• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim eşimin ailesiyle sorunlarım var ne yapıcam?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bloodymary11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-1
Puanlar
1
10 aydir evliyim. Eşimi severek evlendim. Esimle ailesi arasinda kaliyorum. Ben izmirden denizliye gelin geldim gurbetteyim aile apartmaninda yasiyorum esimin ailesi ust katta ben 2 . Kattayim. Esimle iliskiye giremedik balayindan beri 10 aydir vajinismus var bu ayri bir yara icimde neyse boyle basladi sorunlarim ama kimse bilmiyor esimle sadece ben biliyoruz. Esimin dogum gunuydu esim calisiyot bende calismiyoru m is bulamadim evdeyim tum gun bnde param olmafigi icin ona surpriz hazirlamak istedim yatak odasina fotograflarimizu koydum yatagi susledim mum muzik sonra mutfakta masa hazirlafim yemek ler yaptim pasta hazirladim kendim yaptim neyse ustune kirmizi elbise giydim suslendim kocami bekliyorum. Kocam geldi isten tuvalete girdi bnde odalarin kapisini kapattim gormesin surpriz yapcam ya hazirlik yapiyom oyle gizlice tuvalete girdi elimde benim de gizledigim esarp var gozunu baglicam diye bekliyorum neyse esimin telefonu caldi annesi yukardan gelcekmis surprizi varmis bnde dedim ki sonra gelsinn demem kalmadi kapi caldi dedim ki acma sonra gelsin kac kere soyledim o da kapiyi acti bnde tabi salona gectim ustum musait degil kirmizi elbise var ruj suruk utandim gormesinler diye neyse baktim salona geliyolar kapiyi tuttum dedim hayir suan degil sonra gelsin bana esim demesin mi annemden ozur dile sonra ben o kadar emegime mi yanayim hevesimin kirildigina mi bei yok saymasina mi o uzuntuyle tuvalete ağlama ya gittim bu arada kaynanamda mutfaga girmis elinde pasta getirmis koymus surprizi esim gormus masayi falan ven iyice sinirlendim tuvalette anladim girdiklerini. Neyse sonra kavga ettim esimle iste o gun bagirdim cagirdim sen beni nasil yok sayarsin diye o gunumun icine edildi sonradan aylar gecti tavi ben kaynanamlarla konusmuyorum cunku sınır bilmeyen insanlar bnde mesafe aldim neyse o aylarda mulakatim vardi online ordayken 10 kere telefonum mulakattayken caldi ben kapattim kayinbabam ariyo 10 kere kapatitirum ariyo sonra actim ne var 10 kere ariyosunuz cok onemli ne var diye bagirdim sinirlendimm diye bana tavir aldilar ekstra boyle anlayissiz insanlar kaynanam ve kayinbabam cok dusuncesizler ve ben boyle insanlara tahammul edemeyen biriyim kim olursa olsun sabrediyorum ama bi yere kadar yani. Neyse boyle olaylar basimdan gectigo icin ben ne kaynanamla ne kayinbabamla konusmadim gitmedim falan evdeyim her gun normalde ilk 3 ay kayananmlara gider yemek hazirlariz bulasik yikarim cay kotarim hicbir saygisizlilk yapmadim hersey cok guzeldi ama bana kimse acimiyordu onu farkettim gece gec olsa bile evinize gidin bile demezlerdi ben markette calistigim zaman bile 15 saat ayakta calisiyordim o zmnlar gelip kaynanamda saat 11 gece bile bulasik yikamaktan evime gelemiyordum falan esimin keyfi yerindeydi ailesiyle nasil olsa umru degildim . Kac ay sonra esim agzindan kacirdi annesi dogum günügunu olayinda gelin beni kovdu diyomuş bn bunu duydum daha cok sinirlendim. Dedim ki icimden iyi ki o olay olmus yoksa gercek yuzlerini goremicektim. Neyse esimle bu aralar hep anne ve babasi yuzunden kavga ediyoruz bosanmayi bile dusunuyorum o derece ne yapicam yuvami bozacaklar diye cok korkuyorum esim ailesine hic kiyamiyir o gun bile beni degil anasini babasini dusundu ben uzuldugum agladigimla kaldim hala kimse benden ozur dilemiyirlar ekstra ben selam bile vermistim onlara ama onlar bana selam bile vermiyolar bide gelin kovdu lafini duymadigimda vermistim somdi hic vermiyorum selam falan engelledim telefonlarini da kafam atinca gidecek bir yerimde yok ailem uzakta. 3 saatlik uzaktalar ve ben aileme hafta sonu esimle godeniliyorum sadece onu da babasinin arabadini alip gidiyoruz arabamiz da yok evimiz de yok babasinin evi ben bu durumdan cok sıkıldım en son küs oldugumda arabayi bile vermiceklerdi annemlere gidicem dedigimde esim goturcek ona bile laf yaptılar bnde esime dedim trenle giderim ama esim illa araba istiyor cok zor durumda kalıyorum ne yapicam bilmiyorum. Esime ne kadar anlatsam da anlamiyir ailesine soz geciremiyir hicbir zaman fikirlerinize ihtiyacim var

