Yok ilk gebelik iki aylik kalp durmasi kürtajla alındı.ikincisi sağ tupte canlanmadi ama küçük olduğu halde aşırı kanama yaptı doktor sağ tuple bir aldı.almasaydim aynı yerden hamile kalmam halinde yine dış gebelik olurmusum.hasarliymis baya.smdi tek tuple üç dört ay sonra denicez.nasip kısmet.olmayınca olmuyor.rabbim şifa versin herkeseÇok geçmişolsun sağolun öyle yapıcam 2sidemi dış gebeydi sizin tüptemi canlandı bnm ilk öyleydi ama canlanmamıştı
Aminn aynen öyle herşey olacağına varıyo Allahım büyüktür inş sağlıklı bi gebelik ve bebeğin olur en kısa zamandaYok ilk gebelik iki aylik kalp durmasi kürtajla alındı.ikincisi sağ tupte canlanmadi ama küçük olduğu halde aşırı kanama yaptı doktor sağ tuple bir aldı.almasaydim aynı yerden hamile kalmam halinde yine dış gebelik olurmusum.hasarliymis baya.smdi tek tuple üç dört ay sonra denicez.nasip kısmet.olmayınca olmuyor.rabbim şifa versin herkese
Amin canim inşallah sen dede hiçbir sorun yoktur.rabbim korusun meleginiAminn aynen öyle herşey olacağına varıyo Allahım büyüktür inş sağlıklı bi gebelik ve bebeğin olur en kısa zamanda
Amin canım sağolasın herkesi inşallah korusun ..Amin canim inşallah sen dede hiçbir sorun yoktur.rabbim korusun melegini
Bebeğin neden alınacağını söylediler ? Sizde.
Geçmişolsun aynen öyle hayat çok garipleştiKadinda kist varmis. Kist patlarmis o doktora göre. Ki burda bircok hamile ve bebege dogmus bayanlar da kist olduklarini anlatmisti ve doktorun hic öyle birsey söylemedigini anlatmislardi. Bunun üzerine konu sahibi iste kuskulanip baska doktora gitmisti. Iyikine öyle yapmis. Bende halen inanmak istemiyorum, dünya cook cirkinlesti
Oh hadi gözün aydın.Allah sağ salim kavuştursun bebeğine.aminKızlar herşey şuan normal devam ediyo bi aksilik yok :) sağolun hepinizde
Çok saol aminn Allahım sanda nasip etsin dualarım seninleOh hadi gözün aydın.Allah sağ salim kavuştursun bebeğine.amin
Amin canimmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin.banada inşallah.Çok saol aminn Allahım sanda nasip etsin dualarım seninle
Amîîn inşlallahAmin canimmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin.banada inşallah.
Bugün baktı dr fakat öle bişey yok dedi dünkü doktorda zaten net bişey demedi kararsızım yanlış olabilirde dediBaktim:) :) valla etiketledigini gordum ama yogunluktan bi cevap yazamadim. Konuyla ilgili etiketlediysen, cok net bilgim yok ama kornual gebelik rahim içine dogru buyuyebiliyor, bunu anlamanin yolu da sık sık usg takibi. Eger tupe dogru buyurse de mudahale edilir. Ben istifa ettim. O yüzden cok ayrintili bilgim yok maalesef.
Baktim:) :) valla etiketledigini gordum ama yogunluktan bi cevap yazamadim. Konuyla ilgili etiketlediysen, cok net bilgim yok ama kornual gebelik rahim içine dogru buyuyebiliyor, bunu anlamanin yolu da sık sık usg takibi. Eger tupe dogru buyurse de mudahale edilir. Ben istifa ettim. O yüzden cok ayrintili bilgim yok maalesef.
Çok Sağol tşk ederim yeni yeni kendime geliorum ztn Allahım büyükGeçmiş olsun canım
Olur arada öyle şeyler üzülme sen kendimi germe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?