• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corbadan ari cikti

Bi arkadaşım var 30 yaşında. 3 kardeşler. Annesi babasını boşayamamış yıllarca çekmiş ve çekmekte. Arkadaşım annesine kızgın güçlü olup babamı boşamadı hem kendi çekti hem bize çektirdi diye.
Cocuklara da yazık kurtulun bu doyumsuz mahluktan

İnsanın dilinin ayarı olmalı. Bu ne arkadaş?
Bunca hakareti,aşağılamayı yapıp,sizden saygı,sevgi mi bekleyecek utanmadan?
Siz affedebilecekmisiniz bunca lafın üzerine?
Söyleyebilir sıkıntılarını,sizde söyleyebilirsiniz ama uslubunuzu bozmadan. Böylesi çok yakışıksız.
Bilemedim. Ben olsam tiksinirdim bana azgın diyen,arkadaşlarını ayartıp gezerim diyen adamdan.

Bazen benim eşim de söylenir bende hoşgeldin eş görünümlü kaynana derdim artık yapmıyor ama boşanmak son çare olmalı sanırım

Cocuklarin varmis Allah bagislasin. is bulma calisma imkanin varsa calis para biriktir esinden habersiz. Baktin olmuyor yine ayrilirsin evini kurarsin. Saten gitmicen icin sana git diyor !!!

Sinirli olsa bile insan eşine böyle laflar etmemeli. Arada hiç saygı kalmamış ve bu evlilik çoktan bitmiş.

Arı nasıl girdi o çorbaya aranız normalde nasıldı sorunlar çok muydu

Kapı orada gitsin bulsun manitaları.
Büyük terbiyesizlik etmiş. İnsanlık hali çorbadan sinek de çıkar, börek de yanar nedir yani.

Ay kusura bakmayın da sizde hiç gurur yok mu onca lafı yiyip yiyip yemek yapıp oturuyosunuz o evde

Terbiyesiz adam en yakin arkadaslarini ayartip carsida gezerim ne demek ya:sinirli:

Ben size soyliyim gercek fikrini, kocaniz uzulerek soyluyorum ki baskalariyla olmak istiyor, sizi dirdir yaparak evden gonderecek saga sola evi terketti diyecek. Sonrada bakacak yoluna. Ayrilacaksanizda evinizi vermeyin o alsin esyasini ceksin gitsin. Nafakanizi da alin sonuna kadar

Insallah bu konusmalar cocuklariniz evdeyken olmamistir ve duymamislardir.
Esiniz istemeden de olsa icindeki dusunceleri bir sinirle soylemis.Gonlunuzu almaya calismasini bekleyin(nasil alinacaksa..)Corbadan ari cikmasina hic girmiyorum.Ama esinize bahane olmus,butun nefretini kusmus ari vasitasi ile.

Back
X