. Senın kaynanan kayınbabanda bisey yok gelme desen gelmezlermıs zaten arsız insanlar olsalar devam ederlerdi kapını aşındırmaya bizim evımızdesin die , Hatta daha da çıtayı yükseltip ev bizim sen git diyedebilirlerdi .
Senın kocan sınır bilmeyen biri ya böyle ömrü tüket ya da ayrıl .

. Senın kaynanan kayınbabanda bisey yok gelme desen gelmezlermıs zaten arsız insanlar olsalar devam ederlerdi kapını aşındırmaya bizim evımızdesin die , Hatta daha da çıtayı yükseltip ev bizim sen git diyedebilirlerdi .
Senın kocan sınır bilmeyen biri ya böyle ömrü tüket ya da ayrıl .
O ne ki zilimi gunde 10 kere basiyolar sinir falan yok her aksam yemege cagiriyorlardi ben gitmek zorunda degilim ona bile alinan insanlar sonra esimde bana kizardi daha yeni evliyiz kendi yemeklerimizi yiyelim bi duzenimiz olsun istiyorum ama kimse görmüyor

10 aydir evliyim. Eşimi severek evlendim. Esimle ailesi arasinda kaliyorum. Ben izmirden denizliye gelin geldim gurbetteyim aile apartmaninda yasiyorum esimin ailesi ust katta ben 2 . Kattayim. Esimle iliskiye giremedik balayindan beri 10 aydir vajinismus var bu ayri bir yara icimde neyse boyle basladi sorunlarim ama kimse bilmiyor esimle sadece ben biliyoruz. Esimin dogum gunuydu esim calisiyot bende calismiyoru m is bulamadim evdeyim tum gun bnde param olmafigi icin ona surpriz hazirlamak istedim yatak odasina fotograflarimizu koydum yatagi susledim mum muzik sonra mutfakta masa hazirlafim yemek ler yaptim pasta hazirladim kendim yaptim neyse ustune kirmizi elbise giydim suslendim kocami bekliyorum. Kocam geldi isten tuvalete girdi bnde odalarin kapisini kapattim gormesin surpriz yapcam ya hazirlik yapiyom oyle gizlice tuvalete girdi elimde benim de gizledigim esarp var gozunu baglicam diye bekliyorum neyse esimin telefonu caldi annesi yukardan gelcekmis surprizi varmis bnde dedim ki sonra gelsinn demem kalmadi kapi caldi dedim ki acma sonra gelsin kac kere soyledim o da kapiyi acti bnde tabi salona gectim ustum musait degil kirmizi elbise var ruj suruk utandim gormesinler diye neyse baktim salona geliyolar kapiyi tuttum dedim hayir suan degil sonra gelsin bana esim demesin mi annemden ozur dile sonra ben o kadar emegime mi yanayim hevesimin kirildigina mi bei yok saymasina mi o uzuntuyle tuvalete ağlama ya gittim bu arada kaynanamda mutfaga girmis elinde pasta getirmis koymus surprizi esim gormus masayi falan ven iyice sinirlendim tuvalette anladim girdiklerini. Neyse sonra kavga ettim esimle iste o gun bagirdim cagirdim sen beni nasil yok sayarsin diye o gunumun icine edildi sonradan aylar gecti tavi ben kaynanamlarla konusmuyorum cunku sınır bilmeyen insanlar bnde mesafe aldim neyse o aylarda mulakatim vardi online ordayken 10 kere telefonum mulakattayken caldi ben kapattim kayinbabam ariyo 10 kere kapatitirum ariyo sonra actim ne var 10 kere ariyosunuz cok onemli ne var diye bagirdim sinirlendimm diye bana tavir aldilar ekstra boyle anlayissiz insanlar kaynanam ve kayinbabam cok dusuncesizler ve ben boyle insanlara tahammul edemeyen biriyim kim olursa olsun sabrediyorum ama bi yere kadar yani. Neyse boyle olaylar basimdan gectigo icin