- Konu Sahibi fahri konsolos
-
Patatesli salata dediğiniz nasıl bir şey olakiii ???
siz o halde brokoli seviyorsunuz.Valla benim yaptığım tek şekli. : Brokoli, karnıbahar, havuç. haşlayıp, Zeytinyağı ve limonla yemek. Onuda benden başka kimse yemiyor zatii.
O değil de canım çekti
Eziyet zatii.. Ya rejim ,diyet sevdasına ..yada senin gibi yemediği halde eve brokoli alan koca sayesinde ya aslında çok faydalıymış diyerekten yiyorum....siz o halde brokoli seviyorsunuz.
brokoli sevmeyen biri icin bu sekilde yemek eziyet oluyor
arkadaslar ben eskm oglum hicbirimiz brokoli sevmiyoruz. farkli tarifler de denemedim aslinda. denediklerimi veya disarida yediklerimi begenmedik.
ama hangi akla hizmetse esim gidip 2 tane brokoli almis. 1 haftadir dolapta bekliyor. artik cope gidecek. yanilmaz bir tarifiniz var mi?
belki bir ailenin brokoli sevmesine vesile olacaksinizbu hayirdan geri kalmayin
bu sekilde haslamadan deneyeyim o zaman salatasini. cunku salatalari severim genellikleCoook seven biri olarak bile haslamasini sevmem cunku oyle yumusacik guzel olmuyor. Brokolinin hafif diri kalmasi lazim. Salata ve sarimsak sever bir aileyseniz salatasi mukemmel. Brokoliyi buharda hafif pisirin. Bir tencereye az su koyup ustune süzgeçte brokolileri koyun onun buharinda hafif pisip hafif diri kalacak. Soğuyunca bol limon zeytinyagi ve icine rendelenmis sarimsak koyun(1 brokoliye 2 sarimsak) harmanlayin. Pul biber de koyabilirsiniz gercekten cok guzel oluyor tavuk veya et yemeklerinin yanina. Hem sarimsak ve limon tadini hafifletir hem de brokoli ne kadar cok piserse tadi kokusu o kadar yogun oluyor o yuzden bunu daha cok sevebilirsiniz.
evde krema yok ama sut un tereyagi borseyler uydurayimÇorbayi bence kremali yap en meşhur hali o.
normalde ben de sevmem ama yoğurtlu salatasını yerim. Bu şekilde denediniz mi
birini corba yapacagim bakalim
yok bunlari sevecegimi sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?