- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
Ben de yarın gidip salonlarına bakıcam, ortam nasıl, yoğunluk var mı görmekte fayda var. Ama diğer arkadaşların dediği gibi hastalık kapma riski yüksek böyle yerlerde.Ben de salona gitmeyi dusunuyorum. Hatta bugun gidip konusacagim. Evimin tam karsisi, yani ayagimin dibinde. Yalniz basima duzen oturtamadim. Bugublerde zor bir surecten geciyorum. Kendimi oyalayacak bir seylere ihtiyacim var. Onceisnde acik havada yuruyus yapip salonda sadece vucut sekillendirecek hareketler yapmayi dusunuyorum. Zaten dizimden dolayi salonda kardio yapamam. Kardio yapmayacagim icin maskeli yapabilirim belki.
Çok çok yüksek heleki dakika başı aletlere insanlar dokunuyor ediliyor her alet başında bir temizlik görevlisi bekleyip temizlemiyor ya bence hiç girme o riskeBen de yarın gidip salonlarına bakıcam, ortam nasıl, yoğunluk var mı görmekte fayda var. Ama diğer arkadaşların dediği gibi hastalık kapma riski yüksek böyle yerlerde.
Ne kadar dezenfekte ederlerse etsinler hijyenik olacağını sanmam.Selam kızlar
Spor salonuna yazılmak istiyorum. Evde kendi kendime yapmaya çalıştım ama beceremedim. Profesyonel bir destek almam şart.
Fit bir vücuda sahip olmaktan çok sağlığım için yapmak istiyorum. Kendimi çok bitkin ve halsiz hissediyorum. Kışın ameliyatta geçirdim. Onun da verdiği bir yorgunluk kaldı vücudumda.
Evime çok yakın beş yıldızlı bir otel var, oraya gitmeyi düşünüyorum. Hijyen, temizlik konusunda nasıl olur spor salonları bilemiyorum. Bir yandan da maskeyle spor yapmak nasıl olur bilemedim.
İçinizde spor salonuna giden var mı? Kayıt yaptırayım mı yaptırmayayım mı, önerilerinizi bekliyorum.
Bir ara youtubedan egzersiz hareketleri çalışıyordum ama pek başarılı olamadım. Hocanın yönlendirmesine ihtiyacım var biraz.Açık havada yapın derim
Hızlı yürüyüş de olur koşu da
Aletle çalışmak değil de takip edilen videolardan yapsanız? İsterseniz birkaç tane seçeyim:)))
Bu riskli dönemde spor salonunu dusunme derim. Kimde ne var bilmiyoruz. Kapali ortam.. belki tasiyici insanlar da olacak... En iyisi tempolu yuruyus..Selam kızlar
Spor salonuna yazılmak istiyorum. Evde kendi kendime yapmaya çalıştım ama beceremedim. Profesyonel bir destek almam şart.
Fit bir vücuda sahip olmaktan çok sağlığım için yapmak istiyorum. Kendimi çok bitkin ve halsiz hissediyorum. Kışın ameliyatta geçirdim. Onun da verdiği bir yorgunluk kaldı vücudumda.
Evime çok yakın beş yıldızlı bir otel var, oraya gitmeyi düşünüyorum. Hijyen, temizlik konusunda nasıl olur spor salonları bilemiyorum. Bir yandan da maskeyle spor yapmak nasıl olur bilemedim.
İçinizde spor salonuna giden var mı? Kayıt yaptırayım mı yaptırmayayım mı, önerilerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?