ben ne kaynanamla ne kayinbabamla konusmadim gitmedim falan evdeyim her gun normalde ilk 3 ay kayananmlara gider yemek hazirlariz bulasik yikarim cay kotarim hicbir saygisizlilk yapmadim hersey cok guzeldi ama bana kimse acimiyordu onu farkettim gece gec olsa bile evinize gidin bile demezlerdi ben markette calistigim zaman bile 15 saat ayakta calisiyordim o zmnlar gelip kaynanamda saat 11 gece bile bulasik yikamaktan evime gelemiyordum falan esimin keyfi yerindeydi ailesiyle nasil olsa umru degildim . Kac ay sonra esim agzindan kacirdi annesi dogum günügunu olayinda gelin beni kovdu diyomuş bn bunu duydum daha cok sinirlendim. Dedim ki icimden iyi ki o olay olmus yoksa gercek yuzlerini goremicektim. Neyse esimle bu aralar hep anne ve babasi yuzunden kavga ediyoruz bosanmayi bile dusunuyorum o derece ne yapicam yuvami bozacaklar diye cok korkuyorum esim ailesine hic kiyamiyir o gun bile beni degil anasini babasini dusundu ben uzuldugum agladigimla kaldim hala kimse benden ozur dilemiyirlar ekstra ben selam bile vermistim onlara ama onlar bana selam bile vermiyolar bide gelin kovdu lafini duymadigimda vermistim somdi hic vermiyorum selam falan engelledim telefonlarini da kafam atinca gidecek bir yerimde yok ailem uzakta. 3 saatlik uzaktalar ve ben aileme hafta sonu esimle godeniliyorum sadece onu da babasinin arabadini alip gidiyoruz arabamiz da yok evimiz de yok babasinin evi ben bu durumdan cok sıkıldım en son küs oldugumda arabayi bile vermiceklerdi annemlere gidicem dedigimde esim goturcek ona bile laf yaptılar bnde esime dedim trenle giderim ama esim illa araba istiyor cok zor durumda kalıyorum ne yapicam bilmiyorum. Esime ne kadar anlatsam da anlamiyir ailesine soz geciremiyir hicbir zaman .Esim boyle degildi liseden ayni sinifta tanistik 9 sene sevgililik 1 sene nisanlilik 10 ay evliligim var benle cok ilgileniyordu evlendigimizden beri ben ikinci plana atildim ve ben bundan cok rahatsızım esim eve gelince isten hep uyuyor ben bütün gun evde tek basimayim hic bir yere gidemiyirum cunku bilmedigim bir yer gurbetteyim esimle gezemiyorum basbasa bile vakit cok az gecirirken esim hep uyurken annesi arayinca hemen kosup gider yukari 2 3 4 saat gelmez beni dusunmez ben oraya gitme erken gel diyince suclu bn oluyorum saniyo ki ben ailesiule küsüm diye ailesiyle gorusturmuyorum saniyolar benjm amacim esimle vakit gecirmek ilk senemiz ama esim bunu gormuyor ne var ne yok annesi babasi kardesleri benden habersiz kardesine 20 bin gondermeler benden habersiz internetin sifrelerine modemine kadar vermeler ama esim 30 bin aliyor bunlari telefonunu kurcalarken ogrendim bana hicbirsey anlatmiyor sorunca ogrenince kizinca suclu ben oluyorum bide ben ailemin yanina gittim bu hafta 3 4 gun kaldik esimle orda bile beni anneme birakip gelmeyi dusynmus temelli bn bunu babamdan annemden ogrendim ve cok sonradan ogrendim dun aksam da bende esimi evden kovdum yukari aileainin yanina kalmadini soyledim giysi falan al kal diye akli basina gelsin diye yaptim ama hala akillanmiyor ne yapicam fikirlerinize ihtiyacim var
İyi de aile apartmanına gelin giderken ne olacağını sanıyordunuz?

