Corona testi yaptırmam istendi ama...

Devlet hastanesi şikayeti olmayanlara test yaptırmıyor. Bizimde öyle bir tecrübemiz oldu. Özel çok pahallı demissiniz ne kadar mesela. Ben özelde yaptırdım 250 tl ödedim. Kuzenim başka bir özel hastanede yaptirdi 500 tl ödedi. Ama ona direkt tomografide çektiler benden sadece sürüntu aldilar.

Keşke bu kadar hassas ise çocuğu okula göndermeseydi. Okulda çocuklar sanki birbirleri ile teneffüste zaman geçirmeyecek. Mail yazın durumu anlatın. Devlet yapmıyor, anlaştığınız ve indirim yapacak bir kurum var mı? Testi siz karşılar mısınız diye.

Özel hastanelerde ne kadar ücret isteniyormuş acaba?
ayrıca test ücretsiz yapılıyor özelde de olsa sadece muayene ücreti ödeniyor diye biliyorum az ücret alan bir özel hastaneye gitseniz olmaz mi?

Araştırıyım, kuruma sorayım karşılarlar mı vs. ama haklısınız herkes farklı fiyat diyor demekki hastaneden hastaneye değişiyor.

Değil mi? Hepimiz sağlığımıza önem veriyoruz, benim de annem rahatsız, dikkat ediyorum. Maskelerimiz takılı, ateşimiz ölçülüyor, ellerimizi yıkıyoruz, ben iyi niyetimle ders anlatmak daha çok bilgi aktarmak istedim. Başka öğrenciler hiç sıkıntı yapmadı şimdiye dek. Madem çok korkuyorlar online eğitim veren kurumlarda var. Bence konu şu, bazı veliler para ödeyince kuruma herşey için şikayet etmek istiyor.

Oturmayın hiçbir öğrencinin yanında. Sizin sağlığınızda tehlikede.

Birde herkesin ruh hali çok sıkıntılı.

Doğru diyorsunuz. Bilmiyorum ders başlayınca anlatıp çıkmak içime sinmiyor, tekrar yaptırmak, anladığından emin olmak, defterine bakmak istiyorum öğrencinin. Bu süreçte ben de kılımı kıpırdatmayacağım. Tahtada anlatıp çıkacağım.

O kadar da kızmayın tabi ogrencilere :) Bir metrelik meseafeye bir masa bırakın oturduğunuz masanın yanına.

Bazı öğrencileri oraya cagirirsiniz .

Zor bir süreç , kolaylıklar diliyorum.

İlçe sağlık müdürlükleri pcr testi yapıyor. Önce halk banktı galiba 110 ₺ yatırıyorsunuz. Sonra ilçe sağlık sizden sürüntü alıyor. Yine de gitmeden arayın bilgi alın isterseniz. Özel hastaneler çok fazla para istiyor.

Özel hastanelerin bazıları fiyatı 60 70 liraya kadar düşürdü.
Çevrendekilerden tek tek fiyat al.
Ya da devlet hastanesine mecburen koku alamıyorum, ishal oldum vs de.

Özelde gecenlerde arkadasım 150 liraya yaptırdı sanırım fıyatlar kan testı suruntu ya da tomografı eklenmesıne gore değiliyor. Pcr testı yapılıyor bırde bankaya para yatırılıyormus vs tam bilmiyorum ilçe sağlık müdürlüğü bilir belkı

Buruna çubuk sokulması mı sürüntü oluyor acaba? Bilginiz var mı?

hiç bir belirti yokken niye size test yapsınlar.Zaten belirti gösterenlere zor yetişiyorlarçişyeriniz o kadar titizse bi zahmet tüm çalışanlara sponsor olsun yaptırsın testleri.insanların haklarına girmeyi düşüneceğine hastaneler hasta insanların ya da hasta olma ihtimalleri olan insanların yeridir öncelikle

merak etme tatlım para vermeseler de şikayet ediyorlar devlet okullarında da durum aynı maalesef, hepimiz yıldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…