Bir saat yemek yapmaya gidiyim dedim ay mesajlarınıza yetişemedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir saat yemek yapmaya gidiyim dedim ay mesajlarınıza yetişemedim![]()
Valla düzenli olmadı 2.5 yıllık evliyiz 10 ay oldu korunmayı bırakalı ama 2 ay şehir değişikliği bir ay da rahim filmi sebebiyle deneyemedik üstüne bir de adet düzenim bozuldu 2 ay da adet görmedim derken öyle çok uzun zaman olmadı ama Allahım aratmasın bana bir ömür gibi geldi . Sizöyle oldu. Bu arada kaç aydır gebelik planlıyorsunuz
Evet sizin süreciniz stresli geçmiş şimdi şartlar duruldu ise kafanızda rahatsa sağlıkla oluverir. Benim de 2021 de talihsiz gebelik süreci oldu sonra bi daha hiç cesaret edemedim. Bu sene kendimi ikna ettim. Ancak iş yeri ile ilgili durumlar oldu biraz daha oteledim derken oldu mayıs. Bu ay deneyebildim.Valla düzenli olmadı 2.5 yıllık evliyiz 10 ay oldu korunmayı bırakalı ama 2 ay şehir değişikliği bir ay da rahim filmi sebebiyle deneyemedik üstüne bir de adet düzenim bozuldu 2 ay da adet görmedim derken öyle çok uzun zaman olmadı ama Allahım aratmasın bana bir ömür gibi geldi . Siz
Valla öbür ay yine şehir dışına çıkacağız eğer bu ay olmazsa haziran da çöpe gidecek . İnşallah gerek kalmaz da hamile kalabilirim . Sizlere de sağlıklı gebelikler dilerim kaybınız için çok üzgünümEvet sizin süreciniz stresli geçmiş şimdi şartlar duruldu ise kafanızda rahatsa sağlıkla oluverir. Benim de 2021 de talihsiz gebelik süreci oldu sonra bi daha hiç cesaret edemedim. Bu sene kendimi ikna ettim. Ancak iş yeri ile ilgili durumlar oldu biraz daha oteledim derken oldu mayıs. Bu ay deneyebildim.
Her nasip vaktine esirdir. Bu ay olursa bayrama da çok tatlı girerdik hediye gibi olurdu... inşallah kolaylikla sağlıkla olur. Allah kimseye yaşatmasın 37. Haftada hiç bir sorun yok iken bi anda kaybedince çok ağır bir sınavdan geçtim. Allah kimseyi evla acısı ile de yokluğu ile de sınamasın.Valla öbür ay yine şehir dışına çıkacağız eğer bu ay olmazsa haziran da çöpe gidecek . İnşallah gerek kalmaz da hamile kalabilirim . Sizlere de sağlıklı gebelikler dilerim kaybınız için çok üzgünüm![]()
Eminim çok zordurHer nasip vaktine esirdir. Bu ay olursa bayrama da çok tatlı girerdik hediye gibi olurdu... inşallah kolaylikla sağlıkla olur. Allah kimseye yaşatmasın 37. Haftada hiç bir sorun yok iken bi anda kaybedince çok ağır bir sınavdan geçtim. Allah kimseyi evla acısı ile de yokluğu ile de sınamasın.
Kesinlikle katılıyorum. Umutlu olmak lazım. Biz Allahtan istedik umarım hepimize nasip olur. Daha her işin başında.Eminim çok zorduryeniden bahçeniz çiçeklensin umudumuzu kaybetmeyelim Allahım neler neler nasip eder
![]()
Kesinlikle katılıyorum. Umutlu olmak lazım. Biz Allahtan istedik umarım hepimize nasip olur. Daha her işin başında.
Kızlar ben bu ay erken yumurtliycam sanırım , bugün adetim bitti ovulasyon yaptımEvet de göremezmiş onu neyse kist gitmiş şükür
Olabilir canım sen devam et valla ben dün pik gördüm ama doktor çatlamış dedi anlamadım artık Allaha emanet bakalım yaBöyle çıktı
Hayırlısı olsun ya , yumurtlama akıntın var mıOlabilir canım sen devam et valla ben dün pik gördüm ama doktor çatlamış dedi anlamadım artık Allaha emanet bakalım ya
Onlar geçti kuzu hafif hafif akıntım olduHayırlısı olsun ya , yumurtlama akıntın var mı
Sanırım artık bitti zaten doktor da çatlamış demiştiHayırlısı olsun ya , yumurtlama akıntın var mı
Evet silinmiş, artık bekleme zamanıSanırım artık bitti zaten doktor da çatlamış demişti
Evvetttt zaten artık beklemekten başka bir iş yokEvet silinmiş, artık bekleme zamanı![]()
Ben yeniden doktora gitmeyeceğim ya catladi mi diye baktırmiycam Allah’a emanetEvvetttt zaten artık beklemekten başka bir iş yok
Ben bu ay olmazsa tamamen salcamBen yeniden doktora gitmeyeceğim ya catladi mi diye baktırmiycam Allah’a emanet![]()
Gerçekten o kadar takip ediyoruz ki onu ye bunu yap . Etrafımda bir ben varım böyle çabalayan herkes akışına bıraktı kafaya takmadılar oldu yaniBen bu ay olmazsa tamamen salcam
Ay öyle oluyo yaaa valla napayım bi buçuk yıldır çabalıyorum yok benden 6 8 ay sonra evlenenler doğurduGerçekten o kadar takip ediyoruz ki onu ye bunu yap . Etrafımda bir ben varım böyle çabalayan herkes akışına bıraktı kafaya takmadılar oldu yani