Siz evlenmemiş aileye eklenti olmuşsunuz, sizi baba evinde temelli bırakacağını anne babanıza nasıl söylemiş ve onlar da hiç bir şey dememiş mi yani?

Senın kocan sınır bilmeyen biri ya böyle ömrü Her an diyebilirler işte farkindayim evden de istese atarlar ogullarini goremezler o yuzden atamiyolar cunku bn gidersem onu da goturcem

10 aydir evliyim. Eşimi severek evlendim. Esimle ailesi arasinda kaliyorum. Ben izmirden denizliye gelin geldim gurbetteyim aile apartmaninda yasiyorum esimin ailesi ust katta ben 2 . Kattayim. Esimle iliskiye giremedik balayindan beri 10 aydir vajinismus var bu ayri bir yara icimde neyse boyle basladi sorunlarim ama kimse bilmiyor esimle sadece ben biliyoruz. Esimin dogum gunuydu esim calisiyot bende calismiyoru m is bulamadim evdeyim tum gun bnde param olmafigi icin ona surpriz hazirlamak istedim yatak odasina fotograflarimizu koydum yatagi susledim mum muzik sonra mutfakta masa hazirlafim yemek ler yaptim pasta hazirladim kendim yaptim neyse ustune kirmizi elbise giydim suslendim kocami bekliyorum. Kocam geldi isten tuvalete girdi bnde odalarin kapisini kapattim gormesin surpriz yapcam ya hazirlik yapiyom oyle gizlice tuvalete girdi elimde benim de gizledigim esarp var gozunu baglicam diye bekliyorum neyse esimin telefonu caldi annesi yukardan gelcekmis surprizi varmis bnde dedim ki sonra gelsinn demem kalmadi kapi caldi dedim ki acma sonra gelsin kac kere soyledim o da kapiyi acti bnde tabi salona gectim ustum musait degil kirmizi elbise var ruj suruk utandim gormesinler diye neyse baktim salona geliyolar kapiyi tuttum dedim hayir suan degil sonra gelsin bana esim demesin mi annemden ozur dile sonra ben o kadar emegime mi yanayim hevesimin kirildigina mi bei yok saymasina mi o uzuntuyle tuvalete ağlama ya gittim bu arada kaynanamda mutfaga girmis elinde pasta getirmis koymus surprizi esim gormus masayi falan ven iyice sinirlendim tuvalette anladim girdiklerini. Neyse sonra kavga ettim esimle iste o gun bagirdim cagirdim sen beni nasil yok sayarsin diye o gunumun icine edildi sonradan aylar gecti tavi ben kaynanamlarla konusmuyorum cunku sınır bilmeyen insanlar bnde mesafe aldim neyse o aylarda mulakatim vardi online ordayken 10 kere telefonum mulakattayken caldi ben kapattim kayinbabam ariyo 10 kere kapatitirum ariyo sonra actim ne var 10 kere ariyosunuz cok onemli ne var diye bagirdim sinirlendimm diye bana tavir aldilar ekstra boyle anlayissiz insanlar kaynanam ve kayinbabam cok dusuncesizler ve ben boyle insanlara tahammul edemeyen biriyim kim olursa olsun sabrediyorum ama bi yere kadar yani. Neyse boyle olaylar basimdan gectigo icin ben ne kaynanamla ne kayinbabamla konusmadim gitmedim falan evdeyim her gun normalde ilk 3 ay kayananmlara gider yemek hazirlariz bulasik yikarim cay kotarim hicbir saygisizlilk yapmadim hersey cok guzeldi ama bana kimse acimiyordu onu farkettim gece gec olsa bile evinize gidin bile demezlerdi ben markette calistigim zaman bile 15 saat ayakta calisiyordim o zmnlar gelip kaynanamda saat 11 gece bile bulasik yikamaktan evime gelemiyordum falan esimin keyfi yerindeydi ailesiyle nasil olsa umru degildim . Kac ay sonra esim