Canım daha 21 mayısa çok var inşallah gebesindir de gerek kalmazMerhaba,
Bende bu ay regl olursam deneyeceğim ve ovulasyon testi de alacagım. Bu ay takvim yöntemi ile 3-8 mayıs arası korunmadık. Göğülerimde acı var diye heves ettim erken gebelik testi testi sonuç negatif 21 mayısta regl bekliyorum sonrasında deneyecegim. Allah herkese beklediğini saglıkla nasip etsin.
İnsallah, Doktora gittim bi sorun yok ne zaman bebek istersen o zaman folik asit başla gebe kalınca gel dedi. Daha önce talihsiz bir gebeliğim oldu ve uzun süre cesaret edemedim. Şimdi cesaretliyim sanki hiç olmayacak gibi geliyorCanım daha 21 mayısa çok var inşallah gebesindir de gerek kalmazama olmazsa burada hep birlikte ovulasyonla takip edelim sürecimizi Hepimize güzel sağlıklı evlatlar nasip olsun
Yok canım silikleşene kadar yapcamTeste devam edecek misin peki adete kadar
Folik asite gebelikten önce de başlayabilirsin su an kullanıyor musunİnsallah, Doktora gittim bi sorun yok ne zaman bebek istersen o zaman folik asit başla gebe kalınca gel dedi. Daha önce talihsiz bir gebeliğim oldu ve uzun süre cesaret edemedim. Şimdi cesaretliyim sanki hiç olmayacak gibi geliyorbeklemekte ayrı bir sınavmış. Allah kucağımızı sağlıkla doldursun insallah.
Gebeliği öyle takip edip ovulasyonla öğrenenler de oluyor ya ondan sordum balimYok canım silikleşene kadar yapcam
Evet aldım. kullanıyorum. Birde bi markanın multi vitaminini kullanıyorum.Folik asite gebelikten önce de başlayabilirsin su an kullanıyor musun
Yok yok testim var kuzu 12 gün sonra yaparımGebeliği öyle takip edip ovulasyonla öğrenenler de oluyor ya ondan sordum balim
Güzel haberlerini bekliyorumEvet aldım. kullanıyorum. Birde bi markanın multi vitaminini kullanıyorum.
Ay yok onu duymadım o kadar çok şey var ki hangisini yapacağını bilemiyor insanEşimin babannesi günde 21 tane çekirdekli siyah üzüm ye demişti. Duydunuz mu hiç ?
12 gün geçmez artıkYok yok testim var kuzu 12 gün sonra yaparım
insallah hepimiz güzel haberler alırız. buraya da yazmak nasip olur.Güzel haberlerini bekliyorum
Çörek otu ile beraber deneyeyim dedim onuda aslında stres de olmamak lazım ama elde degil.Ay yok onu duymadım o kadar çok şey var ki hangisini yapacağını bilemiyor insan
Eşime keçiboynuzu özü kullanıyoruz sprem kalitesini arttırmak için , başka da bir şey yapmıyorum inan hiçÇörek otu ile beraber deneyeyim dedim onuda aslında stres de olmamak lazım ama elde degil.
insallah şifa olur. Keciboynuzu özünü baya duydum faydası olanlar olmuş. Çevremde vardı bi iki tane.Eşime keçiboynuzu özü kullanıyoruz sprem kalitesini arttırmak için , başka da bir şey yapmıyorum inan hiç
Ayy sormaaaa sıra bekliyoruz şimdi bi muayene olayım dakikalar geçmiyo oyyyy olsun sağlıklı gebelik olsun da12 gün geçmez artık
Benim eşim de kullanıyo canıminsallah şifa olur. Keciboynuzu özünü baya duydum faydası olanlar olmuş. Çevremde vardı bi iki tane.
Yooo ben de 11 ile 20 arası en doğru saatler duydum canım değerlendir benim dediğimi de laboquick marka çok iyi yani bana çok iyi geldiovulasyon testi için innovita diye bi marka önerdiler. onu alıcam. siz kullanıyormusunuz kafamı saatleri karıştırıyor 12-17 arasında yapın demiş. ben o saatlerde çalısıyorum. Forumdan birine sordum akşam yapıyorum dedi. sonra satıcıya sordum. En iyi saatler 12-17 arası. bu saatler dışında dogru sonuç alamayabilirsiniz yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?