Kızlar bu kürü deneyip gebe kalan oldu mu aranızda ? Ne kadar süre kullandınız ne zaman bıraktınız ve eşiniz de yedi mi ?
Ben de bu ay ovulasyon testi deneyeceğim bugün kuru yemeye başladım inşallah ikimiz de hamile kalırızCanım ben kullandım ovulasyon testi de denedim o ay gebelik kaldım boş gebelikti ama kaldım yani ocak ayıydı subat 26 da kürtaj oldum bu ay yine denedim bakalım hayırlısı
İnşAllahhh canımmmm teşekkür ederimBen de bu ay ovulasyon testi deneyeceğim bugün kuru yemeye başladım inşallah ikimiz de hamile kalırızkaybın için çok üzgünüm umarım bu ay sağlıklı bir gebeliğin olur . Nasıl kullanmıştın peki anlatır mısın
Ay inşallah olur ya öyle bir umut oldun ki icimeReglin 2. Günü başladım sabah akşam diyo ama ben abartmadan tatlı kaşığı ile aç karnına yedim 10 gün yumurtlama olmadan bitmiş oluyo zaten ama erken yumurtluyorsan erken bırak yine de hatta eşime de yedirdim ona sabah yedirdim bu ay o bi de keçiboynuzu özü yiyo yumurtlamayı takip ettim değerlendirdim oldu bir yıldır hiç olmamıştı gebelik o ay oldu
Canımsın bende bi de pco var kürtajdan sonra da kist oluştu senin sat ne zaman bat ne zamanAy inşallah olur ya öyle bir umut oldun ki icime
Bana da doktor PCO gorunumu var dedi ama hormon degerlerim normal , sat 12 Mayıs bat belli değilCanımsın bende bi de pco var kürtajdan sonra da kist oluştu senin sat ne zaman bat ne zaman
Hadi bakalım hayırlısı benim hormonları bakacağı ay hamile kalmıştım hormonlarım hakkında bi fikrim yok hahaBana da doktor PCO gorunumu var dedi ama hormon degerlerim normal , sat 12 Mayıs bat belli değilkorunmayı biraktiktan sonra döngüm alt üst oldu normalde hep düzenli olurdu
Ay ben ne var ne yoksa baktırdım hamile kalamiyorum diye delirmistimHadi bakalım hayırlısı benim hormonları bakacağı ay hamile kalmıştım hormonlarım hakkında bi fikrim yok haha
Benim doktor bir yık dolsun dedi doldu rahim filmi çekil dedi ve 2 saatlik yol gittik randevu almak için ve hamilesin dedi çok mutlu olmuştum ama işte nasip sen ne kadar zamandır evlisinAy ben ne var ne yoksa baktırdım hamile kalamiyorum diye delirmistimrahim filmi bile cekildi
2 yıl 8 ay oldu canım ama 2 yıla yakın korunduk 10 aydır korunmayı bıraktık ama bir ay rahim filmi 2 ayda şehir dışı sebebiyle deneyemedik yani 7 ay denedim diyebilirim onun da 2 ayında adet gormedim zatenBenim doktor bir yık dolsun dedi doldu rahim filmi çekil dedi ve 2 saatlik yol gittik randevu almak için ve hamilesin dedi çok mutlu olmuştum ama işte nasip sen ne kadar zamandır evlisin
Yaşın kaç senin ben hiç korunmadım hiç oluşmadı gebelik 3 ay düzenim şaştı sonra düzenli regl oldum ama ovulasyon testi dene kesinlikle hele düzensizse kesinlikle dene2 yıl 8 ay oldu canım ama 2 yıla yakın korunduk 10 aydır korunmayı bıraktık ama bir ay rahim filmi 2 ayda şehir dışı sebebiyle deneyemedik yani 7 ay denedim diyebilirim onun da 2 ayında adet gormedim zatenbu ay olur inşallah çok yorucu
Canım yaşım 27 , bu ay ovulasyon testi bu kür ve inositolle yeniden deneyeceğimYaşın kaç senin ben hiç korunmadım hiç oluşmadı gebelik 3 ay düzenim şaştı sonra düzenli regl oldum ama ovulasyon testi dene kesinlikle hele düzensizse kesinlikle dene
İnositol ben eczaneye sordum kız doğum izinden gelmiş kendisinde de pco var ve inositolden haberi yok sinir olmuştummmmmm ama onu da kullandım o da yumurtlama için iyi ben 29 yaşındayım canımCanım yaşım 27 , bu ay ovulasyon testi bu kür ve inositolle yeniden deneyeceğimsen kac yaşındasın
Ya ben bir kaç aydır yumurtlamamda sıkıntı var diye düşünüyorum hiç akıntım olmuyor çünkü eskiden hep anliyrodum en son 3 ay önce rahim filmi cekindigim ay oldu bence onda da doktor korunmaniz gerekiyoor dedi radyasyondan dolayı sağlıklı olmaz demişti . Stresten mıdır nedir çok taktim kafayaİnositol ben eczaneye sordum kız doğum izinden gelmiş kendisinde de pco var ve inositolden haberi yok sinir olmuştummmmmm ama onu da kullandım o da yumurtlama için iyi ben 29 yaşındayım canım
Sakin ol canım benim de kürtajdan sonra temizdi ama sonraki ay yumurta çatlamamış kist olmuş zaten pik tam olmamıştı anladım birileri olduğunu bakalım bugün koyulaşmaya başladı inşAllah tam pik olur yaaaa ve güzelce çatlarYa ben bir kaç aydır yumurtlamamda sıkıntı var diye düşünüyorum hiç akıntım olmuyor çünkü eskiden hep anliyrodum en son 3 ay önce rahim filmi cekindigim ay oldu bence onda da doktor korunmaniz gerekiyoor dedi radyasyondan dolayı sağlıklı olmaz demişti . Stresten mıdır nedir çok taktim kafaya
İnşallahSakin ol canım benim de kürtajdan sonra temizdi ama sonraki ay yumurta çatlamamış kist olmuş zaten pik tam olmamıştı anladım birileri olduğunu bakalım bugün koyulaşmaya başladı inşAllah tam pik olur yaaaa ve güzelce çatlar
Benim iki hafta bile yokkkk ama inşAllahhhh ikimizde atarız testleri çift çift çizgiyiİnşallah3 haftaya şuraya gebelik testlerimizi atmak nasip olsun
İnşallahBenim iki hafta bile yokkkk ama inşAllahhhh ikimizde atarız testleri çift çift çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?