8 haftalık gebeyim fakat bugün dünyam yıkıldı sanki
Bana bu riskin olabilceğini söyledi dr ama hiçö emin değil bebek sağda altta gördü bu nedir yarın bakıcaklar dua edin öyle bişey olmasın bebek ve bende sağlıklı olalım yaşayanınız var mı bebek sağda altta rahim köşesinde olan(((???????
Allah sizden razı olsun gözlerim şişti ağlamaktan anlatamam kendimede bebeğede zarar gelsin istemiyorum pskolojik olarak dipteyim sizede çok geçmişolssun Allahım korusunnn bebeğinide senide zaman geçmek bilmiyor daha önce küretaj oldum dış gebe geçirdim 1 yıl oldu kendime yeni yeni gelmiştim rabbim bi mucize verdi bize inşallah bundan sonra ben ve herkesin yardımcısı olsun AllahımCanım hiç korkma banada doktorum plasenta yani bebeğin eşi, eski sezaryan yarana yapışmış gözüküyor dedi ve anne ölümlerinin en başında gelen bir durumdu. Kan kaybından gidiyorsun yani. Bu hafta detaylı ultrasona girdim ve yapışma yokmuş, plasentam yukarı doğru çıkmış. Çok erken daha gebeliğin bol dua et..inşallah şifa bulursun. Ben 2 hafta ölü gibi gezdim, bana bişey olursa oğluma kim bakacak diye. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün ve şifa versin. Sürekli ya şafi ismiyle karnına koy elini ve dua et.
Sadece dua edebiliyoruz gerisi Rabbe kalmış. Bende senin için dua edicem...Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Amin. Birde olumlu düşün olumlu olsun:)Allah sizden razı olsun gözlerim şişti ağlamaktan anlatamam kendimede bebeğede zarar gelsin istemiyorum pskolojik olarak dipteyim sizede çok geçmişolssun Allahım korusunnn bebeğinide senide zaman geçmek bilmiyor daha önce küretaj oldum dış gebe geçirdim 1 yıl oldu kendime yeni yeni gelmiştim rabbim bi mucize verdi bize inşallah bundan sonra ben ve herkesin yardımcısı olsun Allahım
Doğru söylüyosun çok ama çok tşk ederim sana gerçekten Allahım bilirr ben yeni öğrendim hamile olduğumu. Lekelenmem var progestan içiyorum neler neler yaptım evde perde desen taktım rabbim korumuş diyorum zaten hangi ara kese oluştu kalp atışı başladı diyorum çok şaşkın ve bitkinimSadece dua edebiliyoruz gerisi Rabbe kalmış. Bende senin için dua edicem...Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Amin. Birde olumlu düşün olumlu olsun:)
Aslına bakarsak öyle ama rahim içinde benm sadece sağ altra rahim köşesindeKornual gebelik dış gebelik değil mi canım
Çok tşk ederim canımsınız Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhİnşallah yarın çok güzel haberler al canım benim müjdeli haberler versin dr sana bizde senin içşn dua edicez :))) tüm kalbimizle...
İlk ultrason resminde normal görünüyo bugün noldu anlamadım
Daha önceki dış gebeliğimde tüpünü alcaz dedi yine bu aynı hastaneydi özel ...devlete gittim orda kurtardılar tüpü hem şans hem tecrübe sanırım hsg sonucu tüplerim sağlıklı çıktı şuanda böle bişi söledi işte bugün dr ama emin değilim dedi bana başka biride görsün dedi yönlendirdi bu konuda uzman kişiler var dedi baksınlar yine görüşelim dedi bana nosunu falanda verdi herkese vermem dedi haber ver banada gel cuma dedi yarın izinliymiş. Kafam bimilyon oldu : (Ne olursa olsun, kesinlikle önce baska doktorlara danis. Gecenlerde kk'de biri konu acmisti. Doktor konu sahibin bir kisti oldugunu söymisti ve mecburen bebegin alincagini söylemisti. Burdaki tavsiyeler üzerine baska doktorlara danisti ve bunun yalan oldugunu ögrenmisti. Bebegin alinmasina gerek yokmus.
Yani düsün, doktoruna inansaydi sapasaglam bebis gidecekti! Icini ferah tut canim ve daima cesitli doktorlara git, artik para icin neler yapanlar var!!
Daha önceki dış gebeliğimde tüpünü alcaz dedi yine bu aynı hastaneydi özel ...devlete gittim orda kurtardılar tüpü hem şans hem tecrübe sanırım hsg sonucu tüplerim sağlıklı çıktı şuanda böle bişi söledi işte bugün dr ama emin değilim dedi bana başka biride görsün dedi yönlendirdi bu konuda uzman kişiler var dedi baksınlar yine görüşelim dedi bana nosunu falanda verdi herkese vermem dedi haber ver banada gel cuma dedi yarın izinliymiş. Kafam bimilyon oldu : (
Daha önceki gittiğim kadındı o şuan yok o hastanede bu başkası Allaha havale ediyorum öyle bişi yaparlarsada tedbirimi elden bırakmam elbetteValla artik hersey olabilir canim. O uzman dedigi kisi ile ortak oyun oynayabilirlerde. Bak daha öncede sana yalan söylemis tüplerin üzerine. Niye bu adama güveniyorsun ki?
Ve aklima geldi, ne demek nosunu herkese vermem? Sonucta uzmandan bilgi istiyor, öyle coook büyük sir birsey degil ya? Yada cok fedakarlik yaptigi sey.
Bilemedim, bence o uzmanada gitme. Direk baska doktora git. Burda yasadigin sehiri yaz, üyeler seni yönlendirirler :)
Bebeğin neden alınacağını söylediler ? Sizde.Ne olursa olsun, kesinlikle önce baska doktorlara danis. Gecenlerde kk'de biri konu acmisti. Doktor konu sahibin bir kisti oldugunu söymisti ve mecburen bebegin alincagini söylemisti. Burdaki tavsiyeler üzerine baska doktorlara danisti ve bunun yalan oldugunu ögrenmisti. Bebegin alinmasina gerek yokmus.
Yani düsün, doktoruna inansaydi sapasaglam bebis gidecekti! Icini ferah tut canim ve daima cesitli doktorlara git, artik para icin neler yapanlar var!!
Çok geçmişolsun sağolun öyle yapıcam 2sidemi dış gebeydi sizin tüptemi canlandı bnm ilk öyleydi ama canlanmamıştıAllah yardimcin olsun.Bende yeni dış gebelik ameliyati olmuş biri olarak korkularını en içten yasiyorum şu anda tekrardan.ki benim ikinci kaybim.rabbim seninkini korusun başka doktora gorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?