanlis anlamam suan selülitlerim var biraz kiloluyum ama bu bende cocukken basladi yeni degil.
bildim bileli böyleyim.
şu anı demiyorum çocukluğundan gelme bişeydir...duyduğun bir söz veya birileri tembihlemiştir aman kızım bacak açılmaz tarzında veya buna benzer...çünkü benim buna bağlıydı bunu şımdi fark ediyorum...

kız hoş sohbet oldu işte gece gece fena mı
hem sende çare bulunamadı diyip duruyosun napalım yani burdan gelip bütün kızlarla gece yanına gelip çoraplarını mı çıkaralım

gelin gelin biri bi corabimi digeri öteki corabimi, biri taytimi, biride atletimi heeh tamamm 4 ksis var dimi

yav evlenince esimle birlikte olmayi istemedigimde napacagim caresini bile bulmus kizlar citcitli atletlede benim ise yok care

iyi geceler millet sende sserrecikk burdan sana öneri cıkmayacağını bu vesileyle anlamıs oldun =) =) =) corapsız geceler XD

gelin gelin biri bi corabimi digeri öteki corabimi, biri taytimi, biride atletimi heeh tamamm 4 ksis var dimi

yav evlenince esimle birlikte olmayi istemedigimde napacagim caresini bile bulmus kizlar citcitli atletlede benim ise yok care

sen sadece sevişme kısmını düşünüyorsan eğer sevdiğin adam seni öpmeye başladığı an zaten sen kendin hepsini çıkartmak istersin ki bir bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…