agzindan kacirdi annesi dogum günügunu olayinda gelin beni kovdu diyomuş bn bunu duydum daha cok sinirlendim. Dedim ki icimden iyi ki o olay olmus yoksa gercek yuzlerini goremicektim. Neyse esimle bu aralar hep anne ve babasi yuzunden kavga ediyoruz bosanmayi bile dusunuyorum o derece ne yapicam yuvami bozacaklar diye cok korkuyorum esim ailesine hic kiyamiyir o gun bile beni degil anasini babasini dusundu ben uzuldugum agladigimla kaldim hala kimse benden ozur dilemiyirlar ekstra ben selam bile vermistim onlara ama onlar bana selam bile vermiyolar bide gelin kovdu lafini duymadigimda vermistim somdi hic vermiyorum selam falan engelledim telefonlarini da kafam atinca gidecek bir yerimde yok ailem uzakta. 3 saatlik uzaktalar ve ben aileme hafta sonu esimle godeniliyorum sadece onu da babasinin arabadini alip gidiyoruz arabamiz da yok evimiz de yok babasinin evi ben bu durumdan cok sıkıldım en son küs oldugumda arabayi bile vermiceklerdi annemlere gidicem dedigimde esim goturcek ona bile laf yaptılar bnde esime dedim trenle giderim ama esim illa araba istiyor cok zor durumda kalıyorum ne yapicam bilmiyorum. Esime ne kadar anlatsam da anlamiyir ailesine soz geciremiyir hicbir zaman .Esim boyle degildi liseden ayni sinifta tanistik 9 sene sevgililik 1 sene nisanlilik 10 ay evliligim var benle cok ilgileniyordu evlendigimizden beri ben ikinci plana atildim ve ben bundan cok rahatsızım esim eve gelince isten hep uyuyor ben bütün gun evde tek basimayim hic bir yere gidemiyirum cunku bilmedigim bir yer gurbetteyim esimle gezemiyorum basbasa bile vakit cok az gecirirken esim hep uyurken annesi arayinca hemen kosup gider yukari 2 3 4 saat gelmez beni dusunmez ben oraya gitme erken gel diyince suclu bn oluyorum saniyo ki ben ailesiule küsüm diye ailesiyle gorusturmuyorum saniyolar benjm amacim esimle vakit gecirmek ilk senemiz ama esim bunu gormuyor ne var ne yok annesi babasi kardesleri benden habersiz kardesine 20 bin gondermeler benden habersiz internetin sifrelerine modemine kadar vermeler ama esim 30 bin aliyor bunlari telefonunu kurcalarken ogrendim bana hicbirsey anlatmiyor sorunca ogrenince kizinca suclu ben oluyorum bide ben ailemin yanina gittim bu hafta 3 4 gun kaldik esimle orda bile beni anneme birakip gelmeyi dusynmus temelli bn bunu babamdan annemden ogrendim ve cok sonradan ogrendim dun aksam da bende esimi evden kovdum yukari aileainin yanina kalmadini soyledim giysi falan al kal diye akli basina gelsin diye yaptim ama hala akillanmiyor ne yapicam o kadar sene bu iliski icin emek verdim hemen bosanmak istemiyirum evliligimi surdurmeys calismak istiyirum ama bu olanlar yuzunden fikrimi her an degistirebilirim ne yapicagimi bilmiyorum bosansam ailemin yanina da gidemem onlarda dusuncesizler bn bju olanlari anlattigimda bile bana sakin ol alttan al diyolar esimi bile benden fazla dusunuyolar ben kizlari olarak elim sanki ne yapicagimi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacim var
Doğrusu boşanmak. Ortada bir evlilik ve koca yok.
Boşanmaya niyetin yoksa ordan acilen uzağa taşınmak aile apartmanında ne işin var zaten?
Ailen de ağızlarını açıp payını verememiş mi bu densizin?

