Corona: isole yaşayan ve yaşamayanlar

Ben dışa dönük ve sosyal bir insanim, geçen sene çok zorlandim. Sonra alistim. Kitap siparis edip okuyorum bide ubi okuyorum bir sekilde zaman geciyor ama sosyallesmekten o kadar uzak kaldim ki insanligim geregi cok cok bunaldim :KK43:
bende öyle, home office yapiyorum, mahkeme olunca maske felan sinir ediyor, esimle yalniziz evde, biz ozellikle hafta sonu hic yalniz kalmazdik arkadaslar gelirdi, disarda olurduk yada biz onlara giderdik

Asinin 80 yas ustu bi kac kiside yan etki gosterip vefatina sebep oldgnu duydum aksam haberlerde ama ... sizde yan etki olarak mi yuz felci ve vefat olayni yazdiniz bi an korktum ya alakasiz olabilir belki ama ben eskiden yuz felci gecirmistm yine tetikler mi ki komik bi soru oldu belki ama bi tirstm
Korkmamak elde değil ki yan etki olanları bile TV de söyleyeceklerini sanmıyorum aşıdan kaçmasın millet diye

Yarın yasak kalkıyor diye seviniyorum dışarı çıkarım yürüyüş yaparım diyorum başkalarıyla değil ailemle vakit geçirmeyi özledim ben 😔annem babam kronik hasta görüşsem bile tedirginim korkuyorum sıkıntı basıyor
benim annem babam saten yurtdisinda, dedemler dayimlar felan burda.

Nedir canım kitap tavsiyesi alıyorum her ay liste yapıp aldığım kitaplar var
ingilizcen ne durumda bilmiyorum, ben amerikaliyim ondan dolayi inziglizce okudum no time for goodbye, türkceside varmis vedaya zaman yok adi, yazarin ismi linwood barclay. gercekten begenmeyen yok

Açıkcası ben mart-haziran arasındaki kadar izolasyona inanmiyorum.
Kime sorsak kimseyle görüşmüyor sonra parantez içinde işte birtek komşumla görüşüyorum oda benim gibi izole yaşiyor, birtek anne-babama gidiyorum onlarda bende kimseyle görüşmüyoruz....sonra cumadan storyleri izlemeye başliyoruz millet yasaklarda haftasonunu birlikte geçirmek için biraraya geliyorlar. Otele haftasonu tatiline gidiliyor. Polisler doğum günü partilerini basıyorlar. Karda sülalece kar topu oynamak, kızak kaymak vs. Tabii kimsede maske yok, mesafe zaten yok. Baştan beri tüm kurallara uyan çok az.

Açıkcası ben mart-haziran arasındaki kadar izolasyona inanmiyorum.
Kime sorsak kimseyle görüşmüyor sonra parantez içinde işte birtek komşumla görüşüyorum oda benim gibi izole yaşiyor, birtek anne-babama gidiyorum onlarda bende kimseyle görüşmüyoruz....sonra cumadan storyleri izlemeye başliyoruz millet yasaklarda haftasonunu birlikte geçirmek için biraraya geliyorlar. Otele haftasonu tatiline gidiliyor. Polisler doğum günü partilerini basıyorlar. Karda sülalece kar topu oynamak, kızak kaymak vs. Tabii kimsede maske yok, mesafe zaten yok. Baştan beri tüm kurallara uyan çok az.
öyleleri heryerde var, bizim ülkedede var. yapcak birsey yok maalesef

ingilizcen ne durumda bilmiyorum, ben amerikaliyim ondan dolayi inziglizce okudum no time for goodbye, türkceside varmis vedaya zaman yok adi, yazarin ismi linwood barclay. gercekten begenmeyen yok
Okurum canım Amerikan İngilizcesi ile mi yazılmış aslında İngilizcem var biraz zevk de alırım okurken teşekkür ederim iyi oldu bu pandemiden beri unuttuğum İngilizceyi çalışacaktım sözde peh tlflar elde

Okurum canım Amerikan İngilizcesi ile mi yazılmış aslında İngilizcem var biraz zevk de alırım okurken teşekkür ederim iyi oldu bu pandemiden beri unuttuğum İngilizceyi çalışacaktım sözde peh tlflar elde
amerikan ingizlicesi evet, kitab cok süper, sonunda sok oluyor insan

Ben de sıkıldım diyen insanları anlamıyorum. Herkes aynı durumda bütün dünya yapacak bir şey yok. Virüse yakalanıp hastanede yatmak mı evinde oturmak mı? Herkes hafif geçirmiyor ki, ya ağır geçirirsek ya atlatamazsak onu düşünelim.

No time for goodbye adı bile etkileyici 😪gerçekten de öyle

Ben de sıkıldım diyen insanları anlamıyorum. Herkes aynı durumda bütün dünya yapacak bir şey yok. Virüse yakalanıp hastanede yatmak mı evinde oturmak mı? Herkes hafif geçirmiyor ki, ya ağır geçirirsek ya atlatamazsak onu düşünelim.
bence öyle demeyin, evet dünya öyle, ama insanlarin karakteri farkli bende kaldiramiyorum. bazi insanlar yalnizligi sevende var

ama bir söz var bana okudukdan sora, iletsime gec karakterler hakkinda fikir yapalim, cok interesan sonuclar cikiyor, insanlar farkli degerlendiriyor
Tamam olur evde bir sürü yarım kitabım var onu da ekliyim geçen ay 5 tane kitap siparişi verdim hepsinden karışık karışık okuyorum 😁

Back
X