Corona salgini varken dugun yapan tanidik.

Geçenlerde birileri bir villada eğlence yaptılar müzikli danslı galiba da içkili ve ağızlarında maske. Şikayet edildiler polisler geldi aldı götürdü haberlere çıktı.
Böylelerine bırakmayın meydanı. Biz günlerdir keyfimizden oturmuyoruz evimizde keşke bi şikayet etseydiniz yaptıkları suç çünkü
Merhaba. Konu ile ilgisi yok. Ama nickiniz bana tanıdık geldi. Geçen yıl özelden konuşmuştuk. Polikistik over sendromu vardı. Yada karıştırdım nickinizi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğinizi. Eğer o konuştuğum arkaş isen çok çok çok mutlu oldum hamile olmanıza. 🥰
Geçenlerde birileri bir villada eğlence yaptılar müzikli danslı galiba da içkili ve ağızlarında maske. Şikayet edildiler polisler geldi aldı götürdü haberlere çıktı.
Böylelerine bırakmayın meydanı. Biz günlerdir keyfimizden oturmuyoruz evimizde keşke bi şikayet etseydiniz yaptıkları suç çünkü

Bende bugun cenazeyi sikayet edecegim
O an arasaydiniz keske.
Tek yapilmasi gereken sey zorunlu hastahane hizmeti ve saglik hakkindan mahrum edilmesi
Insanlar bebeklerini birakip gidiyor bu cahillik nedir
45 gun sonrasi icin hastahane yapiliyor
Simdiden bayram icin onlem alinmali

Bir laf vardır düğün geçmiş kınayı bir tarafına çal artık. Biraz da polemik olsun diye uydurma konular açıldığını düşünüyorum bazen.
Kesinlikle katıliyorum.
Dügün salonları kapalı değil mi?
Geçtim sağlık bilinci filan, salon sahibi 3 kurus kazancam diye 5 kurus ceza yiyecegini bilir acmaz salonu.
Sokakta yapsalar zaten kimse izin vermez?
Eğer gerçekse ,konu sahibini, şikayet etmezseniz size de ayıp.
Ayrıca dügün yapanlar tmm salak da katılanlar da mı aynı?
Yok bence dügün filan🤔🤔

Kesinlikle katıliyorum.
Dügün salonları kapalı değil mi?
Geçtim sağlık bilinci filan, salon sahibi 3 kurus kazancam diye 5 kurus ceza yiyecegini bilir acmaz salonu.
Sokakta yapsalar zaten kimse izin vermez?
Eğer gerçekse ,konu sahibini, şikayet etmezseniz size de ayıp.
Ayrıca dügün yapanlar tmm salak da katılanlar da mı aynı?
Yok bence dügün filan🤔🤔
Eve toplamış demiş zaten. Ben yalan olduğunu düşünmüyorum ama o anda şikayet etmeyip buraya konu açmak da dedikodu yapayım rahatlayayim amaçlı olmus

Eve toplamış demiş zaten. Ben yalan olduğunu düşünmüyorum ama o anda şikayet etmeyip buraya konu açmak da dedikodu yapayım rahatlayayim amaçlı olmus

Katılıyorum. Bir de, ben çok bilinçliyim bakın onları kınıyorum mesajı içeriyor bence. 😊

Buraya konu açıp şikayet etmediyseniz amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Canınız dedikodu istiyor herhalde.

Günde bir şikayet telefonu ediyorum ben en az. Dün misafir ağırlayan komşuyu şikayet ettim. Misafirleri çıkarıp uyarı vermişler ceza yazmadılar, bir daha olursa yazacaklarmış.

Ben de yalan olduğunu düşünüyorum. Evinde yapmış olsa da hiç mi konu komşu yok şikayet edebilecek, dağ başında mı yaşıyorlar? Üstelik canlı yayın açmış, bir ton insan görmüştür ordan. Birinin de mi aklına şikayet etmek gelmemiş?

İnsan polisi arar
Bizim ne dusundugumuz onemli degil.

Bunu ciddi yazıcam bu tarz konuları açan insan çok buraya herkes biliyor
Açmanız ama bir anlam ifade etmıyor o düğün oluyor

ne kadar kızsak da
Ne yapacagız gidip direkt şikayet edecegız
basit
Kendi adıma konuşayım sokakta gordugum bazı yaşlıları şikayet ettim
Aynı şekilde benım kardeşlerim 20 yaş altı sokağa çıksalar yine şikayet edecegım

Bitmiştir yapmanız gereken bu

Bugun facede gordum bi aile dostumuz toplamis eve kalabaligi dugun yapiyo canli yayin acmis millet dip dibe . Bu cahillik degilde ne ?. Sizin gorusunuz nedir
Şikayet etmediniz mi ? Eğer etmediyseniz sizin de tek farkınız yanlarında olmamanız

Bugun facede gordum bi aile dostumuz toplamis eve kalabaligi dugun yapiyo canli yayin acmis millet dip dibe . Bu cahillik degilde ne ?. Sizin gorusunuz nedir
Buraya yazana kadar neden polisi arayıp şikayet etmediniz?Bana göre düğün yapan kadar sizde suçlusunuz Eğer şikayet etmediyseniz.Şaka gibi geliyor herhalde bu ne vurdumduymazlık sağlık sistemi çökecek,ekonomi bitme noktasına gelecek ve İnsanlar dahala bana dokunmayan yılan kırk yıl yaşasın derdinde.Şikayet ettiğinizi belgelemezseniz ben bu gönderiyi bimere cimere göndereceğim.Kimse insanların sağlığını tehlikeye atamaz

Böyle duyarsız insanlara hakkımı helal etmiyorum... Onlar gibiler yüzünden dur durak bilmeden virüs yayılmaya devam ediyor... Devam ettikçe de bizim gibi evde kalanlar sevdiklerinden uzak durdukça duruyor...

Back
X