teşekkürler canım... bende denemek istiyorum ama benim regl olalı bir hafta geçti. şimdi başlasam yine faydası olurmu acaba?
Ya bende adetim hemen baslayinca kullanmadim ama bayagi farklilik oldu bende.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canım... bende denemek istiyorum ama benim regl olalı bir hafta geçti. şimdi başlasam yine faydası olurmu acaba?
Kızlar erken regl olduğunuzu söylüyorsunuz o halde erkende yumurtlanmıştır yani 14.günden önce öyle değil mi?
CANIM YA KUSURA BAKMADA YUMURTANIZIN ÇATLADIĞINI NASIL ANLIYOSUNUZ?fisfisfisfisfisfisfisfisfis
nevinirmakcim regl oldun mu?
kibelecim ben bu ay yumurta gelistirici ilac kullanmistim ,5 gun iciliyor bu ilac.ilac bittikten sonra fazla gelir belki diye corek otu karisimini iki gunde bir yedim.ve sonuc bugun doktora gittim yumurtalarim gelismis.:lepi:
Eger ilac felan kullanmiyorsaniz mutlaka corek otunu deneyin kislar.ben ne zaman bu karisimi uygulasam yumoslar yeterli olgunluga geliyor.
arkadaslar adetin kacinci gun baslayip kac gun boyunca kullaniyorsunuz bu karisimi niye kimse cvp vermiyoooo
canim yumurtalarin yeterli buyukluge gelmesine sevindim. darisi hamis kalmana...