10 aydir evliyim. Eşimi severek evlendim. Esimle ailesi arasinda kaliyorum. Ben izmirden denizliye gelin geldim gurbetteyim aile apartmaninda yasiyorum esimin ailesi ust katta ben 2 . Kattayim. Esimle iliskiye giremedik balayindan beri 10 aydir vajinismus var bu ayri bir yara icimde neyse boyle basladi sorunlarim ama kimse bilmiyor esimle sadece ben biliyoruz. Esimin dogum gunuydu esim calisiyot bende calismiyoru m is bulamadim evdeyim tum gun bnde param olmafigi icin ona surpriz hazirlamak istedim yatak odasina fotograflarimizu koydum yatagi susledim mum muzik sonra mutfakta masa hazirlafim yemek ler yaptim pasta hazirladim kendim yaptim neyse ustune kirmizi elbise giydim suslendim kocami bekliyorum. Kocam geldi isten tuvalete girdi bnde odalarin kapisini kapattim gormesin surpriz yapcam ya hazirlik yapiyom oyle gizlice tuvalete girdi elimde benim de gizledigim esarp var gozunu baglicam diye bekliyorum neyse esimin telefonu caldi annesi yukardan gelcekmis surprizi varmis bnde dedim ki sonra gelsinn demem kalmadi kapi caldi dedim ki acma sonra gelsin kac kere soyledim o da kapiyi acti bnde tabi salona gectim ustum musait degil kirmizi elbise var ruj suruk utandim gormesinler diye neyse baktim salona geliyolar kapiyi tuttum dedim hayir suan degil sonra gelsin bana esim demesin mi annemden ozur dile sonra ben o kadar emegime mi yanayim hevesimin kirildigina mi bei yok saymasina mi o uzuntuyle tuvalete ağlama ya gittim bu arada kaynanamda mutfaga girmis elinde pasta getirmis koymus surprizi esim gormus masayi falan ven iyice sinirlendim tuvalette anladim girdiklerini. Neyse sonra kavga ettim esimle iste o gun bagirdim cagirdim sen beni nasil yok sayarsin diye o gunumun icine edildi sonradan aylar gecti tavi ben kaynanamlarla konusmuyorum cunku sınır bilmeyen insanlar bnde mesafe aldim neyse o aylarda mulakatim vardi online ordayken 10 kere telefonum mulakattayken caldi ben kapattim kayinbabam ariyo 10 kere kapatitirum ariyo sonra actim ne var 10 kere ariyosunuz cok onemli ne var diye bagirdim sinirlendimm diye bana tavir aldilar ekstra boyle anlayissiz insanlar kaynanam ve kayinbabam cok dusuncesizler ve ben boyle insanlara tahammul edemeyen biriyim kim olursa olsun sabrediyorum ama bi yere kadar yani. Neyse boyle olaylar basimdan gectigo icin ben ne kaynanamla ne kayinbabamla konusmadim gitmedim falan evdeyim her gun normalde ilk 3 ay kayananmlara gider yemek hazirlariz bulasik yikarim cay kotarim hicbir saygisizlilk yapmadim hersey cok guzeldi ama bana kimse acimiyordu onu farkettim gece gec olsa bile evinize gidin bile demezlerdi ben markette calistigim zaman bile 15 saat ayakta calisiyordim o zmnlar gelip kaynanamda saat 11 gece bile bulasik yikamaktan evime gelemiyordum falan esimin keyfi yerindeydi ailesiyle nasil olsa umru degildim . Kac ay sonra esim agzindan kacirdi annesi dogum günügunu olayinda gelin beni kovdu diyomuş bn bunu duydum daha cok