- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.194
- 78
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Konu ile ilgisi yok. Ama nickiniz bana tanıdık geldi. Geçen yıl özelden konuşmuştuk. Polikistik over sendromu vardı. Yada karıştırdım nickinizi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğinizi. Eğer o konuştuğum arkaş isen çok çok çok mutlu oldum hamile olmanıza.Geçenlerde birileri bir villada eğlence yaptılar müzikli danslı galiba da içkili ve ağızlarında maske. Şikayet edildiler polisler geldi aldı götürdü haberlere çıktı.
Böylelerine bırakmayın meydanı. Biz günlerdir keyfimizden oturmuyoruz evimizde keşke bi şikayet etseydiniz yaptıkları suç çünkü
Geçenlerde birileri bir villada eğlence yaptılar müzikli danslı galiba da içkili ve ağızlarında maske. Şikayet edildiler polisler geldi aldı götürdü haberlere çıktı.
Böylelerine bırakmayın meydanı. Biz günlerdir keyfimizden oturmuyoruz evimizde keşke bi şikayet etseydiniz yaptıkları suç çünkü
Kesinlikle katıliyorum.Bir laf vardır düğün geçmiş kınayı bir tarafına çal artık. Biraz da polemik olsun diye uydurma konular açıldığını düşünüyorum bazen.
Eve toplamış demiş zaten. Ben yalan olduğunu düşünmüyorum ama o anda şikayet etmeyip buraya konu açmak da dedikodu yapayım rahatlayayim amaçlı olmusKesinlikle katıliyorum.
Dügün salonları kapalı değil mi?
Geçtim sağlık bilinci filan, salon sahibi 3 kurus kazancam diye 5 kurus ceza yiyecegini bilir acmaz salonu.
Sokakta yapsalar zaten kimse izin vermez?
Eğer gerçekse ,konu sahibini, şikayet etmezseniz size de ayıp.
Ayrıca dügün yapanlar tmm salak da katılanlar da mı aynı?
Yok bence dügün filan![]()
Eve toplamış demiş zaten. Ben yalan olduğunu düşünmüyorum ama o anda şikayet etmeyip buraya konu açmak da dedikodu yapayım rahatlayayim amaçlı olmus
Eve toplamış demiş zaten. Ben yalan olduğunu düşünmüyorum ama o anda şikayet etmeyip buraya konu açmak da dedikodu yapayım rahatlayayim amaçlı olmus
Bende eşime aynı şeyi dedim o kadar dikkat ediyoz ama dışarıda insanlar fink atıyor maskesiz dolaşıyor gelir bizi bulur diyorum.Ahanda buraya yazıyorum böylelerine birşey olmaz ben gibi evinden 30 gündür çıkmayan adama market poşetinden bulaşır
Şikayet etmediniz mi ? Eğer etmediyseniz sizin de tek farkınız yanlarında olmamanızBugun facede gordum bi aile dostumuz toplamis eve kalabaligi dugun yapiyo canli yayin acmis millet dip dibe . Bu cahillik degilde ne ?. Sizin gorusunuz nedir
Buraya yazana kadar neden polisi arayıp şikayet etmediniz?Bana göre düğün yapan kadar sizde suçlusunuz Eğer şikayet etmediyseniz.Şaka gibi geliyor herhalde bu ne vurdumduymazlık sağlık sistemi çökecek,ekonomi bitme noktasına gelecek ve İnsanlar dahala bana dokunmayan yılan kırk yıl yaşasın derdinde.Şikayet ettiğinizi belgelemezseniz ben bu gönderiyi bimere cimere göndereceğim.Kimse insanların sağlığını tehlikeye atamazBugun facede gordum bi aile dostumuz toplamis eve kalabaligi dugun yapiyo canli yayin acmis millet dip dibe . Bu cahillik degilde ne ?. Sizin gorusunuz nedir