canım zorlu bir süreç aynı yerdeyiz seninle ama o kadar maddiyatı çorluda harcama bence istanbul bahçeci fulya tüp bebek merkezini tavsiye ediyorum bu iş doktorda değil embriyo laboratuvarında bitiyor yani doktorun müthiş olması çok önemli değil o kadar parayı çorluda harcama derim ben 2.denememi yaptım bahçecide henüz olumlu sonnuç alamadım çünkü biz zorlu hasta grubuyuz ama Türkiyenin en iyisi diyebilirim.sizin problem neydi tam olarak
Bende bayanhope katılıyorum doktorda elbette muhım ama lab ileri teknolojıde olmuyorsa malesef derım. Mutlaka daha kucuk ıllerdede basarı saglayanlar var ama ama ıste. Benımde klınıgım bahcecı dunyadakı hala en basarılı lab olarak 5 sıradalarmıs bu dehset bı sıralamacanım zorlu bir süreç aynı yerdeyiz seninle ama o kadar maddiyatı çorluda harcama bence istanbul bahçeci fulya tüp bebek merkezini tavsiye ediyorum bu iş doktorda değil embriyo laboratuvarında bitiyor yani doktorun müthiş olması çok önemli değil o kadar parayı çorluda harcama derim ben 2.denememi yaptım bahçecide henüz olumlu sonnuç alamadım çünkü biz zorlu hasta grubuyuz ama Türkiyenin en iyisi diyebilirim.sizin problem neydi tam olarak
Bende bayanhope katılıyorum doktorda elbette muhım ama lab ileri teknolojıde olmuyorsa malesef derım. Mutlaka daha kucuk ıllerdede basarı saglayanlar var ama ama ıste. Benımde klınıgım bahcecı dunyadakı hala en basarılı lab olarak 5 sıradalarmıs bu dehset bı sıralama
Ne durumdasınzelibon basladınız mı tedavıye ?
Transferde yapıldımı canım ?canım başladım hatta yarın kısmetse sonucu öğreneceğiz..çok heyecanlıyım çok umutluyum..sen ne durumdasın..Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah..
Transferde yapıldımı canım ?
Hayırlı olsun ınsallah cok guzel bır sonuc alacaksınız.
Benımde esımde morfolojıde sorun cıktı bılmıyorduk hıc doktor sabrınız yoksa dırek tup bebek dedı ama bız suanda normal yolla denemeye karar verdık daha once gebelık elde etmıstık gene olur dıye dusunuyoruz bakalım ne olacak
Hıc ıdrar testı fılan yapmadın degılmı? cok heycanlı olmasın haklısındaaa gercektenoldu canım transverim..yarın sabah kan vericem bakalım sonucu deli gibi merak ediyorum..bende 2 kez kimyasal gebelik yaşadım canım..sonradan yumurta rezervim düşük olunca vakit kaybetbeyin dediler..hayırlısı buymuş demekki...
sizde başka doktorada görünün bakalım oda tüp bebek derse çokta vakit kaybetmeyin..nezaman hazır olursanız ozaman başlayın tedaviye..
Hıc ıdrar testı fılan yapmadın degılmı? cok heycanlı olmasın haklısındaaa gercekten
kac tane transfer edıldı buarada ? Bırde rezerv. durumunu amh testıylemı ogrendınız
Kac hucrelılerdı bılıyormusun ? Banada hep 3. gun transferı yapılmıstıyapmadım canım...büyüsü bozulmasın diye...evet amh testinde çıktı..5 tane yumurtam toplandı..çok şükür 2 tane transver edildi..ama 2. gün transveri...
Kac hucrelılerdı bılıyormusun ? Banada hep 3. gun transferı yapılmıstı
test yapmamakla ıyı etmıssın benım 10 . gun leke geldı benden sadece bır kere baska hıc gelmedı hamılelık boyunca o lekeyle erkenden test yapmamızı ıstedıler kan verıp sonucu beklerken 3 tane gebelık testı yaptım olan oldu nasılsa dıye :)
ıkı embrıyonunda hucrelerı cok guzelmıs masallahsordum canım biri 4 hücreli diğeri 5 hücreli...ne bileyim çok umutluyum...
benden leke gelmedi..sadece jel yapıyorum sonrasında lor gibi akıntı geliyor çok nadir olarak lor gibi akıntının rengi çok çok açık pembe olmuştu..
sende bundan sonra test yapma
ıkı embrıyonunda hucrelerı cok guzelmıs masallah
benım 8 8 10 koyulmustu 3. gun ve 10 hucrelı olan tutunmustu :) Oda dogdu cok sukur ve hep yasıtlarından erken gelıstı 6 yasında ama 1.30 yakın boyu varAkıntılarda jelden oluyor ben o jelden cok hoslanmamıstım bı kere bırıkıp bırıkıp yumruk gıbı geldı bende bısey dusurdum sanmıstım sonra hep ıgneye gectım ben beceremedım sanırım
yarın banada haber verırsın olurmu
Oyyyy masallahhhhhhCuteMom canımmmm...sonucum 170.8 çıktı..Rabbim dualrımı kabul etti...
Oyyyy masallahhhhhh
Allah sonuna kadar gıtmeyı nasıp etsın canım cok tebrıkelr
Masallahh canımm 341 cıvarı olmalıcanım benimm çook teşekkür ederimm....çok mutluyum ço heyecanlıyım..pazar günü tekrar kan vericem 2 katına çıkması gerekiyormuş..Rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah..
Masallahh canımm 341 cıvarı olmalı
ınsallah guzel haberlerın devamı gelecek canımmm cok cok dua et hem bebısıne hemde bana olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?