Bende hic bir belirti yok ama yaptiranlarda da belirti yoktu buyuk sehirde yasiyoruz hepimiz onlar sadece boyle bir durum oldugu icin gidip yaptirdilar bana yapmazlarmi ozman diyorumki yapsalar varsada cigere falan inmeden farkedelimesimin is arkadasinda cikti.. sizde olasiklarvarsa ona gore degerlendirip test yapiyor esime yaparlarken bende temas ettgim icin esime bana da soru sordular bende bulgular olmadig icin bana yapmadilar.
Haklisiniz her zorluga gogus geriyoruz biraz fazlaca korkaklastim gebelikte ignede bile agliyorum ins.biseyim yoktur cok sagolunİşte aslında çok erken başladık normallesmeye. Herkes düğünde, tatilde. Yahu bir kere de gitmeyin tatile ya da nikah yaparak evlenin. Çok mu zor. Zaten bu düğünlerde ne keyif alırlar anlamam. Size gelince inşallah hicbiseyciginiz yoktur. Korona testi biraz zorluyormus burun deliklerinden baya içeri sokuyolarmis o çubuğu ama dayanilmayacak bişey değildir. Biz kadınız sonuçta ne zorluklara göğüs geriyoruz
Amin cok sagolun zaten esim duydugan beri bundan sonra annene bile gitmiyosun dedi sana bisey olsa napicaz diye sabahtan beri bi milyonkere aradi iyice ev hapsine gircem cikmasadaKendinizi evde de korumaya alın bence kimseyle görüşmeyin artık inş test pozitif çıkmaz ya .. allah yardımcınız olsun
beraber oturdugunuz kisilrrde pozitif miBende hic bir belirti yok ama yaptiranlarda da belirti yoktu buyuk sehirde yasiyoruz hepimiz onlar sadece boyle bir durum oldugu icin gidip yaptirdilar bana yapmazlarmi ozman diyorumki yapsalar varsada cigere falan inmeden farkedelim
Amin ins.cok sagolunİnsaalaah bir seyiniz yoktur
Esinizde korkmasin sakinlestirin birbirinizi zaten gebesin Allahim korusun insallahAmin cok sagolun zaten esim duydugan beri bundan sonra annene bile gitmiyosun dedi sana bisey olsa napicaz diye sabahtan beri bi milyonkere aradi iyice ev hapsine gircem cikmasada
Cok tesekkur ederim birsey sormak istiyorum size bu testi yaptiran akrabalarda yoktu belirti ama yapmislar dugunde boyle birsey yasandigi icin yalniz cigerde bisey yok bogazda denmis evde takibe almislar simdi hamileyim.gitmek iyi degil ama korkuyorumda varsa bisey bogazdayken yakalayalim diye acaba farkediyomu yada kendimi takip etsem hic bir belirtim yok ama ya tık diye ölursem cok korkuyorumHemsireyim hastanede çalışıyorum. Bizim burda temas halinde bile olsaniz sikayetiniz yoksa (bogaz agrisi öksürük nefes darligi ates vs vs ) test yapilmiyor hele gebesiniz siz pandemi kısmında bulunmayın bir süre kendinizi takip edin bu tarz belirtileriniz var ise gidin. Esiniz yaninda degilse yaptirmasina gerek yok. İstanbulda calisyorum
zaten boyle durumlarda evham.yaparsam daha cok tedirgin olucaksin sakin bir sekilde kendinizi ve cocuklarinizi takip edinEsinizde korkmasin sakinlestirin birbirinizi zaten gebesin Allahim korusun insallah
Birde hangi hastanedesiniz siz mahsuru yoksa ogrenebilirmiyimHemsireyim hastanede çalışıyorum. Bizim burda temas halinde bile olsaniz sikayetiniz yoksa (bogaz agrisi öksürük nefes darligi ates vs vs ) test yapilmiyor hele gebesiniz siz pandemi kısmında bulunmayın bir süre kendinizi takip edin bu tarz belirtileriniz var ise gidin. Esiniz yaninda degilse yaptirmasina gerek yok. İstanbulda calisyorum
Aynen haklisiniz biraz korkak oldugum.icin yaptirip ne varsa belli olsun istiyirm ama.zaten boyle durumlarda evham.yaparsam daha cok tedirgin olucaksin sakin bir sekilde kendinizi ve cocuklarinizi takip edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?