Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AşılamaÇorlu için aşılama merkezi veya doktoru önerisi olanlar
Kızlar merhaba.. Çorluda yaşıyorum. Bu ay aşılama sonrasında olmazsa tüp düşünüyorum. Aşılama için doktor veya hastane önerebilir misiniz? Tabi tüp için de önerirsiniz sevinirim. Teşekkürler
Bende kirklarelinde yaşıyorum. Luleburgazda yaptırdım asilamayi bir nefes hastanesinde hoca çok ilgilendi tutarsa çok cok memnun kalcam ama tutmazsa hooooppp tüp bebis e
Bende kirklarelinde yaşıyorum. Luleburgazda yaptırdım asilamayi bir nefes hastanesinde hoca çok ilgilendi tutarsa çok cok memnun kalcam ama tutmazsa hooooppp tüp bebis e
Sağol canım bilgi verdiğin için. Benim rezervim çok azalmış tesadüf öğrendik doktoru değiştirince.. Apar topar istanbuldan bir doktor bulduk. Onla tedaviye başladım. İnşallah bebisin tutmuştur hiç tupe gerek kalmaz
Ben tuttu diyorum hemde ikizAllah utandırmasın iyi düşüneyim iyi olur inş valla maddi olarakta fiyatlı biseymis sadece aşılamaya 2500 TL verdik ilaçlar hariç uvvvv
Ben tuttu diyorum hemde ikizAllah utandırmasın iyi düşüneyim iyi olur inş valla maddi olarakta fiyatlı biseymis sadece aşılamaya 2500 TL verdik ilaçlar hariç uvvvv