Gebeliğe Hazırlık ÇÖREKOTU BAL TARÇIN DENEYİP HAMİLE KALANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nryyy

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
372
163
18
27
Kızlar bu kürü deneyip gebe kalan oldu mu aranızda ? Ne kadar süre kullandınız ne zaman bıraktınız ve eşiniz de yedi mi ?

Canım ben kullandım ovulasyon testi de denedim o ay gebelik kaldım boş gebelikti ama kaldım yani ocak ayıydı subat 26 da kürtaj oldum bu ay yine denedim bakalım hayırlısı
Kızlar bu kürü deneyip gebe kalan oldu mu aranızda ? Ne kadar süre kullandınız ne zaman bıraktınız ve eşiniz de yedi mi ?

Canım ben kullandım ovulasyon testi de denedim o ay gebelik kaldım boş gebelikti ama kaldım yani ocak ayıydı subat 26 da kürtaj oldum bu ay yine denedim bakalım hayırlısı
Ben de bu ay ovulasyon testi deneyeceğim bugün kuru yemeye başladım inşallah ikimiz de hamile kalırız kaybın için çok üzgünüm umarım bu ay sağlıklı bir gebeliğin olur . Nasıl kullanmıştın peki anlatır mısın

Reglin 2. Günü başladım sabah akşam diyo ama ben abartmadan tatlı kaşığı ile aç karnına yedim 10 gün yumurtlama olmadan bitmiş oluyo zaten ama erken yumurtluyorsan erken bırak yine de hatta eşime de yedirdim ona sabah yedirdim bu ay o bi de keçiboynuzu özü yiyo yumurtlamayı takip ettim değerlendirdim oldu bir yıldır hiç olmamıştı gebelik o ay oldu

İnşAllahhh canımmmm teşekkür ederim

Ay inşallah olur ya öyle bir umut oldun ki icime

Canımsın bende bi de pco var kürtajdan sonra da kist oluştu senin sat ne zaman bat ne zaman
Bana da doktor PCO gorunumu var dedi ama hormon degerlerim normal , sat 12 Mayıs bat belli değil korunmayı biraktiktan sonra döngüm alt üst oldu normalde hep düzenli olurdu

Bana da doktor PCO gorunumu var dedi ama hormon degerlerim normal , sat 12 Mayıs bat belli değil korunmayı biraktiktan sonra döngüm alt üst oldu normalde hep düzenli olurdu
Hadi bakalım hayırlısı benim hormonları bakacağı ay hamile kalmıştım hormonlarım hakkında bi fikrim yok haha

Ay ben ne var ne yoksa baktırdım hamile kalamiyorum diye delirmistim rahim filmi bile cekildi
Benim doktor bir yık dolsun dedi doldu rahim filmi çekil dedi ve 2 saatlik yol gittik randevu almak için ve hamilesin dedi çok mutlu olmuştum ama işte nasip sen ne kadar zamandır evlisin

Benim doktor bir yık dolsun dedi doldu rahim filmi çekil dedi ve 2 saatlik yol gittik randevu almak için ve hamilesin dedi çok mutlu olmuştum ama işte nasip sen ne kadar zamandır evlisin
2 yıl 8 ay oldu canım ama 2 yıla yakın korunduk 10 aydır korunmayı bıraktık ama bir ay rahim filmi 2 ayda şehir dışı sebebiyle deneyemedik yani 7 ay denedim diyebilirim onun da 2 ayında adet gormedim zaten bu ay olur inşallah çok yorucu

Yaşın kaç senin ben hiç korunmadım hiç oluşmadı gebelik 3 ay düzenim şaştı sonra düzenli regl oldum ama ovulasyon testi dene kesinlikle hele düzensizse kesinlikle dene

Yaşın kaç senin ben hiç korunmadım hiç oluşmadı gebelik 3 ay düzenim şaştı sonra düzenli regl oldum ama ovulasyon testi dene kesinlikle hele düzensizse kesinlikle dene
Canım yaşım 27 , bu ay ovulasyon testi bu kür ve inositolle yeniden deneyeceğim sen kac yaşındasın

Canım yaşım 27 , bu ay ovulasyon testi bu kür ve inositolle yeniden deneyeceğim sen kac yaşındasın
İnositol ben eczaneye sordum kız doğum izinden gelmiş kendisinde de pco var ve inositolden haberi yok sinir olmuştummmmmm ama onu da kullandım o da yumurtlama için iyi ben 29 yaşındayım canım

İnositol ben eczaneye sordum kız doğum izinden gelmiş kendisinde de pco var ve inositolden haberi yok sinir olmuştummmmmm ama onu da kullandım o da yumurtlama için iyi ben 29 yaşındayım canım
Ya ben bir kaç aydır yumurtlamamda sıkıntı var diye düşünüyorum hiç akıntım olmuyor çünkü eskiden hep anliyrodum en son 3 ay önce rahim filmi cekindigim ay oldu bence onda da doktor korunmaniz gerekiyoor dedi radyasyondan dolayı sağlıklı olmaz demişti . Stresten mıdır nedir çok taktim kafaya

Sakin ol canım benim de kürtajdan sonra temizdi ama sonraki ay yumurta çatlamamış kist olmuş zaten pik tam olmamıştı anladım birileri olduğunu bakalım bugün koyulaşmaya başladı inşAllah tam pik olur yaaaa ve güzelce çatlar

İnşallah 3 haftaya şuraya gebelik testlerimizi atmak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…