Corona: isole yaşayan ve yaşamayanlar

Sizin de isiniz gucunuz varmis onlara odaklanin esiniz de kendine odaklaniyor sorumluluklarini yerine getiriyorsa yeteri kadar iletisim halinde olursunuz yani "ben" alani olusturun kendinize. Onun haricinde esinizle "biz" çocuklarınızla da ayri bir "biz" alani olusturun illa saatler olmak zorunda değil mesela ogle yemeğini birlikte yiyin disarida yemege cikmissiniz gibi :) sohbet ede ede yemegin keyfini cikarin mesela.
Yani bilmiyorum tabii sizin iliski dinamiğinizi ama yalniz olduğum icin ben kendim.icin bunu isterdim diye dusunerek yazdim.
calisiyormusun sen? yoksa butun gun evde yalniz cok zor

calisiyormusun sen? yoksa butun gun evde yalniz cok zor
Evden calisiyorum :)
Evet zor bir de zaten eve tıkılmışken mesai saatleri basinda da pc basindayim yani gündüzüm sabit geciyor tabii yemek wc falan kalkiyorum.arada

Evden calisiyorum :)
Evet zor bir de zaten eve tıkılmışken mesai saatleri basinda da pc basindayim yani gündüzüm sabit geciyor tabii yemek wc falan kalkiyorum.arada
eviniz musaitse fitness uygulamasi indirin, bir spor minderiniz varsa, spor yapin, ruhua iyi geliyor

almanyada arkadasimin biri oturuyor adeta ddr rejimi uyguluyorlar diyor, timarhaneye felan kapdalaim kurallara uymanlara diye konusuyorlarmis, bence bu hic humanist yaklasim deyil

Timarhaneye degil. Izole edilmeye uymayanlari zorla bir yerde tutmayi düsünüyorlar. Mesela cocugunun pozitif oldugunu bildigi halde ortada gezenler var. Sebepleri sorsan: "Biz yetiskinler hepimiz negatifdik (ispanya tatilinden gelmisler), test yalnistir." Cocuk da hasta yani. Yoksa normal kendilerini izole edenlere felan herhangi bir sorun olmuyor

eviniz musaitse fitness uygulamasi indirin, bir spor minderiniz varsa, spor yapin, ruhua iyi geliyor
Var da hevesim olmuyor ama bir yerden baslamak lazim haklisiniz evim musait zaten salonda 2 kanepe 1 tv sehpasi var. Yemek odasi konulan kisim.hep bos :)

Timarhaneye degil. Izole edilmeye uymayanlari zorla bir yerde tutmayi düsünüyorlar. Mesela cocugunun pozitif oldugunu bildigi halde ortada gezenler var. Sebepleri sorsan: "Biz yetiskinler hepimiz negatifdik (ispanya tatilinden gelmisler), test yalnistir." Cocuk da hasta yani. Yoksa normal kendilerini izole edenlere felan herhangi bir sorun olmuyor
almanyadan cok kisi sikayetci, kendi asisina sahip cikamadi diye.

Var da hevesim olmuyor ama bir yerden baslamak lazim haklisiniz evim musait zaten salonda 2 kanepe 1 tv sehpasi var. Yemek odasi konulan kisim.hep bos :)
yap, basla kendin rahat edeceksin. ben salona gidemedim icin böyle yapiyorum, kapali olunca heryer hic yokdan iyidir

almanyadan cok kisi sikayetci, kendi asisina sahip cikamadi diye.

Biraz öyle oldu. Anladigim kadariyla Almanya asi konusunu fazla avrupa birligi karari haline getirip fazla cekimser davrandi. Baska ülkeler kat kat doz satin alirken Almanya simdi sira bekliyor

Biraz öyle oldu. Anladigim kadariyla Almanya asi konusunu fazla avrupa birligi karari haline getirip fazla cekimser davrandi. Baska ülkeler kat kat doz satin alirken Almanya simdi sira bekliyor
evet bizimki parayi bastirdi aldi, onlarda kendilerini dusunseydi. almanya saten bitiyormus

almanyada arkadasimin biri oturuyor adeta ddr rejimi uyguluyorlar diyor, timarhaneye felan kapdalaim kurallara uymanlara diye konusuyorlarmis, bence bu hic humanist yaklasim deyil
Vallah o kadar bilinçli takip ediyorum bunu ilk defa duydum xD

evet bizimki parayi bastirdi aldi, onlarda kendilerini dusunseydi. almanya saten bitiyormus
Aynen Almanya aç diyenler var cD
Yani takip ettiğim kadari ile aşı konusunda problem yok, zaten burdada üretildi.

