Gebeliğe Hazırlık ÇÖREKOTU BAL TARÇIN DENEYİP HAMİLE KALANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi testi kullanıyorsun canım , bir de hangi saatte yapıyorsun ben de pazartesi itibariyle başlayacağım bugün sipariş verdim
Laboquick marka kaset test aldım ben diğer türlüsünü almadım anlamadım arkadaşım da almış yapamamış o da benimkinde alcaktı ben çok memnunum benimkiden öğleden sonra 2 de yapıyorum zaten 2 saat su içmiyoruz ama bu defa yavaştan koyulaştı bu yüzden sabah 11 de yaptım akşam 8 de de yapcam

Laboquick marka kaset test aldım ben diğer türlüsünü almadım anlamadım arkadaşım da almış yapamamış o da benimkinde alcaktı ben çok memnunum benimkiden öğleden sonra 2 de yapıyorum zaten 2 saat su içmiyoruz ama bu defa yavaştan koyulaştı bu yüzden sabah 11 de yaptım akşam 8 de de yapcam
Ben de o markayı aldım , uğurlu gelir umarım

Reglin 2. Günü başladım sabah akşam diyo ama ben abartmadan tatlı kaşığı ile aç karnına yedim 10 gün yumurtlama olmadan bitmiş oluyo zaten ama erken yumurtluyorsan erken bırak yine de hatta eşime de yedirdim ona sabah yedirdim bu ay o bi de keçiboynuzu özü yiyo yumurtlamayı takip ettim değerlendirdim oldu bir yıldır hiç olmamıştı gebelik o ay oldu
Belirti hissetmiş miydinizz

Belirti hissetmiş miydinizz
Yumurtlamayı güzel hissetmiştim gebelikte çok bi belirtim yoktu zaten çok yeniydi 4 haftalıktı kese bozuk dedi benim 4 buçk haftalıktı k
leke başladı bi hafta sonra gittim kese vardı bikaç gün sonra da boş dedi Kürtaj oldum falan yani neredeyse 2 ay full leke oldu gebeliğin belirtilerini anlayamadım hep korkulu geçti çünkü

Yumurtlamayı güzel hissetmiştim gebelikte çok bi belirtim yoktu zaten çok yeniydi 4 haftalıktı kese bozuk dedi benim 4 buçk haftalıktı k
leke başladı bi hafta sonra gittim kese vardı bikaç gün sonra da boş dedi Kürtaj oldum falan yani neredeyse 2 ay full leke oldu gebeliğin belirtilerini anlayamadım hep korkulu geçti çünkü
Bu ne kadar zaman önce olmuştu canım soylediysen unuttum 🥺

Back
X