Corona ve kişisel bakım:(

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.068
18.215
248
28
Neredeyse yaklaşık üç aydır kaşlarımı aldıramadım. Evde kendim alamıyorum şeklini bozuyorum maalesef. Kuaföre gitmeyi düşünüyorum artık sizce maskeli olduktan sonra sıkıntı çıkma olasılığı nedir? Kuaföre gidiyor musunuz bu dönemlerde? Zaten okullar cafeler her yer açık mecbur işe de gidiyoruz ama kuaför deyince bir irkiliyorum nedense..

Ben de marttan beri gitmedim. Kaşlarımı oysa ki ayda bir kere aldırmazsam duramaz rahatsız olurdum. Kendim de hiç beceremiyorum. Bir ara yasaklar kalkınca gitmeyi düşündüm ama gitmedim. Geçen de buralarda dişçiden corona kapanı okuyunca hepten vazgeçtim. Ortayı ve alttan çıkanları almakla yetiniyorum.

ben gittim uzun bir aradan sonra, iki defa, dip boya icin, cok fazla beyazlarım var, 10cm olmuslardi neredeyse kendimi cok kötü hissetmeye baslamıstım.. Maskemi taktim, calisanlar da maskeliydi. Cok şükür bir sey olmadi, ama tabiki bu size de bir sey olmayacak anlamina gelmez.. Ama insan söyle bir ferahlamak, yenilenmek istiyor, sizi cok iyi anlıyorum

Neredeyse yaklaşık üç aydır kaşlarımı aldıramadım. Evde kendim alamıyorum şeklini bozuyorum maalesef. Kuaföre gitmeyi düşünüyorum artık sizce maskeli olduktan sonra sıkıntı çıkma olasılığı nedir? Kuaföre gidiyor musunuz bu dönemlerde? Zaten okullar cafeler her yer açık mecbur işe de gidiyoruz ama kuaför deyince bir irkiliyorum nedense..
nadiren gidiyorum mesela bugün gideceğim ayda 1 falan

Kuaförler açıldığında saç kesimi ve kaş için bir kere gittim. Gitmek istiyorum tekrar ama o zaman gittiğimde başka bir kuaförde virüs kapanları duydum. Kararsız kaldım o yüzden..

Marttan beri hic gitmedim. Dip boyami,komple boyamı esim yapiyor evde.Cok uzamisti sacim .youtube dan video izledim,sacimin uclarini bile kestim,güzel oldu .Ben de hayret ettim,hayatta yapmazdim yoksa.Bu corona bize nelet ogretti :( kaş icin zaten gitmiyordum,kendim hallediyorum onu yillardir.Güzel de becerdigimi söylüyorlar :) Agda zaten yapmiyorum.sAC duzlestiricisi ile düzlüyorum arada saclarimi.Yasadigimiz yer zaten güneyde cok sicak.burda 6 ay sac toplariz biz.salamiyoruz sicaktan.Kuaföre gitmeyi cook özledim ama :(

Canım 2 aydır gidiyorum ağdaya ve sac boyatmaya gittim önlemlerini al temiz bi yere git bişey olmaz inşallah. Benim kuaförümde havlular vs tek kullanımlık tedirgin olmuştum ama şükür bişey yok🤗

Gitmiyorum kuaföre pandemiden beri.
Benim kuaförlük en angarya işim saç boyamaydı (Kısayken kendim boyarım da uzayınca dip boyası bilmem nesi her şeyi zorlaşıyor haliyle), döndürdüm saçımın rengini koyu kahveye, kolay olsun tutması boyaması diye, eşim boyuyor evde artık.

Gidiyorum. Agda yaptirmak icin. Sac kestirmek icin, zaten kuafor de maskeli,siz de maskeli olacaksiniz. İslem sirasinda karsilikli konusmamak yeterli. Tedbir aldiktan sonra her yere gidilebilir bence.

Ben gidiyorum son iki aydır, zaten maskeyi çıkarmıyorum, alan kişi de maskeli oluyor, çıkınca maskemi atıp yeniliyorum, eller zaten sürekli temizleniyor. Bende kendim almayı beceremiyorum o yüzden tedbiri alıp gidiyorum mecburen

1 ay öncesine kadar gidiyordum şuan gitmeye asla cesaretim yok korona testi yaptırdım sonucu beklerken akla karayı seçtim ama eltim saçlarını falan boyattı ateş ölçüyorlar korkma falan dedi ama yok kalsın bir müddet daha

Saçlarımın uçları mısır püskülüne dönünce gittim mecburen. Maske takılıydı, kuaförün ön camı komple açıktı, bahçede gibiydik. Şipşak kestirdim geldim. Kaş-bıyık falan cesaret edemedim ben. Çok dibine giriyorlar mecburen.

Ayy ne zor günlerden geçiyoruz ya, kaş aldırmak bile bi olay oluyor 😔

Gidilebilir.
Benim kuaförüm girişte hem maske kontrolü hemde ateş kontrolü yapıyor. Elime dezenfektan sıktıktan sonra giriyorum merkezine.
Zaten artık cımbız kullanmıyorlar sanırım, kaşı da iple alıp ağdayla şekil veriyorlar.
Kendin kaşını alarak hem şeklini bozabilir hemde küstürebilirsin. Deneme bence.

Bir ay öncesine kadar gitmedim, asla gitmem de dedim. Bir de bu konularda beceriksizim hiç sormayın. Ama aşırı rahatsız olunca bir cesaret bayağı araştırıp gittim. Girişte ateş ölçtüler, dezenfektan kullandırıp tek kullanımlık bir önlük ve galoş giydim. Ben maskeli, önlüklü, işlemi yapan kadın maskeli, siperlikli kaşlarımı aldı. Sonra çıkarken her şeyi çöpe atıp yeni maskemi takıp eve geldim. Bu aralar yine gitmem gerek bakalım.

ben hep kendim aliyorum. zor vs de degil yani.
niye zorlaniyorsunuz anlamiyorum. ki denedikce eliniz alisir korkmayin yani..

arada telefonun kamerasiyla foto da cekiyorum kaslarim esit mi diye ve ona göre ilerliyorum :) tavsiye ederim..

kuaföre gitmek benim icin zaten zaman kaybi ve zulum gibi gelmistir herzaman. hele suan coronadan dolayi ekstra stres. üsenmiyor musunuz :KK51:

yap kendine bir fincan kahve, al eline bir ayna ve cimbiz vs.. rahat rahat al kaslarini

Back
X