10 aylik vajinusmusunuz için bjr çözüm yolu bulun bence herseyden önce
kkda forumlar var o forumlarda gezin, durumunuz ozele yetmez ama devlete gidin, dilatörler alin bjr sekilde cozmeye çalışın. bu sorun diger sorunlardan daha büyük
su supriz de cok ilginc,
yatak odasina fotograflarimizu koydum yatagi susledim mum muzik sonra mutfakta masa hazirlafim yemek ler yaptim pasta hazirladim kendim yaptim neyse ustune kirmizi elbise giydim suslendim kocami /// esarp var gozunu baglicam diye bekliyorum // ustum musait degil kirmizi elbise var ruj suruk utandim gormesinler
diyabet hastasi cocuga yemeyecegi halde tasarim pasta yaptirmak gibi. yatak suslemeli, kirmizi rujlu, gecelikli, göz baglamali supriz guzel bir sevismedir. yani tüm bunlari yapip bu ambiyansta iliskiye girilmezse bu supriz olmaz, gecenin sonunda morarmis bir organ ve stresle ortada kalakalir adam. cok ilginç düşünmüşsünüz.
Neyse sonra kavga ettim esimle iste o gun bagirdim cagirdim sen beni nasil yok sayarsin diye o gunumun icine edildi
dogumgununde adama niye bagirip cagirip yaptiginiz suprize lanet ettirdiniz onu da anlamadim.
ayı gibi gelmis kaynananiz , pastasiyla gelen insani kapidan nasil kovsun? kaldi ki suprizinizi bilmiyormus bile, belki de dusunemedi birseyler ayarladiginizi. "kapiyi acma" demissiniz. iyi de aile apartmanda zaten sizin kapinizin cat sesinden onlar anlmamislardir oğullarının geldiğini. evde olup nasil kapi acmayacak?
genelinde evet aileye mesafe koymali ama dogumgununde adamin günü pic olmus durduk yere.
adam babasinin evindd yasiyor. lazim olunca babasinin arabasini kullaniyor. issizken evlenmis herseyini babasi karsilamis.
bu adam nasil ana babasina karsi gelebilir ki?
bir de telefonda carlamissiniz. sie git bana carlayan evimde yasamasin dese ne yapacaksiniz parasiz, sokakta mi yasayacksiniz sizinkilere icguveyis mi olacaksiniz?
ailesinin eline muhtac adam ailesine sınır koyamaz. bunu beklerseniz ailesi de terst tepip ona sınır koymak istese bu sefer ne yapacak?
parayi veren düdüğü çalmış. ta en basindan siz gelmissiniz bu eve, bu durumda. dediginize gore bu gercegi bile bile geldinjz. daha da yapacak birsey yok. kari koca calisip cift maas bir sekilde birikim yapip o evden kurtulmadikca onlara mecbursunuz.
esinizin meslegi guzelmis insallah firsat bulabilir de guzel paralar kazanabilir