- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
çorba yap tadını almazsın bile yayla çorbası tarzında pirinçle.arkadaslar ben eskm oglum hicbirimiz brokoli sevmiyoruz. farkli tarifler de denemedim aslinda. denediklerimi veya disarida yediklerimi begenmedik.
ama hangi akla hizmetse esim gidip 2 tane brokoli almis. 1 haftadir dolapta bekliyor. artik cope gidecek. yanilmaz bir tarifiniz var mi?
belki bir ailenin brokoli sevmesine vesile olacaksinizbu hayirdan geri kalmayin
arkadaslar ben eskm oglum hicbirimiz brokoli sevmiyoruz. farkli tarifler de denemedim aslinda. denediklerimi veya disarida yediklerimi begenmedik.
ama hangi akla hizmetse esim gidip 2 tane brokoli almis. 1 haftadir dolapta bekliyor. artik cope gidecek. yanilmaz bir tarifiniz var mi?
limonlu ve yagli haslayip denemistim ama sogan ve patates koymadim. pek hosuma gitmemisti.patatesle denedin mi salata şeklinde yeşil soğan ve biraz limon bol sızma zeytinyağı
Kremalı brokoli çorbası yapın hatta içine başka sebzelerde ekleyebilirsiniz.
Brokoli çorbası deneyebilirsiniz.
çorba yap tadını almazsın bile yayla çorbası tarzında pirinçle.
nasil yapiliyor?normalde ben de sevmem ama yoğurtlu salatasını yerim. Bu şekilde denediniz mi
bunu arastirdim ama soyle guzel yorum almis bir tarif bulamadim.Kremalı brokoli graten yapabilirsiniz.
Bizim evdede asla yemezler ama bu şekilde yaptığımda bayıldılar.
bamyayi ben de sevmem ama karabiber tuz kirmiZi bibere bulayip citir citir olana (akiskan sivisi tamamen kuruyana )kadar bol yagda kizartinca seviyorum.Salatası, bol limonlu harika olur. Çok da severim ama sevmeyen biri sevemez. Mesela ben bamya hayatta sevmem, sen önüme bin çeşidini getir yine de yemem.. Sizin de öyle olmuş. Seven birine verin bari çöpe gitmesin, yazık. .
Haşlayıp limonlayıp üzerine yoğurt döküyorsunuz bu kadarnasil yapiliyor?
ooo patates salatasini bazen bir tencere dolusu yapar oturur yerim.patatesli salatasına bayılıyorum ancak çok yediriyor yedikçe yiyorum.olsa da yesek
Patatesli salata dediğiniz nasıl bir şey olakiii ???patatesli salatasına bayılıyorum ancak çok yediriyor yedikçe yiyorum.olsa da yesek
ooo patates salatasini bazen bir tencere dolusu yapar oturur yerim.
birini corba yapacagim bakalimbrokoli çorbası deneyin, eşim hayatta ağzına sürmez normalde.Ama çorbasını bayılarak içiyor.
Ben haşlanıp üzerine sarımsaklı limonlu sosla seviyorum ama siz severmezsiniz heralde
yok bunlari sevecegimi sanmiyorumHaşlayıp limonlayıp üzerine yoğurt döküyorsunuz bu kadar
ablam haşlıyor üzerine limon yag sarımsak rendesi tuz kırmızı biberden sos yapıp döküyo ben ile yiyorumarkadaslar ben eskm oglum hicbirimiz brokoli sevmiyoruz. farkli tarifler de denemedim aslinda. denediklerimi veya disarida yediklerimi begenmedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?