sinirlendim. Dedim ki icimden iyi ki o olay olmus yoksa gercek yuzlerini goremicektim. Neyse esimle bu aralar hep anne ve babasi yuzunden kavga ediyoruz bosanmayi bile dusunuyorum o derece ne yapicam yuvami bozacaklar diye cok korkuyorum esim ailesine hic kiyamiyir o gun bile beni degil anasini babasini dusundu ben uzuldugum agladigimla kaldim hala kimse benden ozur dilemiyirlar ekstra ben selam bile vermistim onlara ama onlar bana selam bile vermiyolar bide gelin kovdu lafini duymadigimda vermistim somdi hic vermiyorum selam falan engelledim telefonlarini da kafam atinca gidecek bir yerimde yok ailem uzakta. 3 saatlik uzaktalar ve ben aileme hafta sonu esimle godeniliyorum sadece onu da babasinin arabadini alip gidiyoruz arabamiz da yok evimiz de yok babasinin evi ben bu durumdan cok sıkıldım en son küs oldugumda arabayi bile vermiceklerdi annemlere gidicem dedigimde esim goturcek ona bile laf yaptılar bnde esime dedim trenle giderim ama esim illa araba istiyor cok zor durumda kalıyorum ne yapicam bilmiyorum. Esime ne kadar anlatsam da anlamiyir ailesine soz geciremiyir hicbir zaman .Esim boyle degildi liseden ayni sinifta tanistik 9 sene sevgililik 1 sene nisanlilik 10 ay evliligim var benle cok ilgileniyordu evlendigimizden beri ben ikinci plana atildim ve ben bundan cok rahatsızım esim eve gelince isten hep uyuyor ben bütün gun evde tek basimayim hic bir yere gidemiyirum cunku bilmedigim bir yer gurbetteyim esimle gezemiyorum basbasa bile vakit cok az gecirirken esim hep uyurken annesi arayinca hemen kosup gider yukari 2 3 4 saat gelmez beni dusunmez ben oraya gitme erken gel diyince suclu bn oluyorum saniyo ki ben ailesiule küsüm diye ailesiyle gorusturmuyorum saniyolar benjm amacim esimle vakit gecirmek ilk senemiz ama esim bunu gormuyor ne var ne yok annesi babasi kardesleri benden habersiz kardesine 20 bin gondermeler benden habersiz internetin sifrelerine modemine kadar vermeler ama esim 30 bin aliyor bunlari telefonunu kurcalarken ogrendim bana hicbirsey anlatmiyor sorunca ogrenince kizinca suclu ben oluyorum bide ben ailemin yanina gittim bu hafta 3 4 gun kaldik esimle orda bile beni anneme birakip gelmeyi dusynmus temelli bn bunu babamdan annemden ogrendim ve cok sonradan ogrendim dun aksam da bende esimi evden kovdum yukari aileainin yanina kalmadini soyledim giysi falan al kal diye akli basina gelsin diye yaptim ama hala akillanmiyor ne yapicam o kadar sene bu iliski icin emek verdim hemen bosanmak istemiyirum evliligimi surdurmeys calismak istiyirum ama bu olanlar yuzunden fikrimi her an degistirebilirim ne yapicagimi bilmiyorum bosansam ailemin yanina da gidemem onlarda dusuncesizler bn bju olanlari anlattigimda bile bana sakin ol alttan al diyolar esimi bile benden fazla dusunuyolar ben kizlari olarak elim sanki ne yapicagimi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacim var
Sen en büyük hatayı kv ile altlı üstlü oturarak yapmışsın.