Aynen Almanya aç diyenler var cD

Yani takip ettiğim kadari ile aşı konusunda problem yok, zaten burdada üretildi.
almanya üreti biz asigi rekouru kiriyoruz alman asisila, aslinda kendi mallari neden once kendileri almadi

Evde kalmak kadar basit bir lükse sahip olduğumuz için ne kadar şanslı olduğumuzu fark ettim ben bu dönemde. Yapayalnız ya da sevdiklerimizle... Başımızın üzerinde bir çatı olduğu için o kadar şanslıyız ki! Sıkılmak, bundan bunalmak normal olsa da sağlıklı olduğumuza şükretmeliyiz diye düşünüyorum.

Ben marttan hazirana kadar insan yüzü görmedim. Evde depresyonlara girmeyip bir sınavdan diğerine ders çalıştım, diziler bitirdim. Haziran eylül arası birazcık saldım, taşınmak ve şirket etkinliği ile Side'de otele gitmek zorundaydım. Kasımda erkek arkadaşımın yanından geldiğimden beri market dışında dışarı çıkmaz oldum tekrardan. Şimdi ailemle yaşıyorum ve oyun bilgisayarım var. Kpss'yi de atlattım mezun da oldum, bu seferki karantina daha hafif daha kolay geçiyor benim için.

Ülkelerin sağlık sistemlerinin çökmesini engelleyenlerin, rutin sağlık hizmetlerinden dahi feragat eden evlerinden çıkmayan bizler olduğuna inanıyorum. Sağlık çalışanlarının halini gördükçe evde oturmaktan bunalmaya hakkım olmadığını da düşünüyorum. Bir ara "millet geziyor, sen evde oturuyorsun, enayi misin?!" dediğim de oldu ancak benim vicdanım önlem alarak ya da almayarak fıldır fıldır gezmeme izin vermez. Önemsemeyip gezenler de kendileri bilir, vicdanları izin veriyorsa onlara diyecek bir şey yok.

Bugün eşime dedim bende, geçen sene gidemedik ne olur ne olmaz diye. Bari bu sene gidelim, beklentim fazla değil, kalabalik olmayan yerleri gezelim, evde kv kp ile oturalim,hatta köyde duralım temiz hava filan. ona bile raziyim. Maksat degisik bişey görmek onlarda torunlarini cok özlediler, gecen kv rahatsizlandi cok korktuk eşim açısından da üzülüyorum. Merak ediyorum Almanya'da yaşayanlar aşı olmak ister mi? Yüz felci geçiren hatta vefat edenler var
Biontech aşısının bilimsel verileri güven verici. Bu hafta bizim hastaneye geliyormuş, sıra bana geldiği an olacağım ben aşı

Corona çıktığından beri izole yaşıyoruz özellikle yaz aylarından sonra işten ayrılmam ile birlikte tamamen eve kapandım. Dışarı çıkanları da umursamıyorum açıkcası herkes kendinden sorumlu, kendini düşünmüyorsa birde onu dert edemem, söyledik söyledik söyledikçe inadına çıkıyorlar.

İşin kötü yanı eve de alışmaya başladım normale döndüğümüzde uzun süre normale dönemeyeceğim diye de endişelenmiyor değilim, eskiye dönecek miyiz diye düşünürken buluyorum kendimi bazen kafam gidiyor o nedenle yasak yokmuş ama ben evde oturmayı seviyorum diye çıkmıyormuşum gibi psikoloji ile yaklaşmaya başladım artık. İnş düzelir herşey yoksa psikolojik sorunlar alıp gidecek

Biontech aşısının bilimsel verileri güven verici. Bu hafta bizim hastaneye geliyormuş, sıra bana geldiği an olacağım ben aşı

Kendi çalışanlarının olması yasak diye bi haber okudum bunu görünce kaygılandım açıkcası bizim de önce sağlıkçılar oldu, ya sorun olsa bir de sağlıkçılar ne kötü durumda oluruz. Umarım sorunsuz olur aşılama

Back
X