Canım bak dün sabah pik değildi yakındır akşam silik oldu bi saat önce yaptım tam pik oldu 18. Gün hamile kaldığım ay 15. Günde böyle pik olmuştu yani hiç vazgeçmeden yapmak gerekmiş onu anladımBir de bu ay beslenmeme dikkat edeceğim valla elimden gelen bu canım takdir Allah'tan
Ay evet kopkoyu olmuşCanım bak dün sabah pik değildi yakındır akşam silik oldu bi saat önce yaptım tam pik oldu 18. Gün hamile kaldığım ay 15. Günde böyle pik olmuştu yani hiç vazgeçmeden yapmak gerekmiş onu anladım
İnşAllahhhAy evet kopkoyu olmuşinşallah bu ay olacak çiçeğim
Ben de pazartesi başlayacağım yapmaya , daha ben 12 güne falan anca yumurtlama görürüm o zaman senin hamile olduğunu öğrenirizİnşAllahhh
İnşAllahhhh kuzu yaaaa isteyen herkese bebiş nasip olsun içinde bize deeBen de pazartesi başlayacağım yapmaya , daha ben 12 güne falan anca yumurtlama görürüm o zaman senin hamile olduğunu öğreniriz
Su an yumurtlama belirtilerin var mı pekiİnşAllahhhh kuzu yaaaa isteyen herkese bebiş nasip olsun içinde bize dee
Var ya bikaç gündür sol kasığım batıyor hatta neredeyse 5 gündürSu an yumurtlama belirtilerin var mı peki
Peki sende akıntı oluyor mu her yumurtlamadaVar ya bikaç gündür sol kasığım batıyor hatta neredeyse 5 gündür
Bu ay aşırı olmadı az da olsa oluyo yaPeki sende akıntı oluyor mu her yumurtlamada
Her yumurtlamada olmayabiliyormuş sanırımBu ay aşırı olmadı az da olsa oluyo ya
Evet bazen çok hissetmiyoruz sanırımHer yumurtlamada olmayabiliyormuş sanırım
Canım sen bu ay inositol kullanıyor muydunEvet bazen çok hissetmiyoruz sanırım
Yok kuzu kullanmadım sadece demir ilacımı folik asit ve kür kullandımCanım sen bu ay inositol kullanıyor muydun
Bende d vitamini , kür , folik asit , glifor bir de işte salıdan itibaren inositol kullanacağım tüm tuşlara basalım bakalımYok kuzu kullanmadım sadece demir ilacımı folik asit ve kür kullandım
Ovulasyon testi kesin kullan canım çok faydası var en azından temkinli olursunBende d vitamini , kür , folik asit , glifor bir de işte salıdan itibaren inositol kullanacağım tüm tuşlara basalım bakalım
Pazartesiye gelir o da yapacağım onu da zaten ben hemen yumurtlamıyorumOvulasyon testi kesin kullan canım çok faydası var en azından temkinli olursun
At at bakarızzz beraberrrBen de atarım sana
Teste devam edecek misin peki adete kadarAt at bakarızzz beraberrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?