Belki vajinusmus olma sebebin budur. Orayı yuvanız olarak görmemişsin, her an biri gelecekmiş hissi olmuş. Sürekli kapı, telefon çalacak diye tetikte beklemişsin.

İyi de aile apartmanına gelin giderken ne olacağını sanıyordunuz?

Siz evlenmemiş aileye eklenti olmuşsunuz, sizi baba evinde temelli bırakacağını anne babanıza nasıl söylemiş ve onlar da hiç bir şey dememiş mi yani?
Aile apartmanina mecburen gittik cunku esiminde benimde isimiz yoktu ilk 3 ay onlarda hazir ev var diye bize verdiler ama ben en basindan beri o evi hic istemedim mecbur birakildim sorun cikmasin diye seslenmedim ilk gunden ama biliyordum boyle olacaklarini esim bile bilmiyordu bn esime yeni ev alalim deim tasinalim bu sene dusunuyoruz ama isinden ayrilamiyir suan

Bunlar hep gençlikten hep cahillikten bir 10 sene sonra başını taşlara vuracaksın ah ben nasıl çekmişim nasıl susmuşum nasıl katlanmışım diye. tabi inatla evli kalmaya devam edersen... Bu işi sağlam bir cinnet ve taşınma çözer ancak.
Ben susup katlanmiyorum ki bacim esim susuyor sorun orda ben herkese bahlgirir cagiririm gerekirse tasinirim ama kocam cok sakin kaliyir her seye izin veriyor aanasina babasina duskun ayrilamiyor

Aile apartmanina mecburen gittik cunku esiminde benimde isimiz yoktu ilk 3 ay onlarda hazir ev var diye bize verdiler ama ben en basindan beri o evi hic istemedim mecbur birakildim sorun cikmasin diye seslenmedim ilk gunden ama biliyordum boyle olacaklarini esim bile bilmiyordu bn esime yeni ev alalim deim tasinalim bu sene dusunuyoruz ama isinden ayrilamiyir suan
Bence bu büyük yanlış. İkinizde işi gücü yokken ne diye evlendiniz? Böyle de aile evine mecbur kalırsınız. Kişisel alanınız olmaz. Bu arada eşinde de ciddi sıkıntılar var.

O ne ki zilimi gunde 10 kere basiyolar sinir falan yok her aksam yemege cagiriyorlardi ben gitmek zorunda degilim ona bile alinan insanlar sonra esimde bana kizardi daha yeni evliyiz kendi yemeklerimizi yiyelim bi duzenimiz olsun istiyorum ama kimse görmüyor
Konuya sonradan eklemeler yapmış düzenlemişsiniz yorumu düzenlemeden önce yaptım.

Bunlar hep gençlikten hep cahillikten bir 10 sene sonra başını taşlara vuracaksın ah ben nasıl çekmişim nasıl susmuşum nasıl katlanmışım diye. tabi inatla evli kalmaya devam edersen... Bu işi sağlam bir cinnet ve taşınma çözer ancak.
Tasinmayi o kadar istiyorum ki bir bilsen ben kimseye katlanmamak icin sınır koydum zaten mesafe falan baktim olmuyor diye ama olan bana oluyor kpss bile calisamiyirum morallerim sıfır atanip para kazanmak istiyorum ama olmuyor durumlar boyle

Mecburen gittik mecbur bırakıldım derken zorladılar mı yani sizi ikinizde işsizken illa evlenin diye?

Bence bu büyük yanlış. İkinizde işi gücü yokken ne diye evlendiniz? Böyle de aile evine mecbur kalırsınız. Kişisel alanınız olmaz. Bu arada eşinde de ciddi sıkıntılar var.
Esim aslinda bana karsi cok iyi ama ailesi olunca konu beni ikinci plana atiyor hep ben bunu hazmedemiyorum

Mecburen gittik mecbur bırakıldım derken zorladılar mı yani sizi ikinizde işsizken illa evlenin diye?
Esim veteriner bende ekonomi ve finans mezunuyum is bulamadik ama buldu esim 3 . Ayimizda bnde markette is buldum sonra ayrildim

İşsizken evlenenlere oha diyorum. Evlilik ayrı bir evi geçindirmektir. Ailelerden harçlık alıp sırf rahatça fan fin fon olsun diye evleniliyor sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X