- 8 Kasım 2019
- 159
- 107
- 33
hangi sehirde yasiyorsunuz?
Esimin belirtileri oldugu halde bogazinda iltihap var dediler gonderdiler bende kotu olunca gittim. Cunku gorustugumuz birinin testi pozitif cikti. Temasliyim deyince bana yaptilar. Pozitif cikti. Esimede ayni gun yapildi o da pozitif. Ama o sekilde 3 gun calisti. Ben anlamiyorum bu sistemi.
Tesekkur ederimm..Çok geçmiş olsun, tez zamanda atlatmanız dileğiyle.
ankarada belirti beklemeden hafif sikayetlere yapan devlet hastanesi varda oraya ugrayin yazacaktim ama istanbuldaymışsınızİstanbul’da yaşıyorum.
Böyle bir saçmalık olur mu.. Çalıştığınız kuruma test sonucu falan vermeyin o halde.. Kurumun size ücretsiz yaptırması gerekiyor bunu.. Yapmıyorlar sa da siz de yaptırmayın yapmıyorlar deyin gittim geri çevirdiler özele de çok para istiyorlar karşılarsanız yaptırırım deyin.. Ya da testi yaptırmanız gerektiğine dair bir kağıt versinler nedşr bu düşüncesizlik.. Diyorum ama inşallah bir yolunu bulursunuz da para verip yaptırmak zorunda kalmazsınız.. İşten da çıkacak değilsiniz size diretirlerseÇalıştığım kurum benden corona testi yaptırmamı ve sonucumu onlara vermemi istedi. Ancak bireysel olarak halledin dendi. Özel hastanelerde corona testi yaptırmak çok pahalı, mümkün değil yaptıramam. Devlete gitmeyi düşündüm ancak özel hastanede test yaptırmış bir yakınımın dediğine göre önce devlet hastanesine gitmiş ve hiçbir hastalık semptomu göstermediği için yapmamışlar. Benimde hiçbir sağlık sorunum yok şu anda, corona olma şüphesi içinde değilim. Kurumun benden test istediğini de dair yazılı beyanım da yok. Sözlü olarak istendi. Sizlerden fikir almak istiyorum.
Böyle bir saçmalık olur mu.. Çalıştığınız kuruma test sonucu falan vermeyin o halde.. Kurumun size ücretsiz yaptırması gerekiyor bunu.. Yapmıyorlar sa da siz de yaptırmayın yapmıyorlar deyin gittim geri çevirdiler özele de çok para istiyorlar karşılarsanız yaptırırım deyin.. Ya da testi yaptırmanız gerektiğine dair bir kağıt versinler nedşr bu düşüncesizlik.. Diyorum ama inşallah bir yolunu bulursunuz da para verip yaptırmak zorunda kalmazsınız.. İşten da çıkacak değilsiniz size diretirlerse
ya da tat kaybım var deyin testi pozitif biriyle karşılaştım oturduk falan deyin 10 gün oldu şuan tat kaybı yaşıyorum deyin
Merhaba arkadaşlar akademisyen bir hemşire olarak koronaya karşı almanız gereken vitaminleri duyurmayı görevim olarak görüyorum. Ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar iyi, o kadar sağlık, bir o kadar mücadeleöncelikle kullanmanız gereken vitamin D vitamini. D VİTAMİNİ....!!!! Mutlaka ama mutlaka takviye olarak almanız gerekir. Sonrasında c vitamini ve demir bunu takip ediyor. Tabii ki her şeyden önce güzel beslenmeniz. Kan tahlillerini zide yaptırarak destek alırsanız daha mükemmel olur. Bunlar kadar elzem olan bir diğeri melatonin, uzmanlar boşuna düzenli uyuyun demiyor. Erken uyku ve düzenli uyku uyumanın faydası melatonin den geçiyor. Hangimiz gece 23-03 arası deliksiz karanlık stressiz uyuya biliyoruz? O zaman melatonin al bağışıklığını güçlendirdir diyorum. Ben ağızdan ilaç almak da zorlandığım için alımını daha rahat güvenilir ve kolay olan yolu bant kullanıyorum. Transdermal olarak geçer. Kılcal damarlarınız da direk kana karışarak böbreğimizi karaciğerinizi yormaz. Sağlıklı günler dilerim
Rica ederm her zamanVerdiğiniz güzel bilgiler için teşekkürler.
ankarada belirti beklemeden hafif sikayetlere yapan devlet hastanesi varda oraya ugrayin yazacaktim ama istanbuldaymışsınız
Hangi hastanede isim alabilir miyim ikimizden de teşekkürlerAnkara’da devlette belirti olmasa da temaslıyım diyince yapıyolar. Özel bi hastanede de abim ve annem test yaptırdı 43tl kişibaşı nakit, kalanı da sigortadan alıyolarmış.
29 mayis devlet hastanesiHangi hastanede isim alabilir miyim ikimizden de teşekkürler
Çalıştığım kurum benden corona testi yaptırmamı ve sonucumu onlara vermemi istedi. Ancak bireysel olarak halledin dendi. Özel hastanelerde corona testi yaptırmak çok pahalı, mümkün değil yaptıramam. Devlete gitmeyi düşündüm ancak özel hastanede test yaptırmış bir yakınımın dediğine göre önce devlet hastanesine gitmiş ve hiçbir hastalık semptomu göstermediği için yapmamışlar. Benimde hiçbir sağlık sorunum yok şu anda, corona olma şüphesi içinde değilim. Kurumun benden test istediğini de dair yazılı beyanım da yok. Sözlü olarak istendi. Sizlerden fikir almak istiyorum.
Hacettepe ve TOBBHangi hastanede isim alabilir miyim ikimizden de teşekkürler
Tobb çok pahali normalde 43 tl nasil cikmisnhayrerHacettepe ve TOBB
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?