• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇÖREK OTU GÜNLÜĞÜM.....

merhaba bende çörek otu yağı kullanıyorum yaklaşık 3 aydır 2 ayda bir hafta ara verdim ben metabolizmam güçlensin diye içiyordum ama benim boynumda lenf nodu büyümelerim vardı o yüzden takip ediliyordum 1 ay önce gittiğimde hepsi küçülmüştü çörek otu sayesinde mi oldu bilemiyorum
Bende de çörek otu yağı var. Fakat ben yağ içemem öğürüyorum.
Nasıl içiyorsunuz?
İçebilir miyim acaba ya?

1. 3 kasım +
  2. 4 kasım +
  3. 5 kasım ?
  4. 6 kasım
  5. 7 kasım
  6. 8 kasım
  7. 9 kasım

Ben de katılabilir miyim?
Migrene de iyi geliyordu sanırım.
Buraya yazayım ki unutmayayım.
İnşallah akşam çörek otu alayım. :KK66:
Günde bir çay kaşığı mı yiyeceğiz?

tabikide katılabilirsin canım: )
valla çörek otu ne kadar nezaman yenir hiç bilmiyorum? çünkü bu işler hassas işler...
ama ben şimdilik günde 1çay kaşığı yiyicem, karar sizin yemeyi arzu ederseniz.... kafile herkese açık: ) :)
hem bu arada yağından ziyade kendisini yemeyi tercih etmeni öneririm canım, aldığımız yağ belki hakikisi olmayabilir....
gözümüz göre göre kendisini yememiz bana daha güvenilir geliyor.

merhaba bende çörek otu yağı kullanıyorum yaklaşık 3 aydır 2 ayda bir hafta ara verdim ben metabolizmam güçlensin diye içiyordum ama benim boynumda lenf nodu büyümelerim vardı o yüzden takip ediliyordum 1 ay önce gittiğimde hepsi küçülmüştü çörek otu sayesinde mi oldu bilemiyorum

çörek otunun etkisi olmuş olabilir canım, çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda şifa versin inş canım.
küçülme olduğu için senin adına çok sevindim, maşaallah canım:nazar::nazar::nazar::KK19:
bu arada günlük ne miktarda yiyorsun acaba? birde 3aydır bünyende güçlenme hissettinmi peki? bence mutlaka hissetmişsindir.... ve başka neler hissettin? bizimle paylaşırsan çok seviniriz.......:KK19:

şimdi aldım :KK66:))

hadi gözünaydın, afiyet olsun balım: )))):KK19:

valla çörek otu ne kadar nezaman yenir hiç bilmiyorum? çünkü bu işler hassas işler...
ama ben şimdilik günde 1çay kaşığı yiyicem, karar sizin yemeyi arzu ederseniz.... kafile herkese açık: ) :)
hem bu arada yağından ziyade kendisini yemeyi tercih etmeni öneririm canım, aldığımız yağ belki hakikisi olmayabilir....

çörek otunun etkisi olmuş olabilir canım, çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda şifa versin inş canım.
bu arada günlük ne miktarda yiyorsun acaba? birde 3aydır bünyende güçlenme hissettinmi peki? bence mutlaka hissetmişsindir.... ve başka neler hissettin? bizimle paylaşırsan çok seviniriz.......:KK19:

Haklısın. Yağ hakiki mi bakalım?
Ben o yağı ne yapsam ya?
Bir araştırayım netten. ;)

canım istersen sende yine benim gibi haftalık liste tutabilirsin burada, nurluma dediğim gibi daha motive edici oluyo böyle...
afiyet olsun bu arada.

sağol canım, amin.
tamam inş sende tut: )
ben aylıkta tutcam ama haftaları birleştirerek: ))))
şifa olsun hepimize inş bu çörek otları: )
aşureden sadece 3yk dolusu yedim: )
yarında belki biraz yerim....

Maşallah canım iradene . 3 kaşık hiç bir şey :KK36:

Ben de katılabilir miyim?
Migrene de iyi geliyordu sanırım.
Buraya yazayım ki unutmayayım.
İnşallah akşam çörek otu alayım. :KK66:
Günde bir çay kaşığı mı yiyeceğiz?

Hoşgeldin canım :KK25:
Bende günde 1 çay kaşığı yiyorum .
Şifa olur inşallah hepimize .

Ben bugün biraz geç aldım akşama doğru 5 gibiydi sanırım . Normalde kahvaltıdan evvel almaya çalışıyorum . Sonuç olarak bugün ki çörekotu alımımda tamam .

Şifa olsun herkese ...

1 Kasım +
2 Kasım +
3 Kasım +
4 Kasım +

Ben bugün biraz geç aldım akşama doğru 5 gibiydi sanırım . Normalde kahvaltıdan evvel almaya çalışıyorum . Sonuç olarak bugün ki çörekotu alımımda tamam .

Şifa olsun herkese ...

1 Kasım +
2 Kasım +
3 Kasım +
4 Kasım +

şifa olsun inş canım: ):KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:
:KK68::KK68::KK68::KK19:

aslında doğru söylüyorsun tanelerini yemek daha güvenli ama çiğneyerek yemek gerektiği için bana acı geldi midem bulandı yiyeyemedim bende 1 çay kaşığı her sabah aç karnına içiyorum artık yağ imalatçılarının vicdanına kalmış:)

küçülme olduğu için senin adına çok sevindim, maşaallah canım:nazar::nazar::nazar::KK19:

aa benim mesajım niye çıkmamış ki:=)) ben mi beceremedim neyse sorularına cevap vereyim her sabah 1 çay kaşığı içiyorum aç karnına ama dediğin gibi tanelerini çiğneyerek yada öğüterek yemek daha güvenli ama bana acı geldiği için çiğneyerek yiyemedim öğüterek tüketmek içinde günlük taze olması gerekmiş oda zor geldi en kolayı yağı olduğu için onu tercih ettim:=) artık yağ üreticilerin vicdanına sığınıyorum ama evde kendinde yağını yapabiliyormuşsun bir yerde okumuştum zeytin yağında falan bekleterek falan şu an aklımda pek yok, ama çörek otunu içmeye başladığımdan beri bünyem daha güçlü çok sık grip olan biriyim 3 -4 aydır hiç olmadım ben buna ve kefire bağlıyorum

Back
X