- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
Aletlerim yok malesef, youtubedan videoları açıyorum, ona göre ben de o hareketleri yapmaya çalışıyorum. Ters bir hareket yaparım kendimi sakatlarım diye de korkuyorum aslında.Evde aletleriniz varsa gitmeyin derim.Kendinize her alet icin kota koyun veya sure belirleyin.Orn.25 mekik cekmeden birakmayacagim diye veya 45 dakika yurumeden inmeyecegim yuruyus bandindan diye..Inanin ben de pandemi öncesi hocasiz calisamam derdim.Ama eve hapsolunca mecbur kaldim ve calistim..Dedigim gibi sanki hoca varmis gibi disiplini bozmayin .
Evet haklısınız, gidip görmekte fayda var. Peki maskeli spor nasıl oluyor? Zorlanıyor musunuz?Şimdi gideceğiniz yerin temizlik hijyenik kurallarını incelemeniz gerekecek. Gitmeden önce salonu süzün, temizlik durumu nasıl? Kurallar nasıl bunlar önemli faktörler. Benim gittiğim salonda temizlik yapılıyor dezenfekte ediliyor. Herkes sosyal mesafe kurallarına uyuyor. Girişte ateş ölçülüyor ve galoş giyiliyor. O yüzden bu kurallara dikkat edilmesi lazım. Hazirandan bu yana gidiyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım dikkat etmek şart. Evde bir sürü aletim olmasına rağmen salondan aldığım atmosferi evde alamayınca maalesef olmadı. O yüzden gidecekseniz önceden bir bakın, süzün derim.
Ben maskeli yapmıyorum, yapmadım da hiç. Çünkü salon kalabalık değil sadece 3-4 kisi oluyor benim gittiğim saatlerde tedbirleri alıyorum tabii. Sabah ve öğle araları kalabalık olmuyor hatta bazen tek ben oluyorum. Aksamları daha çok kalabalık o süreçleri bilmiyorum. Maske kullananlarıda gördüm fakat her nefes alıp vermede sürekli çıkarıyorlardı. Biraz zor oluyor maske ile. Bu arada benim yaptığım spor cardiosal spor tarzları değil. Çok fazla ağır giriyorum fitness yapıyorum zaten bunu asla evde yapamam. Eğer enerjinizi, kondisyonunuzu kazanmak istiyorsanız bol bol koşun ve yürüyün hafif hafif ağırlıklarla egzersiz yapın 2 haftaya kalmaz toparlanırsınız.Evet haklısınız, gidip görmekte fayda var. Peki maskeli spor nasıl oluyor? Zorlanıyor musunuz?
dokunma yoluyla da bulaşan bir hastalık bu düşünün hiç bir belirtisi yok ama hastalık var farkında olmadan teri ile temas edeceksin gözüne vs dokunduğunu düşün yanlışlıklaSelam kızlar
Spor salonuna yazılmak istiyorum. Evde kendi kendime yapmaya çalıştım ama beceremedim. Profesyonel bir destek almam şart.
Fit bir vücuda sahip olmaktan çok sağlığım için yapmak istiyorum. Kendimi çok bitkin ve halsiz hissediyorum. Kışın ameliyatta geçirdim. Onun da verdiği bir yorgunluk kaldı vücudumda.
Evime çok yakın beş yıldızlı bir otel var, oraya gitmeyi düşünüyorum. Hijyen, temizlik konusunda nasıl olur spor salonları bilemiyorum. Bir yandan da maskeyle spor yapmak nasıl olur bilemedim.
İçinizde spor salonuna giden var mı? Kayıt yaptırayım mı yaptırmayayım mı, önerilerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?